женски тайни

мода

Черни дънки с дупки: модно допълнение към вашия начин

Черни дънки с дупки-това е модната тенденция от последните години. Много момичета, а в някои случаи мъжете изрази своята бунтарство, нахалство и наглост.

Ако по-рано се носят дънки с дупки е един вид предизвикателство за обществото, днес да изненада никого, е почти невъзможно, защото такава екипировка в гардероба на всяко момиче. Привидно, за да покаже своята индивидуалност, поради което е невъзможно, но това важи само за стандартни цветове, е съвсем друго нещо — черни джинси с дупки на коленете.На пръв поглед е доста заурядная модел е доста неприметные цвят, веднага може да се превърне в украшение бунтаря. Смелост, дързост, те веднага ги отличават шампион от тълпата. Въпреки това, за да се възползва от шанса и да ги носите, не на всички, на първо място, поради невъзможността им за създаване на стилни образи.

Тенденцията модел в различни стилове

В нашето съзнание черен цвят здраво се свързва с делови стил, но това не е така. Така или иначе, но в офис облеклото модели, за да влезете просто невъзможно, и на бизнес среща такъв лък ще е леко неуместно. Но всички от любимите случайни – най тя! Вървиш по улицата, пазаруване в кръчма или кафене-това е възможност да се забрави за строги канони и да се прояви в съвсем друг начин.

За да допълни тези панталони с свитером или тениска оверсайз палто в същия стил, вие ще изглеждате невероятно. Черни дънки с дупки да създадете прекрасен дует с деним риза. Панталони с висока талия са комбинирани с отворени топами или били zapravlennymi в вышиванки и цвят можете да изберете абсолютно всеки – черен отива с всичко. В хладно време на годината начин да се допълни с кардиганом, пиджаком грубо „мъжки“, намаляване или якета.

Не може без тези неща за любителите на гръндж. Тениски-алкохолици, блузи, големи тениски и якета, всичко това е основен атрибут на това направление. Оцветяване, обикновено не излиза извън черно-бели цветове: черно, бяло и сиво, но често в този стил може да се намери смесени клетки. Основният принцип на създаването на такъв начин на еклектична: смесването на стилове и текстури. И добавяне на всички оригинални аксесоари и груби обувки, можете да създадете смел стил на писане на тази субкултура.

Невъзможно е да си представим без черен Чакъл и стил рок. В предимно черен цвят, максимално безформени и издържат неща, изобилие от кожа и метал, гравиране и мистични рисунки – всичко това стана за нас е олицетворение на рок-културата. Освен това, тези елементи са изразени както в дамски, така и мъжки образи. Облечен в посока черни мъжки дънки с дупки на коленете са най-чести.

Обувки и черно тения: най-успешните дуети

В хармоничен образ, трябва да се обмислят всички подробности, защото лош избор на обувки може да лиши от всичките ни усилия. На пръв поглед такъв мазен парче облекло ще бъде подходящо само с твърда ботове според вида на армията или безформени ботуши или маратонки. Но това е по-скоро характерно за хард рок-посоката, в ежедневния живот избор на много повече.

Наистина, такова облекло не се различава от своите роднини, защото различни образи, създадени въз основа на него няма граници. За разходка или среща с приятели, можете да комбинирате дънки-скинни или бойфренды с токчета сандали или обувки? Необичайно? Да! Но този вариант се превърна в любим за много звезди от признати икони за стил. Така че защо да не се повтаря?

Ще отлично се комбинира този модел дънки и модни днес обувки с „тракторной“ подметка, балет апартаменти или espadrilles. Спортен стил, те са подходящи маратонки или кецове. На ранна есен или топла пролет този дрешки също може да бъде в съчетание с затворени обувки, например, по този начин ще изглежда мокасини или oxfords. Но за хладно време напълно ще отговарят на ботуши или ботильоны с груб ток.