женски тайни

стил

3D татуировки: реалистичен съраунд дизайн за момичета

3D татуировки стават все по-популярни сред момичетата, които искат да видят в тялото си, като истински произведения на изкуството. Самата технология се появява сравнително наскоро, в процеса на нанасяне на татуировки се използват иновативни пигменти. Сред феновете на 3D татуировки могат да се видят не само брутальных мъже, но и крехки жени, изобразяващи тялото най-често насекоми и животни.

Преди да започнете с нанасяне на татуировка, особено на 3D, което изисква специални умения и професионална визия, трябва да се решат две основни задачи:

    намирането на висококвалифициран майстор с добър опит и опит в техниката за 3D, за да се определи 3D скица, най-подходящ за вашата презентация, която отразява общия смисъла и същността на татуировка

3D татуировки: характеристики на скици

В 3D технология, която се превръща в популярна зона за боядисване на купето, проектиран така реалистични, тъй като възможни обекти се провеждат и символи, изобразени на эскизе. Тя включва в себе си фигура под формата на триизмерен образ. В резултат на работата на професионалните художници превръщат в истински шедьоври, които неволно привличат вниманието и да предизвикват възхищение.

3D-ефектът се постига чрез спазването на няколко тънкостите в процеса на:

    обрисовка контур на бъдещата татуировка перушина и облекчаване на остри линии и остри ъгли изследвания изображения на сенките е най-важната част от процеса, който се отличава с 3D татуировки от обикновена татуировка. С нейна помощ се създават триизмерно изображение на всяка трудност.

Разходите за създаване на 3D татуировки варира в диапазона от 10 000-20 000. Цената зависи от сложността на изображението, размера и качеството на пигменти. Важна роля се играе от името и репутацията на майстор. Например, Световният гуру на бодиарта А. Джеймс, П, задължение на Бутту за работата си до 1 500 долара. Техните татуировки са уникални, така че изборът на много известни личности и звезди, падаща върху тях.

3D татуировки: нова тенденция за боядисване на тялото

Триизмерен украшение днес се радва на огромно търсене. В комбинация с обяснение биомеханика тези образи фантастичен характер. Татуировки се основава на измислени отношения между човешкото тяло и вграден в технически устройства.

Биомеханичен стил-това е сложно направление в изкуството на татуиране, затова той най-често се извършва в техниката на 3D, с невероятна ограничаване на изображения. За извършване на такава татуировка не е за всеки, дори и на опитен образец. 3D татуировки са предназначени не само за да предадат триизмерен ефект и създават илюзията, оптичен измама.

Скица биомеханичен татуировки стават все съоръжения и други детайли, предаване на отношенията човек-машина. Скица-това е фигура с разбивка кожата на човек, който се роди на механични елементи вътре.

3D татуировка: популярни дизайн за момичета

Момичетата обикновено предпочитат да се нанесе върху кожата 3D татуировки с образа на животни, насекоми, фантастични истории и мистериозни герои. Много реалистични скици под формата на щети или наранявания. Например, кройка, отворена рана или липсата на кожата.

Много популярни уникални проекти, които често не разполагат с определени мотиви и представляват абстрактни изображения или шарки. Такива татуировки се изисква спазването на някои тънкости:

    тази татуировка е за предпочитане да се прилага върху ръцете или на предмишницата. Тук те изглеждат по-ефектно и реалистично. 3D татуировки се нанася на подвижното на мускулите на пищяла или предната част на бедрата татуировки krupnomasshtabnye обем, затова се препоръчва да се използва върху големи участъци от тялото. Само в този случай може да оцени красотата на картината.

Повечето дизайни за момичета са по-малко агресивни, за разлика от мъжете. Често зависи от предпочитанията на нежния пол се превърне в следващата снимка.

Пеперуда

Лека пеперуда популярна не само в 3D татуировки, и цвят и черно-бяло боядисване на тялото. В трите измерения на това насекомо изглежда най-реалистично, ефектно переливающихся цветове. Готови 3D татуировки създава усещането, че пеперудата е жив и е готов да зареже всеки момент.

Цветя

Не по-малко популярна в женски 3D цветя татуировки мотиви. Те могат да бъдат част от един общ мотив, или да бъде основен елемент на скица. Повечето момичета се представят на вашето тяло, рози, божури, лалета.

Птици

Птиците винаги са имали особено значение в областта на философията. Те придават особен смисъл, считайки ги предвестници на щастливи събития или въплъщение на душите на мъртвите. Благодарение на милостта му тяло популярни лястовици. Известен модел Кейт Мос е нарисувал върху тялото му татуировка на две Глътки. Този дизайн е била оценена от експерти на изкуството на 1,5 млн. евро.

В допълнение към тези основни мотиви, момичета изобразяват на татуист тяло ягода, ябълка, абстрактни модели с дантела, панделки и жартиери.

Скицата в 3D татуировки са предназначени за предоставяне на тялото на момичетата на личността. Често се допълва от триизмерни татуировки фрази, цитати и изрази, които се допълват смисъла на татуировки.

Реализъм

Триизмерно изображение в стил реализъм и е един от най-трудните. Татуировката трябва да бъде възможно най-реалистично. Има 2 варианта 3D татуировки цветове на черно и бяло. Създаване на татуировки изисква внимателно прорисовкой линии и вниманието към детайлите до най-малкия детайл. Най-популярните идеи за татуировки в стил реализъм:

    цветна снимка портрети на любимия, известен човек-очите пейзажи

Най-популярните места за снимки на 3D татуировки, гърба, раменете, ръцете, китките, стъпалата, глезените, прасците. На места се наблюдава натрупване на големи мускули, така че триизмерен образ на тема реализъм, абстракция, механика ще изглежда най-уместно.

Взема решение за 3D-татуировки, трябва ясно да се разбере, какво искате да видите в тялото си. Триизмерни изображения не прощава грешки, защото често им размер е много по-обикновена татуировка.

3D-татуировка – нова страница в историята на живописта на тялото. Триизмерни татуировки изглеждат по-реалистични и забавни цветове. Направени от професионален майстор 3D татуировка, със сигурност ще бъде най-доброто украшение на тялото.