Бизнес-маникюр шеллак 2020. Идеи за всеки ден

Сред покрития за маникюр все още не са измислили нищо по-добро от шеллак. По състав той е смес от лак и гел и изглежда като обикновен лак за нокти бутилка с пискюл вътре.

Той се различава по това, че прилагането на вещества се изисква използването на специална технология. След използването на няколко произвеждат подготовка на повърхността начини за прилагане на шеллак и се оставя да изсъхне до закалени в специално устройство.

Това обхваща много по-трайно от обикновения лак за нокти. Тя може да запази първоначалния си вид до 10 дни.

Бизнес-маникюр с покритие Shellac е присъща за обезопасяване на цвят и класически дължина и форма на ноктите. 2020 предлага няколко отклони от обичайните форми на управление, и разнообразите стила на нов ред.

Струва си също така да се придържаме към основите:

    • дължина отросшей част не трябва да надвишава една трета от дължината на нокътната плочка; кожата се поддържа в добро състояние; всички ноктите на еднаква дължина; цвят шеллак хармонира с цвета на работна палитра костюм.

Модни идеи за маникюр бизнес

Въпреки набор от правила, версии на Office маникюр може да бъде твърде много.

Френски маникюр

Французинът отговаря на всички изисквания на бизнес етикета. През 2020 г. той все още е в началото на най-подходящите за вида бизнес-зона за маникюр.

Ненатрапчиво фигура и естествени нюанси, го правят неброским и чист. За да разнообразите скучна, можете да използвате различни нюанси на лакове, като за отросшую част на нокътя и основен.

За такъв случай подходящи са приглушени тонове на розово, кафяво, синьо, зелено, всички нюанси на бежово. Да направим ноктите по-спокойна ще помогне на горния слой, което ще смекчи границата между нюанси.

Интересен и нестандартен вариант на новия сезон ще се превърне в антифранцузских. То се нарича още лунен маникюр. Същността на модел е в това, че контраста цвят отросшую част на нокътя, и отдолу отваряне около кожичките.

Ако изберете този вид маникюр всички изисквания остават същите, че и за обикновените французите.

Геометрия на ноктите

С помощта на същите пастелни цветове може да се прилага на нокти с различни мотиви и геометрични фигури. Интересен поглед от различни бои. Можете да ги нарисува в хоризонтална и вертикална равнина.

Ние също трябва да се подчертае ноктите във форма на грахово зърно, квадрати, триъгълници. Не всяка фирма може да използва тези видове модели, дори и ако те са уверени в тихо тонове.

Оригинален начин да украсите ноктите си за 2020 г. ще бъде създаването на рамка. Използване на контрастен лак по периметъра на нокътната плочка равен рамка. За постигане на идеално гладка линия може само от опитен майстор.

Също така е важно да се спазват принципите на цветовете, а също така се препоръчва да се използва горния капак, за да се омекоти цвета.

Черно-бели нокти

Все още е най-популярния метод за създаване на бизнес остава твърда маникюр. Шеллак Office позволява на модницам изберете цвета в широка гама от цветове на продукта.

Най-модерни през новия сезон нюанси са подходящи за офис облекло. Това е дълбок нюанс на синьото, слива, бордо, шоколад, марсала. Най-важното-да се кача на корицата на благороден оттенък и хармонично се комбинира с бизнес-костюм.

Омбре стил на бизнес

Омбре-това е интересен метод за постигане на плавен преход от един цвят към ноктите в друг. Важно е да се запази мекотата на цветя.

Както и в други случаи, бизнес, създаден с омбре шеллак пастелни тонове. Това би било не толкова изразителни, както в случая с ярки контрастни цветове. Въпреки това, той да може да се запази уникалността и оригиналността на използваната методология.

Ще бъде по-тих, отколкото гама, малки ноктите ще отвлекат вниманието на другите от работа. Всички ще забележат изявление на ноктите.

Изключителен кабинет за маникюр

Има случаи, когато може да се премине от общи принципи. Например, някои компании изискват от служителите да се придържат към маркови цветове както в облеклото, така и в маникюре. Това може да доведе в най-различни лъскави цветове.

Може да се нанесе върху ноктите символиката на компанията. Най-често, най-покритие се поставя стикер с емблемата на марката.

Някои елементи от корпоративната форма, може да се повтаря на повърхността на нокътя. Но всички тези мерки са валидни само при условие, че те се прилагат за всички служители на компанията.

Предимствата от използването на шеллак на ноктите

За бизнес маникюр шеллак идеален. Това е доста силен и може да запази вашите нокти от механични повреди, офис оборудване и канцелярскими средства.

Разнообразие от цветове дава възможност да се съобразят с предпочитания от вас нюанс без смесване на бои.

Ако искате, можете лесно да се научат да правят маникюр и да ви спести време за посещение на салони за красота. За това ще ви трябва само за минимално оборудване и някои от най-подходящ цвят буркани шеллак.