994779572edb022bccbbd34844475c00 - 8 лесни прически за всеки ден със собствените си ръце: походова фото инструкции
прически

8 лесни прически за всеки ден със собствените си ръце: походова фото инструкции

Писна досадни опашки и опашка житен? Вие можете да изглеждате всеки ден по различен начин, като най-малко усилия. Ще разкажа и ще покажа, как да го прости прически със собствените си ръце. Предупреждение: 8 супер идеи!

Романтична панделка

На вашето внимание е лесен за изпълнение на прическа. Тя изглежда свежа и нежна, подходяща за млади момичета. С такава прическа не се срамува да отиде или по двойки в Университета. Къса коса не изглежда подходящо, така че е подходящ за обладательниц с дълга коса.

994779572edb022bccbbd34844475c00 - 8 лесни прически за всеки ден със собствените си ръце: походова фото инструкции

Прическата за всеки ден, вземете кичур от горната част, се затварят плътно с ластик. Вземете конска опашка в ръка и конец през линия, както е показано на снимката. Издърпайте опашката от противоположната страна. Долу, запечатване на къдрици с помощта на дъвка. Повторете процедурата с линия. Да „компенсира“ цикъл до върховете. Повече хапнуть на косата в следващата направления, за тъкане се оказа кръст — на — кръст с предишната направления. Същата манипулация направи с останалата част от косата, заплетая косата в посока, отклоняване направления оправи невидим. За да завършите романтичен образ поставете живо цвете, подходящ по цвят дрехи.

Необичаен лъч

Този тип коса е идеален за всекидневна употреба в училище или в офиса. Това е бърза и лесна прическа, но изглежда оригинално.

6fafef66b58bc575d02ab351fba775b6 - 8 лесни прически за всеки ден със собствените си ръце: походова фото инструкции

Лесни прически за всеки ден косата и вратовръзка висока опашка. Я повдигнете нагоре. Затегнете колан, стегнат, горната част на клип под венеца, краищата трябва да падне. Формата на лъч. Да гарантира, че той е по-буйни. Краищата на косата панделка около греда. Закрепете ги щифтове или заколкой. Оправи прическата с лак за коса.

Ретро шик

Прическа в ретро стил, ще бъдат популярни през този сезон. В този случай, вие ще бъдете по време на партита и срещи. Тя е подходяща за млади момичета и жени на 30, при условие, че космите са дълги и здрави.

db172cde9ec7d926a83ef4da1a3b73d9 - 8 лесни прически за всеки ден със собствените си ръце: походова фото инструкции

Прическа за дълга коса, накрутите косата на плойку или маши за коса. Къдрици трябва да са големи и тече. Разделете на две равни части. Отделете кичур коса, свил пръстите си, напиши нещо по подобие на тъкани кравайче. Закрепете фиби. Използвайте 3-4 направления, от една страна и 2 от Другата. От едната страна трябва да е малко по-сложно. Останалите вържете косата си с ръце, не с помощта на четка за коса — къдрици се оправям.

Бизнес-дама

Заплитане на косата, и перфектно подчертават чувство за стил и вкус. Прическа е подходяща за ежедневни ситуации, идеално ще допълнят строг офис.

d084aded34357998c60f6b8b1ca214ee - 8 лесни прически за всеки ден със собствените си ръце: походова фото инструкции

Прости прически със собствените си ръце отделяне на горната част на косата, разделете на две равни части. Вратовръзка, да направи свободен възел. Форма на втория възел. Падне по-долу, постепенно да вземете всички нови направления, които в крайна сметка са били включени всички къдрици. Закрепете краищата на ластика. Подверните краища на косата под „косичку“, затегнете невидим. Прическата е готова!

Елегантен кок

Комплект — отлично допълнение към вечернему роклята. Тя е подходяща за вечерята с любимия, срещи или посещения на важни дейности, както и за повишаването на театър или изложба. Лъч не е толкова просто, колкото останалите, но това не е трудно. Прическата е напълно възможно да направите със собствените си ръце, с инструкции стъпка по стъпка ще ви помогне.

5760faa2912eb8fa9fca7d68e7f39737 - 8 лесни прически за всеки ден със собствените си ръце: походова фото инструкции

Пакетче със собствените си ръце разделете косата си на 2 части: – горната част на кичура по-близо до лицето, временно затегнете възел, а останалата част е свободна долната част на косата и се съберете на висока опашка. С помощта на дъвка направи „дрипави“лъч. Тя трябва да изглежда като в треска. Отгоре пух косата си с пръсти и поставете ръцете си така, че да е по-буйни. Всички разсейващи краища и поставяне на щифтове. За допълнителна декорация, използвайте щипки за коса с камъни.

Шик опашка

Тази прическа е подходяща момичета — бунтовници, които са уверени в себе си и не обичат да отиват за други. Можете да го носите по всеки повод, тя е подходяща за ежедневно носене с ръце.

6fab8f1b5302aac55c50c6d6ac790877 - 8 лесни прически за всеки ден със собствените си ръце: походова фото инструкции

Косата на опашка разделете косата си на три части: две горни и една долна. С дъното се направи странична опашка. Вземете горната част и завийте го на плитка, носейки със себе си по-рано, направени от опашката. Да вземем друг проводник от долната част на косата, отново с помощта на опашката. Използвайте всички косата. Дизайн на страната. Вие трябва да получи около три парчета. Закрепете опашката на широката страна на дъвка.

Френски чар

Тази прическа подчертават вашата крехкост и нежност. Това може да се направи за екскурзия в ресторант или на романтична разходка, тъй като той ще бъде подходящо и за бизнес дами. Изпълнението на прическа отнема много време и е подходящ за ролята на „прическа всеки ден“.

e2e619735b0da6bf743eb439ba4bf0cd - 8 лесни прически за всеки ден със собствените си ръце: походова фото инструкции

Пакетче със собствените си ръце косата трябва да бъде леко влажна: не doushite, или по-рано, поръсва се с малко вода. Всички на косата просто трябва да се вземе в ръка и да образува вълна. След това да оправят ги в ръцете успоредно на главата. Силно натиснете и използване на основните стойки невидим или фиби. Оставете един малък кичур закачливо да пада надолу.

Пет минути

Името говори само за себе си — това го направих за 5 минути, и ще отговарят на този вариант за всеки сценарий за обладательниц с дълга коса.

0fc0240ac53e841d34fb8d49550b4f19 - 8 лесни прически за всеки ден със собствените си ръце: походова фото инструкции

Всеки ден косата си със собствените си ръце накрутите косата. Бъдат разделени на две равни половини. Изберете кичура по-близо до лицето и временно не се пипа. От останалите направете стегнат възел. Завържете друг възел, а след това друг, движейки се към върха. Закрепете краищата на вътре. От ляво на около лицето коса, завържете възел, няколко кичура коса се освободи. Прическата е готова!

Всички тези прически лесно да направите сами у дома, без да се прибягва до услугите на най-скъпите на съветника. Надявам се, че снимки и инструкции стъпка по стъпка разказ ще ви помогне да бъдете всеки ден различни и неустоимо.