женски тайни

мода

Че кафяв цвят върви добре с дрехи

Кафяв цвят в психологията символизира стабилност, надеждност и просперитет. В ежедневието, топъл и спокоен тон, който извиква асоциации с природата и релаксация, помага ни да се чувстваме комфортно сред градския шум и суета.

Като кой?Кафяви отнася до тежки. Това не спектрален и могат да бъдат получени единствено чрез смесване на други цветове. Не трябва да се разрежда с други цветове кафяво облекло ages човек, така че при избора си трябва да се спазват разумни пропорции в избора на цветове. Всички нюанси на кафе популярен сред бизнесмени. Тихо цветове създават впечатление за увереност в себе си, да се подчертае своята елегантност и здравина.Кафяв цвят дрехи да избере за себе си притежателите на становой или червена коса, с тъмен цвят на лицето, здрави руж и ярки черти. Много лоша хармония кафяв цвят дрехи с седеющими коса и много тен на кожата. Хората с кафяви очи и тъмна кожа, добри тъмни дървесни тонове, бежово или рыжеватые. Такова облекло е добре да добавите аксесоари в сиви и черни тонове. В комбинация с такива неща, като кехлибар, или дървени орнаменти.

Палитра

Тъмно кафяв (тъмно кафяво) — плътен, мед, той се отнася до класическата цветова гама. Това съчетание от елегантност и сдържаност, която прилича на цвят на кафе или шоколад. Носи в себе си чувството за сигурност и благополучие, се свързва с достойнство и консерватизъм. Облекло подчертава статута и елегантност придава стройность и елегантност на образа. Създава добър контраст с други цветове.

Червено-кафяво (червеникаво-кафяв) по-изразителен тон. Тук класическият кафяв с червено създава хармоничен дует. Стилните и аристократичные, в облеклото той е символ на лукс и високо качество. Изглежда добре на естествени материали – вълна, коприна, кожа или кожа.

Жълто-кафяви (жълт-кафяв) — тук, в основата на тон, а не червено има жълт акцент. Това е колоритен, сочен оттенък на кафявото. В облеклото той рядко се използва като база. В такива цветове, ефектно изглеждат аксесоари и резервни части, те допълват образа положително, да я направи по-приятелски.

Сиво-кафяво-сиво-кафяво) неутрален смесица от сиво и кафяво са добри за основни неща. Добре се съчетава с всички цветове в облеклото. Той има специално име – тауп. Той представя на природата и на естествения цвят на козината на животното. Символизира силен характер, увереност в себе си, самоконтрол и благородство.

Светло кафяво (светло кафяво) – това е най-светъл нюанс от тези. Се свързва с сърдечност, откритост и спокойствие. Успешно се съчетава с най-различни цветове и нюанси, красиво и със сини, зелени, червени и други ярки цветове.

Въпреки естествената мекота, кафяв на цвят много разпространен в офис на мода. Въпреки това, за да се създаде монохроматический облекло в тон е почти невъзможно, защото това ще бъде изключително скучен и безвкусен, защото трябва да се разрежда с други цветове. И така този ансамбъл изглежда идеално, има повече, за да разгледа, с какъв цвят се съчетава кафяв в облеклото.

Комбинация от цветове

С бяло и сиво

Консервативен класически гама. Универсален бял и сив цвят прекрасно се съчетават с всички цветове и нюанси. При избора на дрехи и светли неща се прилага като горния и кафяво на дъното. Такъв комплект може да се разреди рубини, златни или оранжеви елементи.

Черен

Тази комбинация създава тежки тъмно чувство, ако той се използва по-тъмни нюанси на кафявото. Черен цвят, по-добре изберете по-светъл тон. Например, бежово или пясък. Тези комбинации често се срещат в колекциите на Ив Сен Лоран.

Злато

Идеално цветово решение. Злато подчертава елегантността и почтеност показва. Най-добрите със златни тонове смес от тъмно кафяв цвят. Облекло от различни нюанси на кафе е добре допълва масивни бижута от злато.

С бежово

Комбинация от кафяв и бежов цвят създават усещане за уют и топлина. Те са перфектно съчетани в един ансамбъл. Това облекло е напълно самодостатъчен и не се нуждае от разреждане с други нюанси.

Червен

Тежки смела комбинация. Обикновено комплекти дрехи разреден с бял или син. Те се добавят в комплект под формата на аксесоари.

Зелени

Зеленият цвят прави ансамбъл с кафяви усещане за свежест и прохлада, която контрастира с топлите тъмни тонове bereaveme. За всеки оттенък на кафявото са избрали своя нюанс на зелено. Комбинация от цветове в дрехите им придава допълнителна елегантност.

Синьо и синьо

Синият цвят се отнася към по-студените цветове. Нейните ярки цветове в комбинация с тъмно-кафяви тонове.

Оранжево

Ярко-оранжев цвят в един ансамбъл, в съчетание с тъмно-кафяви нюанси. Разредете ги бели или сиви аксесоари. Понякога в облеклото използвате червени елементи.

Жълт

Приятна композиция от цветя. В ансамбъл по-добре да се използват неясни жълти нюанси. Те трябва да надделее над кафяви цветове.

Розов

Романтична комбинация. Облекло с Тази комбинация, подходяща за хора с творчески професии. Необичайна комбинация говори за изискания вкус на човека.

С лилаво

Популярна комбинация от цветове. Той може да бъде намерен в големи количества модни колекции от дрехи. Показва изискан вкус на човек.