женски тайни

стил

Бански танкини и монокини, перфектно съчетание на красота и елегантност

Разнообразие от бански костюми ни дава, момичета багажник, какво да изберете. Затова решихме в тази статия да ви кажа за бански танкини и монокини и да се покаже какво е сега актуални модели.

Tangentopoli танкини се състои от две части, състоящ се от класически плавок и дълъг високото до кръста, а в някои модели вместо на горния рокли покриващи бедрата. Долната част на този бански костюм могат да бъдат както класически (предимно), така и прашки, танга, или бразилски покрой шорти. Най-горния, от своя страна, може да бъде вшитой в него чаша с повдигащ или без, с porolonovymi/силиконови вложки или изобщо без нищо. Горната част може да бъдат както широки, така и тесни бретельками така и изобщо без тях, съществуват и модели с завязками в областта на шията.

За кого е подходящ?

Той е подходящ за почти всичко, но на първо място трябва да се обърне внимание пълна момичета и жени. Дизайнът му позволява да се скрие всичките си слабости и да ги превърнете в предимства, най-важното е да изберете подходящия за вас модел и ще разгледаме всичко на 100 процента.

Например, вие не сте получили своя корема в перфектна форма, плажен сезон, след това изберете топ не монтиране, а малко с А-силует — това ще помогне да скриете вашата проблемную зона. Или имате проблемната зона-това е бока, след това изберете топ с корректирующим ефект, той ще се коригира талията и ще направи фигурата идеални пропорции.

Но ти не мислиш ли, че този бански костюм е идеален не само дебеличка, но тесни и момичета образеца на външен вид, най-важното е да изберете правилния модел. И много възможности, нека да разгледаме най-впечатляващите.

Популярни модели

Монокини

Монокини-това е цял бански с изрези отстрани. Го е измислил Руди Гейнрих в далечната 1964 г., но работата Руди различава от днешния монокини така че гърдите му вариант остава отворена. Момичета, този вариант не ми харесва, но името ми хареса и сега го използват за бански с деколте.

За кого е подходящ?

Този бански костюм е подходящ за жени с идеална фигура, нейният дизайн и огромни деколтета не са в състояние да прикрие недостатъците. Напротив, той е създаден за демонстрация на красотата на женското тяло. Между другото, този бански не за слънчеви бани, той е най-подходящ за плажни партита или photochemic.

Има много разновидности на този бански костюм-класически, ассиметричный приятелка и отваряне на корема и т.н.

Разнообразие от модели