женски тайни

маникюр

Червени нокти: идеи за 2020 г.

Маникюр с червен лак няма еднозначен отношения. Някой го смята за вулгарен, някой се възхищава на елегантност и чувство за стил на техните собственици. Един от дискутиращите съгласен: червени нокти привличат вниманието.

Спецификата на носенето на червен лак за нокти

В съвременната мода много тенденции, които до скоро, се е смятало за неуместно и дори табу. Сега момичета без колебание парадират в къси поли и прозрачни върхове, докато мъжете показват други ленти от бельо, закачливо выглядывающее от дънки с ниска засаждане. Всичко това привлича вниманието и предизвиква вълна от разговори.

Съвсем наскоро червен лак за нокти е позор за достойни дами, но Мерилин Монро даде този цвят тенденция статус. Днес е трудно да си представим как ще изглежда маникюр в Деня на св. Валентин. Всяко момиче поне веднъж в живота си, опитайте се да си представя този стил.

За червените нокти изглеждат ефектно, трябва да се придържа към няколко принципа. Защото ярки цветове привлича вниманието към ръцете, те трябва не само да е добре поддържан. Кожата трябва да бъде идеално и блестяща от здраве.

Така че с червен лак трябва да бъдат готови предварително. Ванички за ръце и подхранващ крем помага за постигане на резултати.

Ноктите също стават център на внимание. Ако те са с различна дължина, имат дефекти или пукнатини, а след това от червен лак за ноктите на време ще трябва да се откаже.

От този плач изображението трябва да бъдат изоставени и дами, чиито пръсти не са достатъчно дълги. Може би това е просто илюзия на техния собственик. Но ние трябва да помним, че наситен цвят ще направи пръсти още по-малко.

Червен лак за къси нокти

След Ал-покритие е на мода, носели единствено на дълги нокти. През 2020 г. ще има къси нокти. Дължина отросшей част трябва да бъде не повече от 30% от размера на цялата нокътната плочка.

Дори на такива къси нокти червен цвят изглежда изящно, ако той е в хармония с общия стил. Това вече е взето, за да изберете червило, лак за нокти или умишлено, за да покажат на всички червени неща от моя гардероб. Достатъчно за постигането на цветови комбинации.

Идеалният вариант ще се превърне в ярък лак за нокти в комбинация със спокоен цветове в облеклото. Ако искате, можете да добавите още един светъл лъч. Но това трябва да бъде много малко. Брошка с червен камък или лилави копчета на блуза-това е нормално.

Къси нокти на краката с червен лак трябва да бъде правилната форма. Нов сезон-това е форма, близка до естествената. Популярни ще се ползват са бадем форма или във формата на квадрат със заоблени ръбове.

Идеи за червен маникюр

Използването на червен лак може да бъде почти всички тенденции, модерни през новия сезон.

Омбре

За намаляване на дълбочината на ярък нюанс ще ви помогне омбре. Плавен преход от по-светли цветове ще направят изящни ръце и дълги пръсти. Така че най-добре изберете вариант, където тъмен цвят в отросшую част на нокътя.

Тъй като светлите цветове можете да изберете бял, пастелни цветове в комбинация с червен или прозрачен лак. Освен това, са подходящи покрития с малко блясък. По този начин, Можете да постигнете желания наклон.

Особено отчаян човек може да се опита да създаде още един преход от ярки цветове до червено. Смел и агресивен, той ще изглежда в комбинация с черно. Този вариант е по-добре да се използват за тематични партита.

Треснуло стъкло

Техника на моделиране на нокътната плоча и пукнатини на повърхността, също ще бъдат популярни през 2020 година. Той е наклеивании на ноктите специален филм. В този случай, базата е всеки нюанс на червено. Ефектът е зашеметяващ.

Френски маникюр

Тук, в последен писък на модата ще бъдат всички възможни комбинации. Червен може да отросшую част на нокътя и на нокътната плочка. Ако сте избрали антифранцузская, а след това дупката може да бъде изпълнен с червен лак.

Втори цвят може да бъде всеки един от групата, гармонирующий с нюанси на червено.

Рамка за нокти

Червени нокти в бял или цветен рамка-това е работа за истински професионалисти. Само капитанът може да изготви линии, граничещи с централната част на плочата. Тук също можете да играете с цветови комбинации, при спазване на естетика и хармония.

Линии и модели

Червени нокти могат да бъдат украсени с рисунки. В този случай, не се страхувайте контрасти. Приглушени тонове се губят на фона на Ал повърхността.

В такъв случай уместно е използването на бяло, черно, жълто и други контрастни цветове. Цифрите могат да носят всякаква тема и смисъл. Важното е, работа за нокти изкуство, тя е адекватно на случая.

Можете също така прости геометрични фигури под формата на грах, квадрати, триъгълници и клетки.

Декор

Смели маникюр могат да се променят с кристали. В този случай по-добре е да се използват неутралните цветове. Кристали Сваровски придават начин на тържествен вид. С такъв дизайн на ноктите, можете да отидете, за да посетите премиерата на или събитие в ресторанта.

Освен това, харесвани мъниста и стеклярус нюанси на червено. Важно е да се гарантира, че на алом фона на блясък на камъни не ще бъде излишно.

Празничен маникюр

Коледни празници даде на жените право на използването на червен цвят по свой вкус. На ноктите си в този път, вие можете да съчетаете най-не сочетаемые нюанси. Дори зелено до лилаво лак ще отговарят обстановка.

На повърхността, можете да рисувате фигури новогодишните герои. Алтернатива ще съответните етикети, на които се препоръчва да нанесете прозрачна основа.

Рисуване на ноктите може да се сравни сиво, зелено, кафяво, бяло, червено и синьо. Огнени нюанси през 2020 година ще бъде символична. Така червеният цвят върху вашите нокти ще доведе до тяхната повелителка на късмет и щастие.

Смелост в избора на стил винаги е била на мода и през 2020 година няма да бъде изключение. Но не забравяйте за правилата на действие. Много акценти в един образ може да бъде пагубно за имиджа на дама. И червеният цвят на ноктите-един от най-ярките акценти на новия сезон на модата, които трябва да се вземат предвид и да бъдат внимателни.