df4849cc1d9b6251c48a04a2a6fe2efb - Аксесоар тенденция: като носи гамаши
стил

Аксесоар тенденция: като носи гамаши

Гамаши са неразделна част от съвременните гардероб, всяка момичета са те, но не всички знаят с какво се носят гамаши, това е в нашата статия ще отидат за това, че те могат да носят.

df4849cc1d9b6251c48a04a2a6fe2efb - Аксесоар тенденция: като носи гамаши

По мнението на повечето гамаши са само част от спортната форма, като правило, се използва от играчите. Въпреки това той доста бързо се превърна от спортен аксесоар в много стилен елемент ежедневни облекла. Въпреки това, въпреки трайното популярността който вече сезон, не всяка модата може да си позволи да го купи. Не, това не е заоблачная цената, толкова повече те са достатъчно прости, за да направи себе си, проблемът е, че за да разберем науката за да се създаде един наистина елегантен образи с тях не е толкова лесно, колкото може да изглежда. В края на краищата, глупаво изглежда, не иска никого. И така нека да видим, с какво се носят гамаши, и коя комбинация ще е най-изгодно.

Видове чорапи

Първоначално, основната функция на този аксесоар е затопляне, точно с тази цел, в продължение на много векове назад. След това е детайл от чисто мъжката тоалетна, която се носи на върха на панталони и обувки.

Модерни гамаши са станали популярни поради на спорта. И ако сред мъжете, те, както е известно, в рамките на футболна форма, а след това майка ни често носят в тях по време на занятията, така популярна в онези времена гимнастика. Такова използване също има чисто практически мотиви като топли чорапи допринасят за бързото разогреву мускулите, предпазва от стрии, както и по-сериозни наранявания. В края на краищата, днес така често може да се види гамаши за танцьори или гимнастов. Често този вид защита се използва, и скиори от планината алпинисти, освен согревающих функции те изпълняват и сигурността – да се избягва контакт с обувки на прах, камъчета и сняг.

6d5fa3e27461cf12d452201acf86d813 - Аксесоар тенденция: като носи гамаши

Въпреки това, най-новите гамаши днес като декоративен елемент, с възможност да ги има много от белите дробове ажурных плета и утеплен. С тяхна помощ можете да създавате различни образи: романтичен, рок, „ученички“, и дори спорт важното е да се разбере, как правилно да носят гамаши.

Как да изберете?

Въпреки своята гъвкавост, този аксесоар има редица функции, които не може да се пренебрегне при закупуване. Важното е, че трябва да се вземат предвид при избора на чорапи, това е хармония начин, който се опитвате да създадете. Не си струва да ги купуват в бъдеще с идеята, че те някога ще се нуждаете. Повярвайте ми, ако те не са съчетани с конкретни дрехи и обувки никога не носете.

b303bee7eae08cc6d2fceed0ce8de2d4 - Аксесоар тенденция: като носи гамаши

Необходимо е също да се вземат предвид всички особености на фигурата си, защото не всеки от нас може да се похвали своите еталон. Така че, ако по природа сте подпухнали крака, не трябва да се носят гамаши с хоризонтални ивици, така че, като цяло, какво е, добавя обем, никой не е отменен. Така че опитайте се да дадете приоритет на основни модели или вертикални линии. Не е най-добрият вариант в такива случаи и ажурная задължителни.

За момичетата, чийто ръст е далеч от моделиране и има едно леко ограничение: в хоризонтална ивица. Не, това не е за дебелината на краката, и че той визуално разделя на фигурата, като по този начин се намалява и така леко увеличение. Обаче, това не означава, че гамаши ви е противопоказан. Има много начини да се носят гамаши, снимка показва няколко много добри възможности.

72cbdc998839219edc8404cc6ad9e09f - Аксесоар тенденция: като носи гамаши

Това е много по-лесно да вземете този аксесоар към момичето, чиито крака са тънки и дълги. Тук можете да експериментирате, не се колебайте, защото това седна почти никакви възможности, всеки цвят и дължина. И момичета с прекомерна дебелия да поправи ситуацията, облечен в дебели плетени гамаши, и тези, които искат да се подчертае, елегантност форми, можете да изберете по-тесни и тънки модели.

Сезонно облекло: най-най-успешните комбинации

Пола. В представите на повечето гамаши остават на първо място, есенното аксесоар, защото те позволяват да се удължи сезона рокли и къси поли. Освен това мини полата е един от най-успешните, „другари“ от носят гамаши през есента. По същество, тази комбинация е един от най-лесните, защото най-важното правило е само едно: колкото по-дълго гамаши, по-малката дължина на поли.

В зависимост от стила на поли е необходимо да се избере подходящи чорапи. Така че е по-сдържан и класически поли, най-добре е да съчетаете с плътен или ажурна чорапи. В зависимост от „натоварване“ на облекло, можете да опитате да използвате гамаши с декоративни елементи: лъкове, рюшами, копчета. Но той не трябва да се прекалява, иначе картината ще е доста смешно. Полата е най-добрият вариант, отколкото да носят гамаши над коляното снимка, която потвърждава този факт.

c289ae98065b7f37b8cddf6d8207809b - Аксесоар тенденция: като носи гамаши

Както можете да видите, смел поглед, можете да създадете абсолютно всеки стил, чак до бизнеса. Обаче в офиса той няма да е много от голямо значение, защото това е ненужно overkill.

