38def5c7ceedf3e018f899e1c65eb89f - 9 работно място в апартамента
стил

9 работно място в апартамента

Все повече и повече хора имат желание да работят от разстояние. Това е удобно, практично и спестява значително време, прекарано в път от дома до работа и обратно. Производителността на труда зависи от комфорт на работното място. Нека Поговорим за това как да се оборудват работно място в апартамента.

1. Отделно проучване

38def5c7ceedf3e018f899e1c65eb89f - 9 работно място в апартамента

Гардероб в стаята

Най-лесното решение и в същото време, не винаги всичко е достъпно. Говорейки за детето (или в стаята за тийнейджър), а след това на промяна на тази тема — има поне две зони: за почивка и за тренировки. Достатъчно отделят място за масата, за да позволи на естествената светлина падаше с левия (или десния за левичари), и да се постави едно добро стол с правилното огъване, регулатори, подлакътници. Това е основата, на която „нанизани“ дизайн, допълнителни елементи: рафтове, шкаф с чекмеджета, рафтове и т.н.

2. Закуска в стаята

67c5dba6b161711369387619b77d5cdb - 9 работно място в апартамента

Кабинет в спалнята

За повечето от нашите сънародници, девствена допълнителни квадратни метра жилищна площ, тя е най-популярното решение. Селекцията може да бъде „физически“ — ниски прегради, стелажи, паравани, или просто мебел, например, молив случай или шкаф. Можете дори да използвате багажник „лесенка“ за домашни растения. Любителите на Изток, дизайнерите предлагат да се използват японски щори-панели — те не просто висеше на прозореца и да „скъса“ с помощта на общо пространство на стаята. Количество мебели в този случай се свежда до минимум. Дизайн на работното място не трябва да выбиваться от общия интериор на стаята.

3. Килер

ef4bfea074673a01a8eae00bddd287da - 9 работно място в апартамента

Работно бюро в шкафа

В жилищния фонд на ОНД има сталинки или подобрен дизайн на епохата на „късния Брежнев“, при който площта на склада е няколко квадратни метра. В действителност, това е една малка стая, в която могат да се настанят на маса и стол. Но ако размерът не ви позволява да направите това, просто махнете част от стената с вратата, направи извита врата. В килера да се постави на масата и да се мотае рафтове, на стол по време на работа, да го направите от под плота в стая или коридор. Вие дори можете да организирате отваряне на плъзгащи се или двухстворчатые летящи врати и затвори офиса след работно време. Разходите за този вариант на организация на работното място под формата на недостатъчна вентилация и постоянна нужда от електрическо осветление. Що се отнася до осветлението, това може да бъде лесно решен с инсталация на осветителни тела. Вентилацията е по-трудно, въпреки че, ако тя е тук? Отговор: само, ако искате пълна изолация. Но това винаги може да се „поглъщат“ кислород от съседната стая по естествен път.

4. Ниша

ff592dd94f767103205d791feefa3bf7 - 9 работно място в апартамента

Гардероб в ниша

Беседка − почти като малък килер. Въпреки, че на работното място се намира на закрито, спестяване на пространство и вид на зониране ще се спазват. Прелестите си разположение в тази версия: осветени и вентилирани, но това все пак е лично пространство. Дизайнерите обичат да правят творческа ниша, така че възможността за „поумничать“ и да мечтаят по отношение на завършеност изобилие.

5. Секретар

d29102d38f957e814f4d0c5d08e9e76c - 9 работно място в апартамента

Секретар

Най-често срещаните работни места в малкия модел стая с люлка врата, която автоматично се превръща в плота. Площ по-малка, но за тези, които са в състояние да се организира малко пространство вътре полк вариант не е толкова лошо. В магазините можете да поставите допълнителен дял, модеры дизайн на готовите мебели. Предимствата са очевидни − сравнително бързо се сгъва врати в състояние на „затворен“ и не го покаже тънкостите.

6. Трансформатори

1cdaf282387c53194b26afee506135c2 - 9 работно място в апартамента

Работен кабинет трансформатор

Продължение на идеите на секретарка, но само различни. Например, сгъваем багажник, прикрепени към стената под рафт или в шкаф. Можете да вземете един назаем от приятел идеята от офис бюро с тумбой на колела, но за това най-добре е да използвате малка масичка на колела като „рамка“ за обзавеждане на помещения или ниски чекмеджета, и да го внедри в работно положение е необходимо.

7. Мобилно работно място

33594f8649f18ca44be55c2506d94c39 - 9 работно място в апартамента

Мобилно работно място

Същата идея с колела, но само на щанда-секретер, който може да „транспортира“ от стая в стая на всяко свободно място. Предимство в динамиката, когато няма възможност семейни обстоятелства), за да бъдат вързани към определена стая.

8. Глазирани и утепленная лоджия или балкон

20160371bcece4746e2c214672530b95 - 9 работно място в апартамента

Кабинет на балкона

Сложността на варианта — отопление, въпреки че проблемът е решен с помощта на „топло пол“. Тази начална версия на офис ще изисква инвестиции, привличането на специалисти (макар че последното не е задължително). Но тя не се ограничава само отопление, трябва да се мисли за това, как да запази топлината. Облицовки, стъкла, ямболска приоритет на поддържането на комфортна топлина. Достойнство − пълна автономия, без посегателства върху личното пространство родни.

9. Силл

3dde07d8dfd76b5951523cb13db9fb82 - 9 работно място в апартамента

Прозорец, бюро прозореца

Според нормите на перваза на прозореца не трябва да нависать над батерията, тъй като това пречи на конвекция. Всъщност, батерията под прозореца − не е най-доброто място за местоположението на работното място. Но ако можем да го преместите в някоя празна стена, на перваза на прозореца може да бъде увеличена до размера на нормалното плот, още повече, че неговият ръст е почти на същото ниво. В този случай ще трябва да се примири с придружител компромис под формата на дружество с площ на рамката на прозореца, но не е необходимо всеки ден, за да смените мястото на дислокация на работното място в апартамента. И, може би, малко по-малко светлина (поне през деня) с този вариант, поради близостта на прозорец на вратата. Гледката от прозореца − като късмет.

Възможности за настаняване на различни (големи или малки) апартамент съществуват и не са ограничени до един или два. Това е по-скоро въпрос на начин на мислене, навици и финансови възможности.