женски тайни

стил

Бежови велурени ботуши с какво носят

Обидни есента бележи промяна в гардероба. Промяна на светлината, отворени сандали и обувки се предлагат в по-практични, топли възможности за обувки. Най-популярният избор в извън сезона период са ботильоны. Бежови велурени ботуши — идеален вариант за хладен сезон, ние ще трябва да се справят с да са от такъв вид обувки, че лук е бил модерен.

Те представляват междинен вариант между туфлями и ботуши. Досега елегантни и сравнително отворени обувки, която обаче може да защити от студа.

Един от най-топлите и естетична оптимални материали за производството на обувки — велур. Той съчетава в себе си висока способност за поддържане на топлината и с това изглежда много модерно. Кадифен, мек, проблясващ в светлината поради тези качества велур в състояние да превърне всеки поглед в скъп и добро състояние.

Въпреки че мнозина смятат за непрактично велур материал, пазете се от закупуване на продукти от есенно-зимния период. За щастие, на пазара уходовых средства за велур сега е толкова голяма, че той може да я предпази от едногодишни и кал, дори и в най-тежки климатични условия.

Асортимент обувна промишленост предлага на своите клиенти велурени обувки за почти всички модели и цветове.

Бежови велурени ботуши с какво носят

Ботуши от велур, могат да бъдат закупени в студеното време на годината, така че основната дрехи, комбинация, към която искате да се изчисли — горна дреха.

Общото правило тук е: ако ботуши ще носят предимно с гамаши или тесни дънки — палто, дължина трябва да бъде по-ниско на колене, ако в тандем с ботуши-това е в основата на поли или рокли, разликата между дъното на шпакловка и горния край на ботуши трябва да е 10-15 сантиметра.

Черни, сини, кремаво нюанси, идеално съчетани с бежово велур, е в състояние да смекчи образа, което му придава нотка на богемности.

Ботуши особено добре се вписват в бизнес образ, предписано дрес-код.

С какво се носят бежови велурени ботуши

Ботуши-обувки за техния произход и функционално предназначение, по-рано са били неразделна част от военна и съдебна мъжки костюм. Тяхното присъствие в гардероба на жените е съвсем наскоро, и затова изглежда особено ефектно.

Но, въпреки чудесен пример за адаптация, ботуши, все още си запазваме Fleur милитаристское миналото, като образът на жените нотки на бунтарства и свобода. Най-подходящите ботуши в стил casual добре се съчетава с гамаши и дънки-скинни. И стегнат силует на панталоните тук не е предпочитан, но задължително.

Ботуши в комбинация с гънки по дънки изглежда мърляв и да направят образ тежко. Също стилистическая грешка-комбинация от ботфортов с прозрачни чорапи, а най-вече ги няма. Твърди, подсилени силует на този вид обувки и не дава възможност за плътно монтиране топ, дълбоко V-образно деколте и отвори за ръцете.

За бежови ботуши, които да не са подобрили линия краката и не ги прави обемни, за да ги вземете контрастни цветове, като черен или тъмно-сини дънки, лосины в комбинация с къса горна част, така, че част от краката, над гъсеници са били отворени.

Плетени рокли и пуловери ще бъдат с botfortas чудесна комбинация.

Бежови велурени ботильоны с какво носят

Разнообразие от сортове ботильоны, което ги прави почти универсална за обувки. Тип подметки, височина и форма на петата височина, дълбочина на рязане в кръг се справи, наличието на шнур или цип, ви позволяват да добавите обувки в образа на всяка стилова насоченост.

Съществен недостатък на този вид обувки е тяхната визуална характеристика: завършва точно на нивото на глезена те могат визуално да се съкрати дължината на краката, като режа я по тази линия. В случай бежово ботильоны този проблем може лесно да се избегне, бране на чорапи или чорапогащник в тон с цвета на обувките. Ботильоны ще се възприема като продължение на краката, визуално удлиняя си и като хармония.

Ботильоны — много удобни и разнообразни обувки.

Бежови велурени обувки да се носят

Обувки се считат за по-функционална обувки, но също могат да имат ток или танкетка. Бежови обувки, те просто ежедневния начин много добре се съчетава с по-къси джинсам, когато разликата между кант и на ръба на обувки по-малко от един сантиметър.

Класически ботуши могат тегло на изображения, за да се балансира ефект и придават женственост е препоръчително да ги комбинира с рокли или поли.

Бежов цвят обувки добре ще се побере в образа в стил бохо или кънтри, оттеняя и подчертава текстурата на облекло.

Бежови велурени ботуши ugg, с което се носят

Споровете около този вид обувки, които не умират, все още. Много хора сми предизвикват ясни асоциации с ботуши, лишен от всякакво изящество. Утяжеление долната част на краката ботуши ugg, наистина, може завинаги да разруши модерен външен вид. Но познаване на определени правила за тяхното чорапи, позволяват сми да се превърне в акцент на модата, а не ретро-Асоциация.

Стилове дрехи, които са подходящи и сми:

    ежедневно; етнически; спортен стил.

Всеки опит да сми в романтичен смисъл или дори повече, за да се използва като част от бизнес гардероба е обречена на провал.

Велурени ботуши ugg материалът е много обемен, така че е особено полезно е да се комбинацията им с дутыми сака и пуховиками, които, сякаш за да балансира начин. Бежов цвят-това е естествения си цвят, така че е особено добре те изглеждат с други естествени материали — вълна плетени пуловери, обемни шалове и тайна, дъждобрани, които принадлежат към етнически корените на този вид обувки.