женски тайни

стил

Чисто, или защо имаме нужда от четки за лице

Качественото почистване е гаранция за неговото здраве, красота и младост. Как да се постигне най-добър резултат? За да използвате специална четка за почистване на лицето си чиста. Което го прави уникален и как правилно да го използвате? Нека да разгледаме тези въпроси!

3 причини да си купите четка за почистване на лицето

Четка за лице

Ефективно почистване на лицето-това е основната процедура за правилната грижа за кожата. Днес косметология предлага много средства за почистване на кожата, но те не винаги дават желания резултат. С помощта на специален препарат за почистване, не винаги успява напълно да изчистите кожата си. В дълбочина порите, могат да останат частици мазнини и мръсотия, които са трудни за премахване гелове и пяна. Това зависи от типа грим, който използвате, както и типа на вашата кожа.

В отговор на изискванията към качеството на пране се превърна в специална четка за почистване на лицето. Не може да се каже, че иновациите, дори в Средновековието дами са били измиване на лицето с четка за коса, но съвременен модел четка за лице различни характеристики и дизайн. Което дава четка за почистване на лицето:

Възможност за дълбоко почистване на порите. Четината нежно проникват в порите и пречистват им, не позволява да се образуват натрупвания на мазнини, които провокират появата на акне болести; подобряване на състоянието на кожата. Благодарение на по-дълбоко почистване и масаж ефект, кожата става по-гладка, порите са стеснени, равен на малки бръчки, здравословен руж, кожата запазва своята твърдост и еластичност; повишаване на ефективността на въздействието на козметични средства. Специални съвети и растирающими движения значително подобряване на проникването на козметиката на кожата, и затова резултатите процедури стават все по-видими.

Четка накрайник „Малавит“

Автоматична четка за лице има пет дюзи* всеки от които има свои собствени цели (почистване, пилинг, хидратация, масаж).

Четка за накрайник

Мека четка

    • предназначен за ежедневно почистване на кожата, ефективно отстранява замърсяванията от повърхността на кожата, леко масажи и тонизира кожата.

Розовата глава

    • предназначен за полиране на ороговевших участъци от кожата.

Мек връх-гъба

    • използва се за дълбоко втриване на овлажняващи и хранителни вещества в кожата. Това значително повишава ефективността на козметичните средства.

Наставка-гъба

    • позволява внимателно да се измие грима.

Тяло дюза

    дава възможност за масаж на лицето без да се скъпи салонных услуги. Редовната употреба на масажна четка ще ви помогне за тонизиране на кожата, след една седмица употреба резултатите ще са видими с невъоръжено око.

Четка за почистване е лесен и удобен за използване, той работи без кабели, батерии, можете да го вземете със себе си и да се използват в ежедневна грижа.

Как да се подобри ефективността на четката „Малавит“

За начало четки, необходими за хидратиране на кожата. Мека четка-добре е да използвате за сутрешните процедури, а вечер можете да се прибегне до по-строги креплениям, за да премахнете напълно остатъците от грим. Мека накрайник също е предназначена за ежедневна употреба, това за завършване на процедура, преди лягане. Масаж може да се прави 2-3 пъти седмично, в съчетание с дълбоко почистване. След края на процедурата дюзи трябва да бъде внимателно изплакнете с топла вода.