женски тайни

стил

100 от най-добрите идеи: ангел татуировки

Стойността на ангел татуировки са често зависи от допълнителни елементи на сюжета и стила на изображението. Каква фигура да избере коя част на тялото представляват, нека разгледаме по-подробно.

По-рано от древните племена са вярвали в съществуването на някои пратеници между хората и боговете. Те паднаха на земята във формата на птица или животно е изпратено на жалбоподателя на прав път, и помогна за да се пресече духовен мост към други светове. В процеса на еволюция на религиозни преобразувания вместо това, те са ангели (архангелами, херувимами и т.н.) с арфой, меч, тояга, с лула в ръка, в зависимост от целта.

Божествено същество символизира защита, невинност, Вяра, добри намерения. Но често изображението на тялото е чисто естетическа.

Татуировката е ангел с крила, много много значения:

    от гледна точка на природата, много хора искат да подчертаят вашите положителни черти на характера: духовност, добросердечность, състрадание, любов към ближния;

    в християнството образ на ангел означава близостта на човек до Бога, чистотата му мисълта, доброта, желание постоянно да бъде под закрилата на своя ангел-пазител;

    татуировка ангел е еквивалент на амулети. Мнозина смятат, че един ангел ще защитава от болести, уроки, проблеми, ще помогне за преодоляване на чувство на неудовлетвореност и страхове, за да намери щастието;

    философският смисъл на такава татуировка е доста обширна: ангел с кръст-това е символ на надежда и памет значителни загуби; пита ангел като че ли иска от Бога здраве, вътрешно равновесие, вземане на правилни решения;

    ангел-пазител – любов и грижа; ангел с разперени крила – желание за промяна; по време на полет – знак на възраждането; в паднал ангел – това е катастрофа-вяра, надежда.

Понякога божествено същество може да символизира памет на мъртвите. Родителите на загиналите деца често се изобразяват ангели на тялото.

Картини с ангелите, за да ви помогне да преживеят тежкия период в живота си, изпълнен с вяра в щастливото бъдеще. Също така може да символизира быстротечность лоши събития, настройва за позитивно възприемане.

Божествени пратеници и техните стойности

Паднал ангел

Тази татуировка се среща често във формата на ангел с окъсани крила и рога. По този начин, собственикът желае да представят неблагоприятни продължителност на живота, си припомни грешките си и да не ги повтаряме за в бъдеще. Понякога паднал ангел – това е един вид протест срещу съществуващия закон и символ на високо гордост.

Ангел на смъртта

Тази татуировка се казва, че животът е краткотраен и трябва да ценим всеки момент. Често натъпкани в памет на умершем човека.

Архангел (ангел-войн)

Татуировки ангели-воини, символизира защита. Снимки често преобладава трайна сила и мощ. Те излъчват мир, невинност, тъй като доброто побеждава злото.

Херувимите

Ангелочки татуировки – малки синеоки къдрава ангелочки, държейки се за тръби или арфа. Те са се появили в епохата на Възраждането, символизира чистотата, невинността, е бил нещо като талисман. Често те се правят в чест на раждането на детето. Обикновено ангелите като татуировки избират момичета, особено стрели и златни Купидона на носа като символ на чистота, лекота и светли чувства.

Татуировка крила на ангел

Особено популярни при мъжете и жените е татуировка с крила на ангел на гърба си. Тази картина изглежда не само изискан, елегантен и красив, но и талисман символизира силата на духа, стремеж към независимост и свобода.

Оригинално изглеждат малки крила на гърба между плешките или триизмерно, вълнуващи цялата зона за раменете и да падне на дъното.

Впечатляващо изглеждащи изображения на крилете на ръце (предмишница) когато в движение се струва, че тези хора, ето-ето ще летят.

Ангел и демон

Символиката на tattoo ангел и демон означава, вътрешно противопоставяне на доброто и злото, се говори за несигурността на човека в избора си. Изображението изглежда добре на рамото или на ключицата, когато от едната страна е изобразен пратеник на Бога, от друга страна, човек с рога и крила. За да гледате завладяваща история отвърне на удара. За предпочитане е да използвате пълната гама от цветове, игра на сенки и преходи трябва да бъде колкото се може по-реалистично, за да предадат същността на картини. Това е често пълнени името на красотата, независимо от цената.

Елфи и феи

Тези герои не може да бъде отнесен към броя на обикновените ангели, обаче, тези цифри се срещат доста често сред прекрасната половина на човечеството. Малки герои с порхающими като изглеждат много сладки момиче на шията си. Да се подчертае игривост, невинност, лекота на природата.

Характеристики на ангел татуировка на женски и мъжки организъм

Татуировки отлични ангел черно, розово, жълто, синьо цветове. Елегантен вид на херувимите са боядисани с бяла боя.

Стилове на изображението могат да бъдат много различни. Така че, мъжете се стремят да предадат на смелост, сила, увереност в себе си, представлява, защото крилата са масивни и силни.

Те свързват татуировка с религията, надеждност, защита. Пълнени модел на гърдите, раменете, предмишницата. Острието често се срещат ангелите-пазители. Крилата на ангела на гърба си означава доброта, сила и желание винаги да защити любимия си и семейството си.

Момиче ангел татуировки обикновено избират за красота, защото тя изглежда много женствена, нежна, фина. Ангел под формата на фигурата на момичето с разперени крила или млад, необратими е идеална за украса на рамото или лопатката.

Начин на божествения пратеник, на крака изглеждат много впечатляващо и стилно, крила на гърба отправяне на чувствителната женска природа.

Ангел на гърдите, ръка, крак или корем, тя е красива като малка цифра, но тя не трябва да бъде твърде малка, в противен случай картината губи своята привлекателност.

Общи татуировка на гърба. Голям парцел позволява на администратора да изработи всяка линия, за да се съсредоточи върху избрани символи или да се предаде на оригиналност на сюжета. Тази татуировка симметричен, центърът му трябва да бъде точно в областта на гръбначния стълб, в противен случай можете визуално да развалят силует на фигурата.

Ако все още мислите за това, какъв начин да избере като татуировки върху тялото му, боядисване с ангел ще бъде идеалното решение. Разбира се, тази цифра е не само красиво тяло-износени сюжет, но дълбок смисъл и неговите ценности.