женски тайни

стил

6 начина да направите подвороты дънки

Подвороты на дънки-това е много популярен и модерен тенденция не само сред младите, но и сред хората на възраст!

Отвороты на дънки едно от най-актуалните дестинации. Той ни възлюби толкова много, че някои не могат да се откажат, валцувани пъхтя крака, дори и в тежките студове. Но това не винаги е удачно, защото да стилни подвороты дънки, това е цяла наука. И днес ние ще се научат.

Произходът на тренда

Модни историци (да, тази професия също) не могат да постигнат консенсус, ние най-накрая реши, където мода в белезници. Има няколко официални версии:

    Това е ехото на мода американския неформални субкултурите на 80-те години; стил произхожда сред скейтъри, и е забелязана от дизайнери; решение чисто практически задачи, хора, навити дънки за по-комфортно каране на колело или на работа.

Всеки от горните варианти има място да бъдат, но повече клонят към първия. Но това не означава, че вдъхновението за създаването на съвременния начин на боядисване на стари снимки. Като ги като основа, съвременните дизайнери вдъхна в тях нов живот.

Как да подвороты дънки

Момичето можете да направите стилен навити буквално на всеки модел дънки, достатъчно е да знаете основни правила.

Подвороты на тесни дънки имат своя специфика, по-бетон тя е модел скинни, но ние трябва да се адаптират, да дрънкам му, да е все още толкова, за да изглежда стилно. Широк маншет – това не е вариант, тъй като в тесен крак ще компресирате крак, освен това, също така, и участък. Защото той е фокусиран върху тесен тълпят по два начина:

Симетрично. Идеален за тези, които обичат реда във всичко. Създадена ясна и правилна буквално на две крачки: изградена край буквално 1,5-2 см, след което се повтаря. Имаме спретнати двойни подвороты малка ширина, която ще глезена.

Грозно. В рамките на няколко минути са си обикновени поднадоевшие дънки ще се превърне в стилен небрежно. Започнете отново с ръба, които в сгънат състояние на същата ширина. Но втората инверсия се прави само от едната страна крака, при това леко перекосило маншета на дънки.

Друг вариант-вътрешен подворот. Този трик се прилага най-често в случаите, когато е необходимо да се съкрати справи без podseleniya. Тесни модели тя работи перфектно: увийте пъхтя крака дънки на желаната височина и гладките шев желязо.

Широки дънки-това е малко друга история, тъй като те не поддържат форма. Да се уточни, че, говорейки за широката, нямаме предвид клеши, тъй като тези модели изглеждат с белезници, най-малко смешно. Широк приятелка ефектно изглежда с такава подворотов възможности:

    Средната подворот широки дънки, получени при ширина на полето ивица около 3 см в плътна тъкан е достатъчно да се направи една заворот по-изтънчен два;

    Голям принадлежности. Тук стъпка ролка на дънки, може да варира в рамките на 5-10 см, в зависимост от модела;

    Daugiausia. Подходящ за твърде широки дънки. Първото ребро крак се превръща в 1,5-2 см, а след това да се направи с ума от една страна, прави желаната ширина, а след това два екземпляра подворот. По този начин, можете да направите всеки вариант от маншет;

    Неофициални. Тук можете да покажете индивидуалност, прави различен размер или форма на копчета на дънки, но при вземането на такива експерименти трябва да се мисли за пътя до най-малкия детайл.

Техниката на създаване на отличителни дънки за мъже по нищо не се различава от описания по-горе, но тайната копчета за мъже е в това, че те трябва да се комбинира с избрания от вас обувки и предвид нейната височина. Като подвороты, човек трябва да се помни, че си на ръба трябва да е на нивото на горния ръб на обувки. Оставете въздействие върху глезена, за момичета (в която тази част на крака е много по-секси). На открити площи се разрешава само в образи, където чорапи замислена като ярък акцент.

Още едно неписанное правило – колкото по-ниска височина, толкова по-тънки подвороты. Широк ревера ще изглежда още по-приземистым, защото е по-добре от това, или дори да се откажат, или да се направи минимална ширина.