женски тайни

маникюр

Бели нокти 2020: най-добрите дизайнерски идеи

Белият маникюр може да се нарече универсален. Той изглежда чудесно по всяко време на годината, трябва само да го допълнят по подходящ модел. Пролет в бели ноктите ще изглеждат чудесно с нежни цветя, през лятото, можете да добавите ярки цветове, като се подчертава на морска тематика. През есента на тази маникюр подчертават нюанси на жълто и червено. И през зимата, белият цвят е незаменим за рисуване снежинки. И това е само малка част от идеите, да белият маникюр с ярки и изразителни.

Нюанси на бяло и лак за нокти

Прости бели нокти на краката може да се види рядко. И съвсем напразно момиче да се откаже от този дизайн на ноктите, особено в краткосрочен, бял лак за нокти изглежда чист и стилен. Като експеримент, можете да комбинирате различни текстури.

Въпреки това, като направите такъв маникюр, трябва да се спазват някои правила:

Важно е да лак е с добро качество. Единственият начин да бъде сигурен, че монохроматический светлина покритие ще бъде безупречна. Всеки дефект на бял капак (износване, чипс и т.н.) веднага ще се вижда. Затова той трябва да се актуализира редовно, или да използвате гел-лакове, които могат да се удължи срока на експлоатация на маникюр. Всеки ярък лак за нокти, и бяло, в частност, са в състояние да се съсредоточи върху всички неравности по нокътната плочка. За да се избегне това, предварително на ноктите се нанася специален основен слой, може да се съгласуват всички недостатъци на повърхността. Има случаи, когато покритието неравномерно. В такъв случай, можете да използвате блестящия лак може да се определи такъв недостатък. Идеален монохроматический бял маникюр изглежда на къси, овални или квадратни нокти. Но всички чертежи, в определен обем, по-добре ще изглеждат по-дълги.

Модни цветови комбинации

Няколко момичета са решили на обикновен бял маникюр. Обикновено, дизайн на ноктите е допълнен с различни фигури или шарки. Освен това, бялата боя се използва за подчертаване на отделни нокти.

През 2020 г. в тенденция ще бъдат разгледани такива цветови комбинации: черно-бяло, бяло-червено, бяло, розово, синьо или синьо.

Френски и лунен маникюр

Бял френски маникюр-това е класика. Тези химикалки, винаги изглеждат стилно, женствени и елегантни. В основата на маникюр ще бъде светло розово, бежово или естествения цвят на на ноктите. Край на ноктите боядисани в бял цвят. Тенденцията е до 2020 г. ще се френски маникюр с кристали.

Идеи лунния маникюр е избор на столичните дупка. Но през 2020 г., предлагам да се обединят лунен маникюр с Франц. При това е основната повърхност на нокътната плоча, ръбовете на дупки ще бъдат боядисани в 3 различни цвята. Особено изтънчен, се счита за маникюр в пастелни тонове, където тон дупки ще се различава от основния покриване само на 1 тон.

Взема решение за украса на френски или лунен маникюр живопис, трябва особено внимателно да се подходи към неговия избор. През 2020 година, момичета предлагат или геометрични рисунки на животни. Не по-малко важно ще изглежда страхотно на бели нокти ярки цветове. Ако не сте сигурни, че можете да направите този шаблон себе си, можете да използвате специални етикети.

Празничен вариант на лунния маникюр могат да бъдат допълнени с лъскав лак или специален филм. Интересно, в някои ноктите ще изглеждат по-големи кристали, големи камъни или дори шипове. Страхотна новина за феновете на акрилна моделиране – през 2020 г. тази тенденция нийл-дизайн-това отново е вярно.

С кристали

Смърч обикновен бял маникюр, за да го направи по-изискан, за да помогне на кристали. В зависимост от дължината на ноктите, те могат да бъдат с различни размери. Но не забравяйте за чувството за мярка. За ежедневна декорации за маникюр, позволява на блестящите камъни множество пирони. Но декориране на нокти за парти или тържество, можете да създавате цели картини от страз в различни цветове и размери.

Фигура на бял маникюр

Бяло покритие не може да бъде по-подходящ за нанасяне на различни шарки и рисунки. Но трябва да се обърне внимание на това, че е по-добре той ще изглеждат ноктите със средна дължина.

Каква фигура да изберете? Всичко зависи от вашата фантазия. Това може да се прости геометрични фигури и прости орнаменти, както и сложни композиции. Дизайнерите през 2020 г. предлагам да остане на минимализме. Идеално ще изглеждат малки черни цифри на бял фон.

За да направите маникюр по-празнично, може да бъде украсена с пайети ноктите. Актуални са през 2020 г. ще цветя и анималистические сюжетни линии, а също и с футуристичен дизайн.

Комбинацията от черно и бяло

Тази комбинация е класика и ще бъде актуална по всяко време. Варианти на масата на модели. Много красив пъзел или шахматна дъска. Геометрични мотиви също позволяват визуално да променят формата на нокътя. Например, триъгълници, в основата на нокътната плочка, като я прави по-дълга, и квадрати, напротив, визуално, се скъсяват.

Смелите дами могат да спрат да се окачи на черни и бели ивици. За да разнообразят палитрата е в състояние с различни декоративни елементи, боядисани или блестящ лак. Умело използване на черно-бели комбинации, може да бъде изгодно да се подчертае своята индивидуалност.

Бял с червено

Тази комбинация е в състояние да изрази своята гъвкавост и смелост. Невероятно красиво на белия фон ще изглежда распустившийся цветето мак. Ако момичето не иска силно се открояват, червен могат да се използват за украса само 1 пръст.

Дълги нокти изглеждат перфектно абстрактни картини в червени и бели цветове. Не по-малко впечатляващо те ще изглеждат в техниката омбре.

Бяло злато

Тази комбинация може да даде маникюр е скъп и изискан външен вид. Несъмнено, величието на златен орнамент на ноготках ще привлекат към вас вниманието на околните. Ако отивате на парти, можете да използвате за декорация на нокти кристали или други елементи. Важното е, че те са в един стил и цветова схема, както и останалата част на вашия маникюр.

Ивици и черупки

Бели нокти с ивици добре ще изглежда страхотно във всяка среда, независимо дали е в офиса или на среща. Въпреки това, те могат да се прилагат както за вертикално, така и хоризонтално. Интересен поглед и плавни линии. Сложете ги върху бялата база може да бъде всякакъв цвят (черно, червено, синьо, златно, и т.н.).

Отивате на почивка, обърнете внимание на маникюр с черупки. Можете да ги направите с кристали, 3D ефект и т.н., остава вариант за декорация на ноктите с малки черупки.

Както виждате, белият цвят е доста скучен. Освен това, бял налеп е идеална база за най-смелите фантазии.