женски тайни

мода

30 фото-отговор на въпроса: с какво носят

Принт „гъша лапка“: традиционният модел на британската аристокрация, които са мигрирали на подиума и в модерни гардероби. Как изглежда елегантно? Говорим за това, отколкото да носят принт „гъша лапка“ и не изглеждат скучни.

Стилен принт „гъша медена роса“, известен още като счупени мобилен, ломаную клетка и пие-дьо-майстори, дълго време е бил скрит от света в гардеробах английски аристократи. Избухването на звезда от Златния век на Кутюра, той се върна на десет години, не е от значение. Трудно е да се каже, че модни къщи, включително Эмпорио Armani, Louis Vuitton и Marc Jacobs ‒ преди няколко години, първо си спомних за този прост печат със смешно заглавие и реших да вдъхне в него нов живот, но факт е, че в ломаную клетка в движение и няма да напуснат подиума в скоро време. За това, че се носят с принтом „пачи крак“ и как да съчетаете този модел, като го впишат в различни стилове, които ще бъдат разгледани по-долу.

Костюм в настръхнах стъпалото

Набор от дрехи

Основни правила

Както и с всички геометрични фигури, принтом „гъша лапка“ създава визуална илюзия за разширяване на фигурата, ако е поставен правилно, и чрез стесняване го по диагонал. Не трябва да се наблегне на този модел недостатъци на фигурата. Този контрастен принт привлича вниманието и доминира, може да се използва за общо стрелба с лък, в комбинация с твърда неща или да има по-тънък, богато украсени проекти, например Пейсли. Колкото повече разрушените клетки, така че тя е по-ярка и apatania, толкова повече внимание се изисква набиране на други елементи ансамбъл в съответствие с определен тон на гласа. Модел „гъша лапка“ и досега се свързва с аристократией на миналите векове и бляскава силуети средата на миналия век, така че е препоръчително единствено в дрехи и аксесоари от висококачествени, скъпи тъкани.

Поли

Пола гъши крак

Пола гъши лапка

Пола гъши крак

Пола гъши лапка

Пола с принтом

Пола с риза с принтом

Класическото черно и бяло „пачи крак“ бизнес стил: права пола до коляното или малко зауженные молив в комбинация с черна или бяла риза. Комбинация от модела „гъша медена роса“ с къс фасоны прагове създава асоциация с учебната форма: видео, мини-trapeze до средата на бедрата пола или шорти с модел „пачи крак“ е идеална за създаване на гръндж-безотговорен начин, с помощта на чифт дънки или каки. Той също така е един от малкото щампи за младежки прагове, които могат да се комбинират с плътни черни колготками или гамаши.

Панталони

Панталони за печат

Панталони с модел „пачи крак“

Панталони с крака кокошката

Панталони пачи крак

Тези печат изглеждат аристократично панталони всякакви размери: гъши лапка придава на ансамбъла лекота в черно-бял вариант, изглежда страхотно с всеки, дори най-обикновена топ и тесни панталони или капри ломаную клетка в съчетание с червени, коралови или карминово-червени обувки на висок ток, произведени сензационна. За да изберете стилни панталони, трябва да помни само едно: колкото по-пълна фигура, толкова по-малко трябва да бъде стъпка фигурата, а най-близо до класическия стил.

Рокли

Лятна рокля с принтом пачи крак

Комплект дрехи в много

Рокля гъши лапка

Мирослава Дума в рокля с принтом гъши лапка

Рокля „пачи крак“ — печеливша за красив, бляскав, но в същото време дискретен и елегантен начин. Един коктейл рокля с по принтом наистина са универсални: класически аксесоари и червено червило ще ви превърне в Холи Голайтли от „Закуска в“ Тифани неонови акценти на розово, лимонов или син цвят — модел на Анди Уорхол.

Въпреки това, не забравяйте, че разпечатки не търпи загуба на разделителна способност и симетрия: добра рокля в „гъска“ медена роса плътен плат, ясен силует, перфектна стыковке фигурата на фуги и вытачках, добре закрепени тежки гънки, най-малко за съкращения. С струящиеся рокли, макси дори ломаную, често се инжектира изглежда smazano и неуместно.

Якета

Принт крака крака

Комплект дрехи

Кожена пола и яке в настръхнах стъпалото

Суитчър в настръхнах стъпалото

Блузу или пуловер в настръхнах на крака не е лесно да се намери — толкова повече внимание, той ще се хареса на добър вкус на собственика. Единственото изискване за такова нещо — трансформира в по-въздействаща линия на раменете: raglan ръкав блуза в „врана врана“ ще изглежда добре само на много снажен, угловатая фигура, покрита с кърпа принтом покатые раменете и пълни ръце не си струва.

Якета

Есенното яке с принтом

Печат облекло гъши лапка

Сако в настръхнах стъпалото

Жена яке в настръхнах стъпалото

Студент небрежно сако в плитка ломаную клетка, поло, оръфан дънки, блестящи oxfords или броги в това време, като бизнес костюм в ломаную клетка изглежда малко старомодна, всекидневни ансамбъл, тази яке изглежда уместно, елегантен, шик. Директен симетричен приятелка, прост силует, стилен завършек подчертае елегантността и знатност печат.

Връхни дрехи

Палто гъши лапка

гъска късо палто лапа

Печат облекло лапа гъска

Палто в настръхнах стъпалото

Твидовое палто в „настръхнах крака“ — типичен английски стил, ярка, весела нещо за студено време на годината. До всички другото си достоинствам, този шарен модел е много практичен: малки счупени клетки почти не забележими петна. Ето защо шлифери и палта с такъв модел е от голямо значение дори и тогава, когато никъде този шаблон, за да се отговори на това е невъзможно. Правила за създаване на успешен ансамбъл с палто или палто в ломаную клетка само два нещо не трябва да е прекалено гъста облегать силует, и не си струва да го допълва още елементи със същото принтом.