женски тайни

стил

Червените булчински рокли: 70+ приказно стилове за Невес

Ярка, загадъчна, темпераментни червено сватбена рокля покорило сърцата на много жени. Въпреки, че класическата и познатия вариант на празничното облекло е бяла на цвят, червени рокли все по-често се появяват на булки от всички възрасти.

Червено сватбена рокля – избор на ярки, необикновени хора, които мислят извън кутията. Днес булка в черна, зелена или червена рокля вече никого не можеш да удивиш. Тенденцията в необичайни нюанси на сватбени рокли – предизвикателство наложили канони и желание да се покаже себе си в целия си блясък.

Червено сватбена рокля 2018: Малко история

За такова значимо събитие, като сватба важно е всеки детайл. Булката този празник е главното лице, така че нейният път ще бъде отделено специално внимание. Ако традиционната бяла сватбена рокля, днес вече никого не можеш да удивиш, червен непременно ще привлече вниманието на гостите.

Езотерика и психолозите твърдят, че всеки цвят носи в себе си определен смисъл, който е особено важен по време на празници, посветен на създаването на ново семейство. Червено, оранжево, златисто роклята е класически булчински облекла за булки в Китай и Индия. В Европа, червено или бяло-червено рокли отдавна се счита за традиционното сватбено тържество. Според историците, по-ярък цвят рокля е съставен в дома щастие и любов.

В много култури червеният цвят символизира богатство и успех. В Русия при Екатерина II в червена рокля е единственият възможен избор на сватбена рокля. В същото време ярка рокля на булката символизира живот и защита на своето бъдещо семейство от уроки.

Днес червено сватбена рокля-това е повече мода, отколкото следването на древни традиции. Булката не искат „да бъде друг безлични“ булката е в бяла рокля, в която много от гостите на празника са многократно са виждали. Булка в червено сватбена рокля не остане незабелязан, и сватбата ще бъде запомнен гост.

Червено булчинската рокля: вдъхновяващи проекти за страстни булки

Според Эзотерическому тълкуване на булката в червено сватбена рокля символизира „на енергийните разходи“. Ярък наситен цвят говори за жизнената сила, желание да получите добри резултати, смели планове, насочена към резултат. Собственик червена рокля Силен, Твърд, активна момиче. Той е в състояние да постигнете всичко, което желаете.

Червена рокля – символ на любовта и страстта, но има и друга негативна интерпретация на този цвят. Червено-това е също признак на гняв и може да бъде придружено не само страст, но и кавги в бъдещето на семейството си. Така че червено облекло често избират за втория ден на церемонията.

Буйни червени сватбени рокли с корсет

Сватбена рокля с корсет и пищна пола-това е класически и любим вариант за всички, за празник. Обикновен стил често са изработени от дантела, шифон, дантела. Този костюм е гарантирано изглежда елегантно и тържествено. Този сезон популярни модели с отворен гръб и дълбоко деколте.

Пищни сватбена рокля изглежда перфектно на снажен високи момичета. Въпреки това, от твърде буйни облекло трябва да се откаже. Този стил ще се „скрие“ достойнство фигури, скроет кръста и чист крака. Пълна момичета буйни сватбени рокли, не се препоръчва. Това ще направи фигурата визуално по-ниска и по-пълна.

Буйни рокли за сватба е по-добре изберете ярки нюанси на червено, а по-слаб, с леки включвания на черни и сиви тонове.

Къси булчински рокли в червено стил

Закачливо, елегантно и закачливо, изглежда кратко сватбена рокля. Този стил е популярен в 50-те години, и с течение на годините не губи актуалността си. Къси модели изглеждат чудесно на невестах с тънки крака. Много луксозно изглежда къса рокля-русалка или годината, в която е прилепнал сатен или дантела топ с буйна шифоновой пола. Това е една страхотна функция, която е в състояние да подчертае достойнствата на фигурата и подчертават талията. Сватбена рокля ще подхождат на момичетата, чийто растеж е над средното ниво.

Момичета с типа на фигурата на „обърнат триъгълник“ се препоръчва алом рокля с акцент върху долната част на тялото. Най-подходящите варианти ще ассиметричные поли и секси деколтета на деколтето или на Хем.

Къса рокля по-малко от всичко се нуждае от масивни бижута. Направи само един акцент в елече или пола изделия, украсяват ги с переливающимися пайети, бродерии, дантела.

Червени сватбени рокли за пълни

Към красивите дами стилисти препоръчват да избират рокли в гръцки стил. Те са крият тези допълнителни сантиметри на корема, бедрата, изолирани гърдите. Пълни раменете и ръцете, задрапируйте гънки шифон. В никакъв случай не избирайте прекалено тесни ръкави, те визуално подчертават пълнотата. Момичета с красиви крака трябва да се търси булчинска рокля с асиметрична многопластова пола.

Сватбена рокля с червен колан лък

Ако не сте готови да застанете пред младоженеца и гостите в прост червена рокля, избрана за празник модел с комбинация от ярки цветове, с бели. Основната облекло може да бъде изпълнена в бяло и елементи на стила, като корсет, бродерии, мъниста, колан на талията, лък декор ръкави – червен наситен цвят. Контрастът ще удари в очите, като необичайно и много красива дрехи.

Комбинация от червен и бял цвят сватбена рокля е най-често се използва младоженците. Вратовръзката на младоженеца трябва да бъде в тон колан и банту булката.

Булка в червено сватбена рокля: съвети за избор на цвят

Червен е на повече от сто нюанси, така че не трябва да спре своя избор единствено на червено на цвят. Ние ви предлагаме някои важни съвети за избор на цвят червен, което ще ви позволи да изглеждате страхотно на сватбата:

    булки с русыми коса, кафяви или зелени очи към лицето на сватбена рокля кафяво-червено тухлена цветове и притежателите на светла кожа се препоръчват студени нюанси на червено: червено, рубинено, бордо на блондинки идеална рокля на червения цвят с синюшным оттенък, например, гранат

Сватба-това е вашият празник, който може да бъде в дрехи, в който вие ще се чувствате уверени и елегантно. Червени сватбени рокли – идеалният избор за незабравима почивка.