женски тайни

маникюр

Бели нокти 2020: 100 на най-добрите идеи за дизайн

Белият цвят е символ на свежест и чистота, така че той винаги заема достойно място сред другите нюанси. Например, в Европа го предпочитат носенето на жените, които заемат високо положение в обществото. В допълнение, този цвят винаги е на мода и са популярни и независимо от тенденциите година. Той често се използва за създаване на облекло, аксесоари и не по-често за нокти. Да научите повече за това, как да се използва бял маникюр, кои цветове се съчетават, както и какви възможности за дизайн може да бъде обяснено по-нататък.

Нюанси се използва бял лак

През 2017 г., са придобили популярност прост маникюр, без допълнителни аксесоари. Той изглежда много леко и стилно, което ви позволява да го използвате за ежедневието и за специални случаи. Маникюр в бяло и дори за работа в офис. Но каквото и да е, е много важно да се използват няколко препоръки:

Избирайте само качествени бои. Разбира се, цената ще бъде по-висока от средната. Но това е единствената гаранция, че дава траен лак покритие без плешиви петна.

2. Маникюр в този цвят трябва да са перфектни. Така че дори и най-малката чип или чехъл-това е знак, че все още го актуализира. С изключение, разбира се, гел-лак, което дава възможност за удължаване на трайността на маникюр.

3. Тъй като белият цвят е най-яркият, той със сигурност ще наблегне на всички възможни неравности по нокътната пластина. Ето защо, преди да нанесете лака определено трябва да са били смели и са покрити със специален основа за създаване на равна повърхност.

4. Дори ако редовно маникюр в бял цвят, има случаи, когато просто не ми харесва или покритие са малко смесени. Единственият вариант е малко да се определи това, за да използвате искрящи цветове.

5. Що се отнася до дължината на ноктите, най-добре бял лак изглежда ноктите със средна дължина. Формата може да бъде квадратна или овална. В същото време, да се направят интересни и триизмерни чертежи ще е по-добре на по-дълги нокти.

Модни идеи за дизайн на ноктите

Самият бял цвят за маникюр изглежда достатъчно. Но жените често искат експерименти, така че майстор на ноктите дизайн предлагат много интересни идеи, които ще са актуални през тази година.

За да си маникюр по-празнично, просто добавете няколко страз, апликации или скулптура. Изглежда това е много интересно, тържествено. Но много е важно да не се злоупотребява с тяхното количество. Просто няколко парчета на 2-3 пирони достатъчно.

Въпреки това, има и изключения в брой аксесоари, които не развалят маникюр. И да го направи по-празнично.

За украса също може да се използва материал, наречен счупено стъкло. В комбинация с бял цвят на лака за нокти ще изглеждат просто перфектно.

Добър вариант е комбинация от бяло злато или сребро. Този маникюр изглежда много женствена и по-скъпо. Освен това тя е подходяща не само за ежедневието, но и за събития или срещи.

Маникюр в комбинация от бели и златни цветове, за да допълва необичаен интериор. Пример за което виждате на снимката.

В последно време много модерен елемент за създаването на дизайн скоч-лента. С нейна помощ можете да създадете различни модели и по този начин, вие ще бъдете сигурни, че те са уникални.

Заслужава да се отбележи, че най-често избират булки за нокти, бял. Това може да се френски маникюр или Луната. В последно време, доста популярна стана комбинация от двете. Това добавя известна пикантност в класическия вариант на сватбен маникюр.

Един необичаен вариант на изпълнение френски маникюр, когато няколко ноктите са направени в „рамките“ техника.

За да направите маникюр стилен, малко дръзко, смесвате и съчетавате бяло с черно. Това е класическа комбинация често се използват за създаване на геометрични, етническа и флорални щампи. Интересно изглежда тази цветова схема на френски маникюр.

  

Стилен дизайн в черно-бяла цветова схема с обемни елементи.

В топлите месеци на годината може да се използва ярки, контрастни цветове за създаване на различни картини. Това могат да бъдат палми, морската тема, сърцето и други изображения.

В последно време тя е придобило популярност дизайн слайдер. Благодаря му, добър, чист маникюр с интересен дизайн може да направи всяко момиче, дори и в домашни условия. За това трябва да се нанесе като основа бял лак и го оставете известно време да изсъхне. След това трябва да накиснете ориза във вода и лесно се прикрепя към ногтю. След това задължително покриване на прозрачен лак. За да направим всичко красиво, можете да започнете да работите, за да прехвърлиш модел инструмент на хартия.

Рисунки на животни на ноктите – това е точно това, което буквално прегорели в света на дизайна на ноктите. Тази тенденция бързо набира скорост, и сега много момичета избират като проба на дизайна на вашия домашен любимец.

Още един вариант на дизайн, който може да направи всяко момиче в домашни условия – факт. За неговото изпълнение ще ви се наложи просто инструмент, като дотс. Но като цяло може да се използва и удобни материали. Това може да бъде памучен тампон, сламка или клечка за зъби. Най-важното е, свържете собствена въображение и да създадете страхотен дизайн.

Оригиналният дизайн на точки с помощта на различни нюанси на лак за нокти.

И разбира се да не говорим за подпечатване – невероятно изобретение, което позволява да се правят ясни, изчистени изображения. Благодарение на това можете да използвате различни комбинации от цветове и да се получи в резултат на отличен резултат. И за разнообразие фигурата, за да придобие няколко шаблон.

 

Сега вие знаете, че белият цвят-това не винаги е скучна и монотонна. Напротив, тя е в основата на създаването на най-различни варианти за дизайн на ноктите, която позволява да създавате интересни и необичайни модели. И кои от тях предпочитате, чист и дискретен или сложно изкуство?