f00fb65f3e6516ed09a101fc33bce0ba - 11 интересни възможности за връзване на парео
стил

11 интересни възможности за връзване на парео

Парео незаменим нещо на плажа, но как го носят? Има много варианти как да връзвам парео, но ние сме избрали за вас от 11 от най-необичайните и не е забравил за 5 класически.

f00fb65f3e6516ed09a101fc33bce0ba - 11 интересни възможности за връзване на парео

Парео се появи в тропическите страни и е достигнало до нас, не толкова отдавна, но днес е вече трудно е да си представим лято, в частност, плажен отдих.Основното предимство на двойката е гъвкавост, поради простата шал, лесно да се превърне в истинска плажна дрехи – това е просто зависи от това, как да го свържа. Освен това, този аксесоар ще ви помогне да коригира фигурата си, като се крият нейните недостатъци и привличане на внимание към достоинствам. Този практичен и стилен елемент от облеклото, който привлича вниманието към своя собственик на плажа. Помислете за някои опции като връзване на парео.

Възможности за връзване

Най-лесният и най популярен начин за използване на парео е обвързването, под формата на поли. За да получите този аксесоар пола, просто го сложи на бедрото, съединете краищата и завържете ги на възел. Този параметър винаги е удобно и ефективно.

В съответствие с класически метод

Класически начин за връзване прави този предмет гардероб в днешно елегантна рокля за плаж. За това го увийте около гърба, и двата края трябва да са разположени в центъра на гърдите си, оправят ги, кръстосване и да намерят главата му, връзване около врата на лък. Можете също така можете да носите този аксесоар като рокля без лямок. За тази цел завържете краищата на парео зад гърба си, ако това ви позволява да го дължина, или на гърдата, ако това не е достатъчно дълъг.

830810878af817166c57c3969ab8a726 - 11 интересни възможности за връзване на парео

Носите парео е възможно и по-изящно, и всичко това трябва да се завърже на едно рамо, а другото остави закачливо приоткрытым. Единият край на позиция шал на лявото рамо, дръпнете десния ъгъл под ръка и да преминат през няколко напред завъртане. Увийте аксесоар около тялото, а краища завържете над вашия лявото рамо. Асиметричен ефект изглежда много интересно.

Ако искате да се съсредоточите върху вашите загорелых краката си, опитайте се да го превърне в пола-панталони. Завържете краищата зад гърба си, кажи кърпа между краката назад, а след това завържете краищата в предната част на корема.

7c75a48e24c27f207967435ca1ada556 - 11 интересни възможности за връзване на парео

За вашия парео е подходящ лесен начин за обвързване на растежа на гърдите. Дръж аксесоар на врата, выровняйте го на върха и го сложи върху гърдите си. След това те трябва да се върнат и да свърже четирите края на шал.

Можете също така да носите тази дреха като бански костюм. За да направите това, хвърли своята тясна в гърдите, а в края са завързани на гърба. Между краката издърпайте свободен острието. Ъгли тъкан да вземе в ръцете си, извадете ги напред в кръста, а след това завържете върху корема така, че тъканта на обтягивал тялото.

Друг вариант за използване на парео като трико го увийте около кръста на тясната страна, от горните краища завържете на корема. Долните краища трябва да пропуснете между краката си и да се завърже на възел на гърба, повдигане на гръдния кош.

Интересни възможности за използване

4d773122e26eab8ee1339a61d66f9748 - 11 интересни възможности за връзване на парео

„Нефертити“

За това ще ви трябва два шал с размери от около 140х140. Хвърли първия кърпичка вдясно под мишница и го завържете го за лявото рамо. Вторият се нахвърли шал под мишница и се закрепва на десния рамото по същия начин.

„Балбоа“

Ще ви се наложи два парео с размер 140х140. Първият хвърли кърпа на гърдите и се закрепва в горните краища, така че тя да се опира на шията. Второ равенство шал отгоре на първия, за да възли са поставени директно върху гърдите.

