женски тайни

стил

5 най-добрите модели на роботи-прахосмукачки: рейтинги 2019 година, отзиви от собствениците, че да си купите апартамент

Почти всеки знае колко усилия и време може да се вземе за почистване на апартамент. В наши дни, когато всяка минута е от значение, това не е така. За щастие, светът не стои на едно място, и благодарение на технологичния напредък съдържа къщата чиста.

Производителите на домакински уреди представиха на пазара чудо на продукта — Умен робот-прахосмукачка, който е в състояние да запомня разположението на стаите и предметите в тях и чист апартамент. В тази статия ние представихме класиране в ТОП 5 на модели роботи-прахосмукачки, 2019 година, отзиви от собствениците. Как да избера прахосмукачка за апартамента, ще научите след като прочетете статията.

Най-добрия робот-прахосмукачка: рейтинг 2019, рецензии на 5 на най-добрите модели!

Към днешна дата броят на различните модели роботи-прахосмукачки, е страхотно. Ние сме определили основните устройства за почистване на дома, на базата на спецификация, цени, рейтинг и коментари от собствениците за 5 на най-добрите модели на роботи-прахосмукачки 2019. Името на всички плюсове и минуси и да сравните.
Представена прахосмукачка:

  Компанията Philips. пакет ILIFE. компания iRobot. Компания Xiaomi. На Samsung.

Компанията Philips Компактен Смартпро

Роботизирана прахосмукачка от холандската компания Philips е една от първите линии на пазара. Марката е символ на качество на своите продукти и осъществяването на технологични иновации. Прахосмукачка лентата за търсене и отстраняване на проблеми различна тънък корпус, което им позволява да проникнат в най-недостъпните места и четири колела правят интелигентни машини са изключително мобилни и могат да преодолеят праговете.

Прахосмукачката има широк почистване на дюзи, монтирани от двете страни на отвора за засмукване на прах.

Размери
6 х 33 х 33 см

Тегло
1,7 кг

Живот на батерията
130 минути

Вид почистване
Суха

Брой режими
4

  Ниско ниво на шум. Тънки, което позволява почистване и под мебели.
  Косата на зъби се нуждае от редовно почистване. Дистанционното управление трябва да бъде изпратен директно в химическо чистене, в противен случай тя не работи.

Удобно нещо, докато правите други неща, прахосмукачка събира отломки и прах от пода. Не трябва да кликнете два пъти на ден, за да получите чудесен обикновена прахосмукачка, който е отличен спестява време. Честит малко на работното време, и на базата на робота абсурдно паркове. Навигацията работи добре, не са загубили апартамент

Компанията Philips Компактен Смартпро

Пакет ILIFE В7

Пакет ILIFE — икономичен китайски хибриден глобалните и вътрешните роботи прахосмукачки. За да закупите интелигентен помощник в дома си в обикновените магазини за потребителска техника не може, изпълнението-това е платформа за онлайн-огромен избор и AliExpress. Прахосмукачка до голяма степен наподобява вътрешното Катфорт и функция влажна почистване е заимстван от международната марка на Редмънд. Към днешна дата, това е най-добрата прахосмукачка за съотношението цена-качество.

Тегло
2,95 кг

Вид почистване
Сухи и мокри

Брой режими
5

Живот на батерията
140 минути

Размери
8 х 34 х 34 см

  Бързо зареждане и дълга работа. Тихо. Добър монтаж.
  Няма.

За тези пари е Чудесен прахосмукачка. Търся възможности, пребиваващи в пакет ILIFE. Той е основно добри отзиви. Подходящ за почистване на козината на животните. С мокро почистване, като цяло се справя доста добре. Понякога засяда, но проблемът е на всички „бръмбари“

Видео ревюта за Chuwi пакет ILIFE В7.

пакет ILIFE В7

Робот IRobot-Прахосмукачка Roomba

Рейтинг на 5 от най-добрите модели не може без прахосмукачка фирмата iRobot. Популярен модел е лесен за употреба, възможност за управление през мобилен телефон и възможност за изграждане на подробна карта номер. Роботът разполага с турбо-четка, което го прави най-доброто за собствениците на домашни любимци.

