женски тайни

маникюр

Червен педикюр: ярки, стилни, атрактивни

Една жена винаги иска да бъде привлекателна. За повечето хора това е свързано до голяма степен с ярки образи. Сега на фона на общата маса може да бъде освободен не само изразителен облекло или необичайна прическа, в хода отива дори такива тънки фактори, като педикюр.

Тенденции на новия сезон

Червен маникюр в продължение на много години се намира в началото на най-популярните цветове. Поради популярността на този цвят е мигрирала на ноктите. Червен педикюр все по-често украсява си пръстите младите дами и от дами на възраст. Такъв е призивът на тази цветова гама е създал много възможности за използването му в педикюр.

За краката, можете да използвате повечето начини за декорация на нокти, които се използват за ръце. Изключения могат да бъдат прекалено дълги нокти и обемни композиции, които могат да докажат в определени модни дисплеите. Това, което е останало от нийл-дизайнери в хода на френски и лунен маникюр, омбре релеф на етикети, пайети и блясък за ефект счупено стъкло, матови и гланцови повърхности, воден маникюр, рамка, боядисване с четка и др. Всеки един от тези варианти изглежда страхотно в червен цвят.

Френски маникюр, Лунен маникюр или рамката извършват на същия принцип: ноктите е разделен на части – отглеждат, самата дупка около кожичките и на нокътната плочка. Всяка от тези части могат да бъдат боядисани в цвят червен. Можете да създадете комбинация от прозрачно покритие и червен лак. В този случай, най-добре да гледате отглежда цветен част и безцветни плоча. Можете също да създадете антифранцузских когато дупката на цвета на боята. Рамката изглежда много по-оригинален. На червен фон в различен цвят привлича линия по периметъра на нокътя. Или обратното, може да се боядисва червена рамка, а останалата част се оставя естествен цвят.

Може да са по-контрастни възможности, заедно с алени петна по ноктите и други не по-малко ярки нюанси. Най-често срещано съчетание с бяло, черно, златно, сребърно, лилаво или розово. Тези цветове, ефектно изглежда омбре, геометрични орнаменти, модели или четка, или пробиване. Не по-малко привлекателно изглежда на червени нокти, с ефект на счупено стъкло. Той е изработен с помощта на специално фолио златен или сребърен цвят.

Класическа комбинация в света на модата-това е черна с червено. Тази комбинация ще изглежда страхотно във всякакви вариации. Атрактивен изглежда като черна фигура на червен фон и обратно. С помощта на черен лак за нокти може да се образува цяла картина, която, напротив, ще изглеждате ярко и стилно. Фигура може да се повтаря на всички нокти или да украсяват вензелями само един от тях.

Тържественият случай изисква специален подход. По този случай са подходящи червен лак, в съчетание със злато. Комбинации могат да бъдат разнообразни. Независимо от господстващо положение на един или друг цвят педикюр ще бъде ярък и завладяващ. По-стилно изглежда злато на червен фон. По време на златния лак може да изготви мотиви, или да сложи печат.

Червен педикюр може да бъде матирана или гланцирана. И двете имат право на живот на новия сезон. Също така се интересуват от комбинация от текстури. В сплъстената фона изглежда впечатляващо, Фигура Плътен гланцов лак. Изглежда впечатляващо геометричен модел, френски, а също и формирането на повърхността на частиците, като капки вода.

Червен педикюр с кристали

Кристали през 2018 г., украсена с много елементи на мода лук. Те се срещат в обзавеждането на дрехи, обувки, маникюр, грим, прически. Дори в различни части на тялото може да създадете впечатляващи приложения с помощта на преливащи се цветове топки. Педикюр в това отношение не изостава. На повърхността На нокътя и форми, оригинални композиции, с помощта на кристали. Можете да ги залепят по цялата повърхност, изложени информация колкото е възможно по-близо един до друг в стила на пъзели. Тази опция е валидна само в случай, когато такова изобилие переливающихся частици са разположени само върху един от краката, а всички останали са украсени чист педикюр.

Кристалите могат да бъдат прозрачни или да имат оттенък. Интересен вариант ще бъде подробности тъмно-червен цвят. В този случай, друг цвят педикюр може да варира. Тези кристали лепило на върха на червен фон, а отгоре прозрачна основа. Изготвяне на модели от страз има безкраен брой възможности. Пързалки ще прави линии, разделяне на ноктите на зона. Можете също така да украсят отросшую част или на отвор в основата на нокътната плочка. Кристали могат да бъдат заключителен акорд на боядисани картина или да бъде част от модела, выложенного със същите реквизити. Ако сте избрали педикюр с кристали, трябва да се уверите, че комбинация от червено и преливащи се цветове кристали не изглеждат вулгарно. За това, педикюр е елегантен и стилен, по-добре издържат на умереност и не се претоварвайте песен блестящи елементи.

Педикюр с пайети

Средства за покриване на ноктите пайети могат да бъдат с различни форми. В прозрачни лакове, те могат да бъдат малки, като прах или много, до такава степен, че един нокът се поставя само на няколко парчета. И пайети сухи под формата на прах. Наберете ги върху четката и се разпределя по цялата повърхност.

Най-лесният вариант червен педикюр с пайети прилича на основата на червения цвят, покрити с лъскави (лак за нокти с малки искри) или блясък (лак за нокти с големи пайети). За създаване на такъв педикюр достатъчно, за да даде сух червен лак на ноктите си, а след това го покрийте с точното количество брилянтен състав. По-сложни варианти представляват ногтевая плоча само частично покрита с пайети. Те отделят отросшую част на нокътя, кладенци при кожичките един нокът от пет или терена, върху който по-рано нанесени фигура.

Съвременни изображения червен маникюр, педикюр допуска не само по време на празник или гала вечери, но и в ежедневието. Много компании дават възможност на своите код-червена рокля лак за нокти. Важно е да се чувстват стил и да не се прекалява с декорацията червен лак за повече детайли и цветови акценти.