„Вечерния бриз“

115х300 размер парео увийте около гърдите, за да го къса страна се намира в средата на дясната гърда. Дясната страна вземете и скрутите тъкан колан от двете страни. След това завържете турникет за плат плътно облегала тялото. След това от най-дългия ръб отпред скрутите малък колан и издърпайте назад под мишница, да се обърне от гърба на предната и нарязани на ПИН или брошка.

„Таити“

Увийте кърпа около тялото, гърди напред пред напускане на най-горния връх на тъкан, така че тя се изпълнява само над главната режещата част. Свободен край на вратовръзката през рамо.

„Кокетка“

Сгънете парео на половина, така че задната част е с около 15 сантиметра по-дълъг от предните и сгънете предната част. Тогава кърпичка трябва да се прилага към гърба си, като държите под мишниците и гърдите се връзвам на основните възли.

Papeete

Тази версия се появи и е широко разпространена в столицата на Френска Полинезия, точно там, за първи път, момичета започнали да го парео, по красив начин. Дръжте кърпичка вертикално и завържете го зад гърба си, увийте около тялото и се дръпна така, че от една страна към стояку. Свържете шал на бедрото си. Използването на двойка също предполага наличието на колан с нитове или черупки.

Hua hin

Закачете няколко на гърба, го увийте около тялото, а след това завържете краищата на горната част на гърдите в здрав възел или просто стискайте ги зад главата си, връзване на задната част на главата възел.

Раиатеа

Дръжте платочек не в центъра, а под малък ъгъл към тялото, и завернитесь в нея. След това завържете парео в гърдите така, че единият край е дълъг и свободно да виси. Край на перемотал на рамо, хвърли там и го включете в кърпичка, плътно прилепнала към тялото.

Афродита

Още един екзотичен вариант за връзване на парео, което е идеално за плаж. Завернитесь в кърпа, като го държите изправен, така че краищата му страни са свързани. Горните краища завържете над гърдите, след това съберете достатъчно плат и завържете шал отстрани, на нивото на талията. Леко можете да промените модела, връзване горните възли на рамото, а не в гърдите.

Бора-Бора

Дръжте кърпичка вертикално, завържете краищата отпред пред гърдите. Долните ъгли може да се навие нагоре, поставяне на каишка и положи ги на колана си.

Място

Шал, връзване отпред, оставяйки свободен единия край. Този преден край трябва вратовръзка в модерна форма и придават декоративна катарама при желание.

f5afea2f9e147835a8c6ef695cbf1004 - 11 интересни възможности за връзване на парео

Как да коригира фигурата си с помощта на пара

Избора на този елемент от облеклото, преди да се научите оригинални начини за връзване на парео, трябва да се разгледа вашия тип фигура.

Момичета с излишните сантиметрами в областта на бедрата и корема по-добре предпочетете светъл прозрачен шал. По-добре се свързват диагонално – това ще ви позволи да се скрие проблемните зони и да изглеждате по-тънък.

728294a4e2852b2f0f8ed71ac697e32b - 11 интересни възможности за връзване на парео

Момичета с малки гърди подходяща двойка от пальтовой тъкан, може да се завърже в областта на гърдите възел.

Дами нисък растеж струва по-отблизо в шалове, с принтом „зебра“ с перпендикулярными ивици. Това ще даде възможност визуално да се „извади“ на фигурата.

Пълен дами се препоръчва да се обръщат към обичайните два тъмни цветове, да се откаже от шалове с модели, тъй като те може да се разшири визуално фигурата.

Как да изберете?

За да изберете аксесоар изобщо не е трудно, уверете се, че ще обърнете внимание на следните подробности:

    единни плътност на материала (малки дупки и да подадете нула); равен приятелка (носна кърпичка трябва да има плоска правоъгълна форма, без тези краища); високо качество на цвета (ясно и ясно отпечатани фигура); обработени краища.

64115726079df5666c4a71f5b7fd5648 - 11 интересни възможности за връзване на парео