Вид почистване
Суха

Тегло
3,95 кг

Размери
Сметки за 9,14 Х 35 Х 35 см

Брой режими
4

Живот на батерията
120 мин

  Голям филтър. Възможност за планиране на прибиране на седмицата. Лесно отстраняване на прах и мръсотия от колектор на прах.
  При стартиране на прахосмукачка не е основание да не се върне. Няма да намерите пътя.

Ефективно решение на проблема за пречистване на отломки и прах. Добро в присъствието на домашен любимец в дома си, се спасява от вълна. Още един безспорен плюс прахосмукачка идеален за килим. Въси точно отглеждане. След Румба заема място в апартамента, достатъчно влажно почистване няколко пъти на месец и пол, като нов

робот iRobot-прахосмукачка Roomba

Компанията Xiaomi

През последните години марката активно Киоми на пазара в различни посоки. Това е и мобилни устройства, както и умни часовници, и сега интелигентни устройства за дома. Робот-прахосмукачка 12 от Xiaomi сензори, това е добре проправя най-добрия маршрут и изгражда картата помещения.

Тегло
3.8 кг

Живот на батерията
150 минути

Размери
9,6 х 34,5 х 34.5 cm

Брой режими
3

Вид почистване
Суха

  Високо качество на почистване. Удобна торба за прах. Няколко нива на шума в зависимост от режима на почистване. Добре е изграждането на картата помещения.
  Прахосмукачка е изработена от бял лъскава пластмаса, така че драскотини при пристигане на избраната повърхност.

Купих тази голяма стойност за пари и качество. Аз може да избере на власт. Устройство справя се добре с сухо почистване на ъглите и покрай стените. След закупуване на Xiaomi, обикновената прахосмукачка не е много нужен

робот-прахосмукачка компания Xiaomi

Samsung

Робот помощник за почистване на дома от корейската марка Samsung има висока мощност на засмукване и четки собственн-почистване. Дизайн прахосмукачка изглежда много суров и смел, който го отличава от всички останали модели, представени във вестника. Вградена навигационна система позволява на устройството да сканира цялата стая и изготвяне на картата. Производителят декларира, че прахосмукачката е в състояние да признае всички дребни детайли от интериора.

Брой режими
2

Вид почистване
Суха

Тегло
4.3 кг

Живот на батерията
90 минути

Размери
9,7 х 34 х 34,8 см

  Висока мощност на засмукване. Ниско ниво на шум. Лесно да се справя.
  Дезориентированные в тъмното. Малка торба за прах.

Тих, красив и умен, по-чист. Добра мощност на засмукване и маневреност. Идеално място за сухо почистване. Дълго държи заряд. Обичам котката си, то на него е карал. Понякога оплетени в кабели, но роботи-прахосмукачки, е известен този проблем

робот-прахосмукачка Samsung

Таблица: сравнение на прахосмукачки

Обобщаваща таблица за класиране и ЕФЕКТИВНОСТ по-горе модели роботи-прахосмукачки може да помогне да сравните и да разберат как да изберат робот за почистване на дома.

Заглавие
Тегло в кг
Вид почистване
Брой режими
Време на работа в минути
Размер в СМ.
Точки

Пакет ILIFE
2,95
Сухи и мокри
5
140
8 х 34 х 34
5

Компанията Xiaomi
3,8
Суха
3
150
9,6 х 34,5 х 34.5
4,9

Компанията Philips
1,7
Суха
4
130
6 х 33 х 33
4,7

Прахосмукачки
3,95
Суха
4
120
СМЕТКИ ЗА 9,14 Х 35 Х 35
4,5

Samsung
4,3
Суха
2
90
9,7 х 34 х 34,8
4,5

Най-добрия робот-прахосмукачка за вашия дом!

Жизнено пространство на всеки човек се различава по различни параметри и избор на прахосмукачка-това не е толкова лесна задача. Проучихме, че е важно да се знае, да се разбере, кой робот-прахосмукачка изберете от огромното разнообразие на пазара:

  Преди всичко, човек трябва да разбере, какъв бюджет сте готови да положат за придобиване на роботизирани спътник за апартамент или къща. Важно е да се оцени живота на батерията на устройството. Ако имате двустаен апартамент, е по-добре да закупите прахосмукачка може да работи до 120 минути минимум. Мощност на засмукване определя мощност на прахосмукачката. За malonarushennye повърхности пол подходящ прахосмукачка 60 Вата. Размери на робота-прахосмукачка, за да определя степента на проходимост. Колкото по-икономична устройство, толкова по-висока вероятността, че то ще достигне до най-отдалечените места. Забележка вакуум 9 инча и по-тънки.

