женски тайни

стил

3 тайни, които трябва да знаете, избора на шапка според формата на лицето

Перфектната прическа трябва да притежава две качества: първо, той трябва добре да седне и да преминете към формата на лицето, и на второ място, той трябва да изпълнява своята главна цел-да се затопли главата.

Да се намери момиче, с радост описвайки своята шапка е много трудно, защото повечето от нас стават повишаване единствено заради необходимо, защото зимата у нас продължава почти половин година. Делото трайна асоциация с абсурдно изглед, электризуются косата и изтощена коса.Въпреки това, този подход е напълно невярно, защото тази капачка може да стане не само необходимост, но и е елемент на стила. И тайните, които това може да се постигне, ние ще да споделя.

Тайната на първо място: избор на шапки за вашата форма на лицето

Като цяло, тук и тайни-това не е, защото при избора трябва да се вземат предвид само един фактор – заглавието трябва да е максимално сближаване на формата на вашето лице до овална. Този показател е еталон, към който трябва да се търси при избора на очила, грим, формата на веждите, прически и, разбира се, прическа, защото тя играе огромна роля в създаването на хармоничен начин.

Момичета с овални лице често се чудят за това как да изберете шапка от формата на лицето, в края на краищата, те изглеждат чудесно с всякакъв стил. Но опциите, които могат да безнадеждно развалят имиджа, все още няма. На първо място, това е шапка-качулка или снуд, надеваемый на главата. Да, това е удобно и практично, но в този случай практичност не играе добре, изображения utagulov. Както и за други модели на тренда, те трябва да се говори отделно:

Необходимо. Това е един от тези универсални модели, които не само са винаги актуални, но е подходящ за всякакъв тип човек, най – важното е правилно да се носи. Необходимо е не само трудно фетровая шапка, която първа идва на ум. Тя може да се направи от всякакъв материал: фин топъл кашмир, ангорски, или дори ръчно изработени. Него можете да украсите брошью или по-агресивни детайли, steliarova за конкретен образ.

Ако говориш за това, като чорапи, както може би се досещате, овална форма на лицето ще изглежда страхотно на всяка форма, но с други ще трябва да работят малко: за квадратен лице идеалният вариант с открито чело и съраунд звук от задната част на главата (това гънка омекотяват скулите, което ги прави по-гладка), в лицето на триъгълник коригиране на асиметрия – да направи гънка, така че той образовывал ъгъл едновременно с ъгъл на скулите, този метод работи най-добре с кръгло лице, но след това асиметрия трябва да бъде по-гладка, много игриви, ще надникнат под бретон взема.

Вязанная капачка. Как да вземем плетени шапка по формата на лицето не е толкова широко известно, защото, за да направите правилния избор сред многото форми и текстури не е толкова просто, че тук може само да помогне интуицията и здравия разум. В ситуация с тенденция шапка мода не трябва да бъде определящ фактор, тъй като те не винаги.

Тънки продълговати шапки – идеално място за кръгло лице, а за ръка или квадратна, те категорично не са подходящи, защото усилие ги геометрия. В други случаи решаващ фактор не е фактура, а кацане: с квадратно лице, както и в случай с беретом, украса на капачката, който има обем в задната част на главата и откриване на челото, асиметричен покрой една страна на баланса угловатость триъгълна и с форма на сърце на лицето.

Това е, мисля си за това, как да изберете шапка от формата на лицето, трябва да се спазва само едно правило – шапка трябва да се скрие, а не да подчертават нейните недостатъци.

Кожа шапка. В страна, където зимата трае шест месеца, този аксесоар е особено важно. Ако твърде рано да се мисли за избора не е необходимо, с оглед на ограничените модели, днес има цяло поле за експерименти. Дори и проста шапка може да седи по съвсем различен начин: момичета с квадратна лице е по-добре да се обвърже „ушите“ на главата (това е вярно за всички видове, с изключение на триъгълни), собствениците на кръг, малко по-добре отваряне на челото, откъсна шапка на главата си, но жената, чието лице е по формата по-близо до тях или сърцето, „уши“ по-добре да оставите Unleashed, като те компенсират липсващия обем в областта на бузите.

Кожени шапки капачка за тези, които се нуждаят от малко кръгло лице и тежки брадичката. Идеален за имоти лице ще бъде ниска кожа шапка здраво, засадени върху челото си.

Същите правила ще работят в ситуации, когато трябва да изберете прическа според формата на лицето на мъжа.

Втората тайна: в комбинация с горната дрехи

За никого не е тайна, че аксесоарите са по остаточному принципа, че е готова снимка. Това е толкова важно да се разбере, по какъв начин те ще се слее с горната дрехи. Тенденцията се смесва всичко с всички, не винаги работи, и, следователно, рискът изглежда абсурдно завишени. Предлагаме ви компилация от най-успешните комбинации:

Спортно яке или пуховик. И двете тези заедно излъчване на вид спокоен и свободен начин, защото тук изборът е много голям и зависи от черти на лицето. Добре изглеждат в комбинация с кожа препълнена-ушанкой, плетени машинно или ръчно плетиво шапки различни форми, оригинални вид и шапка с кожа помпоном или плетени. С пиджаком добре изглежда и шал-снуд, лесно се превръща в шапка.

Козината. Как да изберете шапка с козината, може би, си мислех, че всяко момиче, защото този образ претендира за сериозност, така че да не излизат всички модели. Класика в жанра – това, разбира се, ще отнеме. Crochet, валяные или crochet – тя ще се побере във всеки един стил и вид на козината.

Втори вариант – Голяма вязаная шапка, които могат да бъдат разширени шал. Кожени шапки са подходящи само в случай, ако на горно облекло с елементи на кожа, но ушанка ще бъде подходящо само в комбинация с внимателни, за да не претоварен с ненужни вълна детайли.

Козината. Това е може би, най-сложен вариант, защото в съзнанието на много, лукс, този патрул е, не се съчетава с този на обикновената неща, като шапка. Въпреки това, сегашната мода препоръчва да изтрива всички граници и счупване на стереотипи.

Всички обичайни дует с кожа шапка, която вече е морално остарял, смята се, че това е твърде претоварени, по-добре се използва контраст. Най-добрите възможности-това е шапка, ушанка, кожа взема (но по-добре да вземем кожа) и кубанка.

С козината на поръчка младежки cut ще се слее възли шапки с помпоном, шапки или чорапи. Елегантност начин ще даде шапка-toile. И разбира се фетровая шапка (само трябва да бъдете внимателни в широкополые модели, които е трудно да се впише хармонично в образ).

Тайната на третия: избор на цвят

Прическа обрамляет лицето ни, така че цвета му може драматично да повлияе на нашия външен вид. Ако сте пропуснали този фактор и да обмислят как да изберете цвета на шапки в лице, можем да се получи в резултат на нездравословен начин на болнав вид и подчертават всички несъвършенства. правилата на цветовете е много проста:

    Кафяви очи и темноволосая по-добре да изберете наситени и ярки нюанси на бордо, марсала, череша, който само да подчертае естествената яркост външен вид. От пастелни нюанси по-добре да се откаже, за да не изглежда прекалено бледа и уморената; червените дами ще са на лице всички топли нюанси, защото те само ще се допълват „огнена“ външен вид, но студени или ярки неонови цветове е по-добре да не се купуват; блондинка по-добре пренебрегвани бежов цвят, който ще се слее и да се предпочитат нежни сини, зелени, сиви тонове.