Деним пола – най-успешният начин да се създаде лук в стил ежедневни или спортни. Това ще зависи от горна част и обувки.

45fd9523a47aaaa7c8f3d1353aa77614 - Аксесоар тенденция: като носи гамаши

Рокли. Сто процента вариант. И да се намира такъв дует може да бъде както през лятото, така и през студения сезон. По-лек комплект – кратко шифоновое рокля с тънки чорапи над коляното, но най-популярни са все пак през есента и зимата, когато така искам да бъде женствена, да не се жертва здравето си. Модели на рокли, можете да се откажете напълно различни, тъй като и класически вид, грел и ще изглежда също толкова стилен. Дължина на чорапите също могат да се различават с помощта на двата продълговати, който е много над коляното и къси, само обхващащи глезена. Нека да видим как се носят гамаши, снимката ще ни помогне в това.

3ff8fb65428cf976fa3a60228e8fae36 - Аксесоар тенденция: като носи гамаши

3aba4f497633fcc78629681260c5df29 - Аксесоар тенденция: като носи гамаши

Съгласете се, независимо от сезона, Лука изглежда просто невероятно!

Панталони, дънки, шорти. Шорти – добър вариант за комбинация с дълги чорапи. И стил може да бъде доста разнообразна. Така, класически модели изглеждат по-добре с едноцветните гамаши, докато деним могат да се съчетават с напълно различни цветове. Можете също така да добавите някои декоративни елементи, разбира се, ако лук позволява. Впечатлява също и фактът, че тази комбинация е от значение, независимо от сезона, просто в студа към ансамбъла ще добави още и чорапогащи. Много оригинален начин, по който може да се свърже къси панталони, чорапогащи, обувки и чорапи в един цвят. По този начин, вие ще получите неповторима игра текстура в доста труден лук.

ed9fb98dc5f1fc50230309e503c3c942 - Аксесоар тенденция: като носи гамаши

Като за дънки, това е един от най-подходящите варианти с какво да се носят гамаши през зимата, защото те могат да отговарят на всеки цвят и текстура. За да получите ефектен начин просто достатъчно, за да се запълни панталон в обувките и гамаши, за да го завърши. Тъй като този вариант е почти винаги печелят. Но ситуацията панталони малко по-трудно, защото тук трябва да избират по-внимателно ансамбъл. Препоръчително е да представи поне една конкретна нещо, и обувки припокриване или с панталони, така и с чулками.

Гамаши и чорапогащи. Някои стилисти смятат, че тази комбинация е доста опасно, тъй като рискът не предполагам, е достатъчно висока. Въпреки това, не се страхувайте от това съчетание, защото важното е, че трябва в такива случаи е правилното подреждане на цветни акценти. Ако сте решили да рядиться в ярък чорапогащник, нека те бъдат единственият светъл лъч в ансамбъл, а гети може да ги тласне към техните спокойни нюанси.

1c6a81bd695156ad18c42760a7dc5d2c - Аксесоар тенденция: като носи гамаши

Ако се смени на яркостта на чорапи, тогава най-добрият избор ще стане обикновен чорапогащник или гамаши. Това е един от най-добрите възможности да се носят от възли, гамаши, как добре ще изглежда текстури игри. Можете също така да експериментира, създавайки набор от монохромен, или двойка облекло, аксесоари любим цвят.

Изборът на обувки: най-добрите варианти за комбинации

Някои е въпрос на избор на обувки е страхотно, тъй като не е ясно колко точно ще комбинират гамаши с всякакъв вид обувки. Но няма ограничения като цяло, тъй като те ще създадат оригинален микс, като маратонки, и ботильоны на ток. С тази комбинация може визуално да удължите долната част на крака, като по този начин прави краката по-дълги. Важното е да имате предвид някои тънкости на обличане леггинсов.

f9b9e1b2f3c2945a441d605bb63b1dbc - Аксесоар тенденция: като носи гамаши

Така че, не е извинение петата носят гамаши, едва обхващащи глезена, но се покрие петата, в случаите, когато обувки има поне малко ток. Висок ток облечи гамаши с припокриване на няколко сантиметра, а понякога те са направили дупка, в която той (ток, т.е.) пропускам.

Много се занимават с въпроса, Как да се носят гамаши с ботуши, високи ботуши или ботильоны в студа. Достатъчно често срещаният сега вариант, когато гамаши напълно пъхнати в ботушите, гледа няколко десетки сантиментов. Това е особено удобно за обувки с шнурками.

0990a4484c58911c9528fa492ded4ff9 - Аксесоар тенденция: като носи гамаши

Както виждате, възможностите за съчетаване на чорапи, има огромно множество, така че не се ограничавайте, всички експерименти, със сигурност ще бъде успешен!