Истини и митове: всичко за роботи-прахосмукачки

Мит: роботизирани технологии търсени на пазара като заместител на човека. Автоматични врати заменя охрана, роботи-прахосмукачки, са в състояние да замени почистване на лицето. Това наистина е така?

Истината: в действителност, роботи-прахосмукачки представляват някакъв електрически аналог на метла. При цялата си подвижност, за да достигне до всички труднодостъпни места, те просто не могат. Освен това, често апарат замръзва от малки препятствия като дантела или играчки. Почистване на механични помощници покрива много по-голям период от време, отколкото човек с обикновена прахосмукачка.

Мит: прахосмукачка не е в състояние да се справят с повече от една стая.

Истината: първите роботи-прахосмукачки нямат такъв брой датчици и сензори, за да достигне отвъд един обект не може. Съвременни модели на сканиращи камери, знаят как да се създаде карта на целия апартамент и отлична работа за почистване.

Мит: робот-прахосмукачка зажевывает всичко, което лежи на пода.

Истината: роботизированное устройството не е в състояние на всички дъвка. В основата на устройството се състои от основна четка и спомагателни четки, които са най-високо, можете да си вятър на кабели и проводници. Ако прахосмукачката решава да оставите дрехите си, мръсотия, той ще се опита да го отстрани, ще влезе и се заби. Значи всички размери от какво да се страхуваме.

Ръководство

Отличителна черта на роботи-прахосмукачки — лесна за използване. Инструкция варира в зависимост от пълнежа на устройството, но в общи линии едни и същи принципи.

Вие трябва да направите малко подготвителна процедура преди старта на устройството, а именно, премахнете излишните кабели и неща от пода. Когато прахосмукачка ще бъде заредена, или щракнете върху бутона „Изчистване“ на самото устройство, или можете да пуснете почистване чрез едно или приложение на вашия телефон. По-нататък това чудо на техниката може да мине без вас. В края на прибиране на реколтата, когато прахосмукачките да се върне в базата, празен контейнер от натрупаните замърсявания. Най-често той се крие под горния капак на уреда и се отваря при лек натиск. Ако почистващи четки са били косата, изрежете ги с ножица или специална крак-куката, който е инсталиран на прахосмукачка.

Принцип на работа

Как работи това? Основата на всяка прахосмукачка робот са заложени:

  сензори за навигация; работещи механизми; батерия; почистване модул.

Най-важният детайл устройство е директно навигация. Това му позволява да се движите в пространството и да планирате маршрут. Когато роботът започва, той провежда анализ на сградата, запазвайки своята карта в паметта си, а след това започва процеса на почистване.

Преминавайки от стая в стая, роботът продължава да рисува модел апартамент, който му позволява да се изгради най-добрия маршрут и да се върне в базата. Вградени сензори, освен това, помага на прахосмукачката, за да не се изморявам в стени и мебели, да останем колкото се може по-близо.

Вътре в прахосмукачката има два основни четки. Принципът на работа се състои в това, че една четка помита целия боклук, мръсотия и косми под друга четка, повърхността на която има пухкави структура, която й позволява да събира косми и прах.

Често задавани въпроси: отговори на често задавани въпроси

Има квадратен робот-прахосмукачка? Или просто кръг?

Отговорът е Да. Компанията LG през 2014 г. въвежда на пазара прахосмукачка HOM-bot square. През същата година Хувър е избран за най-добър на европейския пазар.

Има опасност от падане на стълби или стълби?

Не, прахосмукачки са снабдени със специални датчици, които позволяват да се определи промяната в надморската височина. С помощта на тази функция, устройството, разположено в предната част на стълбата, обърни се и да отиде в обратната посока.

Роботът остана. Какво да правя?

Ако имате нужда от почистване да се опита да избяга от себе си. Ако той не може да направи това, той ще подаде звуков сигнал и ще се изключи.

Какво е лента и защо е необходимо?

Магнитна лента се използва, когато е необходимо да се създаде виртуална стена, за почистване, така че той не може да излезе извън нейните граници. Лентата създава блокиращ сигнал, разширяване на разпространението му.