женски тайни

мода

Бум деним: дънкови рокли

В този сезон на нито една модата не може без рокля от деним. Какво и къде да носи тези рокли, за да изглеждат модерни и женствени? Всички ще говорим за модни дънкови рокли и комплекти с тях.

Форма побеждава съдържание

Джинсовое рокля-това е хит на сезона и дизайнери в пълна практика, създаване на нови и необичайни стилове този достъпна и любима на тъкани. На среща или разходка, вие можете да изберете романтични, отрезное на талията рокля с пищна пола или пола-тюльпаном, или тесни, фигура прегръща рокля с цип. Такива модели и подходящи обувки на среден ток и малка чанта.

На работа или на пазар, можете да изберете просто рокля-риза, пряко рокля на стикери, крив за колан, или съкратен трапециевидные рокли с дълги ръкави, голяма чанта и удобни обувки ще завърши образа в стил casual.

Минимализъм в действие: рокля-риза от деним в челните редици на модата

Риза от деним

Риза от деним

Абсолютно трябва да се има в този сезон – това е рокля-риза от деним. Това облекло толкова добре, че момичетата са готови в тези рокли-ризи, да отида където и да отидете. Носенето на тези модели обувки на ниско движение: балет апартаменти, обувки или маратонки и чанта през рамо. Украса на косата, формата на цветя ще ви напомня ерата на хипитата и ще направи едно момиче на по-романтична.

Рокля деним

Рокля деним

Толкова различни дънки

Още една тенденция-комбинация от една модели няколко вида плат деним. Комбинация може да създаде геометрична фигура или да се направи отделна част на роклята. Комбинация от светъл и тъмен деним създава необичайна текстура рокли и е пример за креативността на дизайнерите. Елегантна рокля, изпълнени от различни парчета дънки а-ла-картини супрематистов изглежда оригинално и светли. В тези рокли могат да се появят по време на работа, на парти – шанс за успех е гарантиран навсякъде.

Джинсовое рокля

Рокля от djinsi

Дамска рокля под деним

Рокля за жените

Нови варенки живот

През 80-те години, когато варен деним се превърна в абсолютен бестселър в миналото, но Варенка не губят своите позиции. Днес рокли от тази тъкан са много уместни. Варени дънки изглеждат много интересно в женски рокли размери, с широк подолом. Такива модели са отлично място за срещи, за ежедневието. Можете да получите ярки обувки, елегантни чанти ще излезе чудесен лук за вечерта.

Рокля на тай-дай

Рокля в техниката узелкового батика

Удобно къса рокля отделяща се от деним изглежда чудесно с обувки на среден ток и чанта през рамо — такъв демократичен начин, ще бъде добър за разходки или екскурзия с приятели в кафенето.

Рокля под деним варенку

Рокля под деним варенку

Дънки в цветенце

Лесна деним дизайнери прави предпоставки за интересни решения. Рокли от дънки с апликации във формата на цветя-това е намек за хипи-културата и съвременната тенденция. В тези рокли на момиче изглежда скромно и много женствена.

Лятна рокля

Рокля

Рокля деним печат

джинсовое рокля с бродерия

С какво се носят джинсовое рокля: избирайки детайли

За да джинсовое рокля не изглежда банален, трябва внимателно да изберете аксесоари към него. Да се създаде ярък образ ще чанта и обувки интензивни цветове: червено, жълто, зелено. Романтичен вид, което получаваш, когато носиш такава рокля, шапка, вземете кошница от слама и развиват рокля в стил бохо. За случаен поглед, можете да изберете леки маратонки и масовия купувач, както за бизнес срещи, по-добре да изберете джинсовое рокля строги oxfords и меки кожени чанти.

Джинсовое рокля с шапка

с какво се носят джинсовое рокля

с какво се носят джинсовое рокля

джинсовое рокля с сламена чанта