женски тайни

мода

10 модни стилове на сандали за пълни жени

Днес дизайнерите предлагат различни стилове на сандали за пълни жени. Те се различават по рязане, дължина, Размер на каишките, цветове. Собствениците на буйни форми избират интересни продукти в зависимост от характеристиките на тяхната фигура. Това ви позволява да изглеждате безупречно във всяка ситуация.

Характеристики на моделите и критерии за подбор

Екипировки за пълни имат определени характеристики. Те се различават по рязане, което дава възможност да се избере стил въз основа на фигурата. Правилният модел подчертава добродетелите и скрива недостатъците, което прави тялото перфектно.

За да изберете красив модел, трябва да имате предвид следните правила::

  Облеклото трябва да има свободно прилягане без извивки или напречни шевове. Моделите с малка драперия са подходящи. Продуктът с асиметрично дъно ще помогне да се скрият недостатъците.
  • Момичета с телосложение

«круша»

  • или

«Ябълка»

  • А-линията ще свърши работа. Добре изглеждащи тоалети с напомпано прилягане. Притежателите на фигурата

„пясъчен часовник»

  • или

«правоъгълник»

  по-добре е да изберете Монтирани продукти.

  Sundress трябва да има достатъчно широки презрамки, особено за собствениците на широки рамене. Ремъците със средна дължина също са приемливи. От тесните варианти ще трябва да се откажете. Те ще доведат до появата на грозни гънки.
  Деколтето трябва да е квадратно или триъгълно. Собствениците на красив бюст и ръце отговарят на Бюстие. Този стил е направен без ръкави или колани.

  Дългият костюм на пода ще направи фигурата ви по-тънка и визуално ще увеличи височината ви. Момичетата с красиви крака ще отговарят на модела до коляното или малко по-долу.
  Сянката може да бъде всичко. Когато избирате цветова схема, трябва да се съсредоточите върху цветотипа на външния си вид.

Внимание! Стилистите препоръчват да се избягват продукти с хоризонтални отпечатъци. Изрязаните стилове в областта на талията не са подходящи за пълни жени. Момичетата избират модели в полка точки, вертикални ивици или шевове.

Светлин

Това е добро решение за лятото. Тази лятна рокля съчетава летни тъкани и просто изрязване. Поради това е подходящ за момичета с всякаква физика. Можете да се чувствате лесно и удобно в това облекло.

Зима

Тези дрехи не се носят само през лятото. За зимата са подходящи продукти от плътни тъкани. Те са изработени от вълна или кадифе. За да създадете модерни композиции, тези дрехи се комбинират с блузи и ризи.

Сграда

Тези стилове са подходящи за бизнес жени. Те са по-подходящи за пълни момичета, отколкото за рокля. Дрехите не пасват на фигурата, но се фокусират върху нейните добродетели. Добре изглеждащи рокли на Широки презрамки. Те регулират раменете, което ги прави по-красиви. Подобрете пропорциите на ремъците, които са строго вертикални. За да скриете пълните ръце, подходящи неща, допълнени с ръкави-фенерчета.