женски тайни

мода

Бохо-шик: бохо Стил облекло

Модни списания, описващи тенденции, непрекъснато говорейки за стил бохо. Какво е това? Как да се различи? Как да съберат дрешки впечатлява със своя бохемски стил? Помислете характеристики бохо и да ви кажа как да вземете начин в този стил.

Модни Бохеми

Бохо стил

стил бохо

Стил бохо-шик-това е модерна интерпретация на вече съществуващите стилове: хипи, милитари, етно, кънтри, сафари. Същността на стила се крие в свързването на елементи в облеклото с различни посоки, странна комбинация от много неща, най-важното, за да е ярко и свободно, нещо необичайно за нея. Прародител на стил смятат модел Кейт Мос, която пое смелост в ежедневието си се облича така, както тя иска, и тя искаше да се освободи от диктата на блясък, търговски марки и строги правила. Затова тя смело заимствовала от хипи дълги поли, байкерские кожени якета, цигански култура цветен шалове и има уникален стил, който е паднал на вкус много дами, които искат да изразят своята уникалност чрез костюм.

Бохо шик

Бохо шик

Стил развива и еволюира, за адаптиране към вашите нужди дрехи от различни стилове, така че бохо-това е преди всичко изкуство за съчетаване на нещата. Днес има тенденция в бохо: това е обаяние, етно, хипи, ЕКО, класика, но деление е доста условно, защото всички клонове идват от една идея на свободата на изразяване.

Бохо шик

Бохо шик

Принципи стил бохо

Бохо Шик

Бохо Шик

Наслаивать.

  • Стил изисква създаване на сложни изображения от няколко слоя: топ, пуловер, топ, колан, шал, дълга пола многоярусная, може би дори гамаши – това е стандарт, определен за бохо-шик. Затова стил приветства използването на покривала, елеци, шалове.

  • Стил бохо шик

  • Стил бохо шик

Удобство.

  • Дрехите не трябва затруднявам движения, така че нищо не е твърд и стегнат, не трябва да бъде в удобни обувки, е в основата на апартамент, или за груб дебел и много стабилен ток и платформа.

Оригиналност.

  • Изображението трябва да бъде необичайно и авторът, основният принцип-това е уникалността на комбинации от едни и същи неща момичета могат да създават различни смеси, за да ги допълни с декоративни елементи, направени ръчно.

  • Облекло стил бохо шик

  • Облекло стил бохо шик

Битката марки.

  • Категорично се забранява да се обличат в едно особено скъпа марка. Облекло трябва да бъде дизайнер, но не е маркова, заповядайте реколта и hend на sensitine-мейд. Смело разбърква се и среща нещата с уличния пазар с доста скъпи обувки. За аксесоари: обувки, чанти, бижута, а не правило ниски цени, това няма да ви спаси.

  • Бохо Шик

  • Бохо Шик

Няма готови лъкове.

  Възпроизвеждане на изображения табу, всяко момиче в стил бохо създава свой лук, който изразява вътрешния свят.

5 неща за лук в стил бохо шик

Дълга полаили нива или нагънат и airness.

Стил поли бохо шик

Пола в стил бохо – жилетка. Кожа, кожа, филц, джинса, един, който ще ви позволи да създадете многослоен и ярък образ.

Жилетка бохо

Жилетка бохемски ръчно изработени бижута: големи, етнически стил, с естествени материали.

Украса

Украса

Украса

Украса върху плоска подметка , или високи обувки на нисък ток.

Сандали, бохо

Сандали, бохо обемен шал, с цветастой шал с ресни, шал.

Пончо бохо

Пончо бохо

Бохемски стил не понася правила, така че основният принцип на борба със всякакви правила.