женски тайни

маникюр

Бизнес-маникюр шеллак 2020: стилни идеи и иновации

Бизнес дама-това е жена, която въпреки своята заетост, винаги изглеждате перфектно, правилно подбрани облекло, което подчертава характеристиките на фигури, слагайки край на аксесоари и, разбира се, маникюр. Той обръща внимание, когато сте жест или да подпише документи. Затова е много важно да изберете правилния дизайн, който ще акцентират начин.

Характеристики на маникюр, на деловата жена

Трябва да се отбележи, че това, на първо място е добре поддържан и хидратирана трябва да гледате със собствените си ръце. В края на краищата, дори и най-красив дизайн на нокти няма да изглеждат по ръцете с напукана, суха или груби кожата. Затова редовно използвате хидратиращи кремове и правят козметични процедури. И не забравяйте да използвате масло за кожичките. И, разбира се, бизнес жена просто не може да бъде треснутым лак. Така че шеллак-това е идеалният вариант, който ще осигури на красотата на ноктите в продължение на дълго време.

Дължина и форма на ноктите 2020

През 2020 г., за разлика от предишни години, отново идва на мода късите нокти. Тази тенденция е идеален за бизнес маникюр. Що се отнася до формата на нокътя, след това правилата не се налагат ограничения. И можете спокойно да изберете подходящата опция. Например, правоъгълни, овални, с форма на бадем или квадратни. Важното е, че формата на ноктите си.

Цветове бизнес маникюр

В наше време не са прекалено тесни рамки по отношение на цветовата палитра за лак за нокти. Въпреки това, в зависимост от степента на правилата за офис, можете да изберете съответните опции. Във всеки случай, са идеалното пастелни нюанси.

Някои компании дават възможност за по-наситени цветове. Например, кафяв, сив, червен или марсала. Трябва да се отбележи, че последните варианти изглеждат зашеметяващо в комбинация с бизнес-костюм.

Цвят на кутията

Ако вашата компания предполага липсата на ярки цветове в маникюре, то идеалният вариант ще се превърне в твърда повърхност. Светло бежов цвят или цвят слонова кост почти не се вижда на ноктите си. Въпреки това, маникюр ще изглежда просто и красиво. Можете също така да изберете по-светъл нюанс на розово, синьо или бяло. Такова покритие, както и предишния вариант, идеален за работа в офиса.

Френски и лунен маникюр 2020

Да Не говорим за класически френски маникюр. Той изглежда леко, елегантно и много женствени. Така че е идеален за бизнес на жените. Между другото, това не трябва да го направим по обичайния начин. Линия усмивки можете да рисувате не е само бял, но и други сянка sudovym.

Ако правилата позволяват да се допълни с този дизайн има няколко кристали или модел. Много е важно да се намери тънката граница и да не се добавят ненужно декор.

Както и предишния вариант, за да се създаде бизнес-маникюр е подходящ дизайн на Луната. Най-често той комбинируется с французите, че изглежда много стилно.

Много компании забраняват на хората да използват черен цвят за декорация на нокти. Но ако сте един от щастливците, които позволява такива експерименти, следните варианти на дизайн за вас. Тази комбинация от цветове на луната и френски маникюр е много важно през 2020 година. Така че няма да останат без внимание.

Елегантна комбинация от френски маникюр с геометричен модел. Доста интересен отговор, нали?

Още един вид дизайн на нокти, която има известно сходство с лунен модел.

Градиентный маникюр шеллаком

Не по-малко популярен вариант, бизнес-маникюр – наклон или омбре. Това е плавно преминаване от един цвят към друг. Някой може да каже, че за офис работа, той няма да работи. Напротив, всичко зависи от нюанси, които сте избрали. Разбира се, ярки, наситени цветове за работа – табу. Но комбинация от меки, леки масла – идеален за бизнес на жените.

Между другото, доста често, дизайн с ефект омбре се допълва от кристали или шарките на един или няколко ноктите си.

Геометричен дизайн

Стилен, творчески, добре изглеждащ – всичко това може да се каже за геометричен дизайн нокти. През 2020 г., той се счита за най-популярна. Защото с нейна помощ може да се осъществява всяка мечта, изобразяващи триъгълници, квадрати, вертикални и хоризонтални ивици, ромбове или грах.

За създаване на ясен модел на цялата повърхност на ноктите, често се използва релеф. Това не е трудно, дори у дома. Но е много важно да шаблони и печат с добро качество. Само при това условие може да се направи качествено, дори фигура.

Много нийл-дизайнерите използват за създаването на лентата. Които помагат да се създаде по-свеж и елегантен модел. Разбира се, геометрични шарки е нещо, което на първо място искате да видите на своите нокти на деловата жена.

Червено, разбира се, няма да се хареса на всяко момиче. Но, ако обичате такива светли нюанси, както и правилата не забраняват това, този вариант е идеален за вас.

Матиран лак за нокти

Години матирани на текстурата в най-горната позиция. Това се отнася и за червилото, цвят на кожата и, разбира се, маникюр. Просто матовость придава известна строгост, поддържане на женственост. Между другото, много момичета, които работят в офиса, аз предпочитам да комбинираното осветление, а след това има няколко съвета за нокти остават матиран, а другият е лъскава.

Всеки от лак за нокти шеллак е идеален за бизнес на жените. Някои от тях са доста скромни, ясно. Други, напротив, стават по-ярка или да имат допълнителни украси. Ето защо, избор на дизайн за себе си, съсредоточете се върху личните предпочитания и се вземат предвид строгостта на правилата за офис.

Кой дизайн ви харесва? Кажете ни в коментарите.