женски тайни

стил

5 стилни варианти тълпят ръкави на ризата си

Запретна ръкавите на ризата си-този път, за да плюе, но колко начина знаете, ние сме подготвили за вас 5 начина как може да направите това лесно и бързо, а най-важното е стилно.

Модерен ритъм на живот диктува своите правила. Понякога, в рамките на един ден, ние трябва да отиде на работа, на бизнес срещи и събирания с приятели. Всеки път, когато искате да изглеждате стилно и свежо, но в големия град, за да отделят време за пътуване до дома и да се промени не е лесно. Радикално да промени настроението на вашия начин, с помощта на само един финал – рол, който в рамките на секунди да се превърне офис костюм в стилен небрежно. Ние вече говорихме за копчета на дънки, днес, под нашите очи, беше по риза. Като подворачивать ръкави на него, ние се учим.

Като стилно запретна ръкави, ризи

Просто преобръщане ръкав в една тръба или да вземете гармошке, но това не само не изглежда много приятна в естетически план, но и грозно мнет риза, която не влиза в нашите интереси. Запретна ръкав, за да се върнете към първоначалната си позиция, той е колкото се може по-прости. А ето това е интересно, нали? Има няколко начина, как да подворачивать ръкави така, че той да е стилен, красив и практичен:

Вариант 1: Класика в жанра

Най-лесният и най-логичният вариант, как да се направи подворот: расстегните маншета, а след това да го изключите, след това сложете ръкав на ширина отворота 3-4 пъти. В края на малко ютия по дължината на шева, изправяне на желязо плат. В крайна сметка ние имаме чист и равномерен ревера и напълно смятые маншет.

Вариант 2: ¾

Точно тази дължина на ръкавите се получава, ако малко променя предишния метод. Първите стъпки са подобни, но маншет сгъната на 2 пъти.

Мъж и жена подвороты ¾

Вариант 3: Италиански

По-свободния и неформален вариант, който изглежда много стилно на мъжката риза. Откопчавам всички бутони и копчета и на маншета), които ръкав е безплатен. Вдигнете маншет до желаната височина, а след това сгънете на останалите тъкани до ръба на маншета остава в зрителното поле. Особено стилно това изглежда на модели, където от вътрешната страна на маншетите на друг цвят. Този метод е полезен, защото от това, което е връщане към първоначалния вариант само с едно движение. Издърпайте края на маншета и всички.

Вариант 4: елегантен

Чудесен избор за тениски, дамски, където по-горе възможности да изглежда груб. За блузи и тя не ще да работи (и кой би си помислил, за да се тълпят лека блуза), но по-плътна тъкан, изглежда много впечатляващо. Първата стъпка не се различава от предишните методи: ние расстегните маншета и го сгънете. След това повдигнете малко над лакътя (или до всяка желаната височина). Останалата част на ръкавите, за да се повиши подворот достигна долния ръб на маншета, тя си остава отворена.

Вариант 5: бутон за риза

Тук отговорът е очевиден: за да се съберат върху ръкав и закопчаване. Можете да използвате някоя от по-горе предложените методи. Най – важното-не мине валяк ръкав, този вариант е приемлив, ако ще чините в гаража си автомобил, но за всекидневна употреба той е твърде старомодна.

Как да подвороты на тениската

Негласные правила вытачки

Какви правила, може да се обсъжда, защото закатил ръкави на ризата си-това е въплъщение на свободата и неформальности? Ако искате по този начин да подчертаете вашия стил, а не да изглеждат като току-що завършил оздравее изведнъж сломавшийся машина, трябва да се вземат предвид някои препоръки стилисти:

    • Долната ръба на минимален наклон трябва да бъде не по-малко от 10 см от четка, иначе се създава впечатление, че ризата ви е просто малки; рамото ръкав закатывается само при необходимост на никакви ремонти. В други случаи е по-добре да изберете една проста риза с къси ръкави. Оптималната дължина на ролка – малко над лакътя; класически ръкав, трябва внимателно да се оправям след всяко хвърляне. Небрежно скрутив много по-добре на ризи от по-плътна тъкан, например,

Деним

    .