женски тайни

мода

Чорапогащник с имитация на отглеждане на снимката от носят

Модерен вече няколко сезона чорапогащник имитация на отглеждане и са се преместили в есенно-зимните колекции на известни дизайнери. Този остър и дебел част от облеклото е отголоском модата на бельо мотиви в ежедневното облекло, но също така е тясно свързана с японската субкултурни мода. Вижте Как се носи чорапогащник-чорапи, за да не изглежда fricova и предизвикателно.

С какво се носи чорапогащник с имитация на отглеждане

Правила чорапи или откровено противоречиви неща-това не е трудно – трябва да комбинираме ги с най-прости дрехи и аксесоари с минимални декорации, прости коса и блед грим. След това пикантен, че има в нашия случай – чорапогащник-чорапи, ще мъчителен акцент, обрат в начина на черешката на тортата.

Имитация на отглеждане могат да бъдат създадени различни начини:

Тънки вертикални стрелки на задната част на бикини. Контраст на цветове – горната част на чорапогащи ще бъде по-светло, отколкото долу. Вълнообразни тесни черни ивици или ленти малко над коляното. Узорчатый тапицерия – плътни, мрежести или дантелени „отглеждане“ е модел на около средата на бедрото. Принт – готово – смешна картинка на ленти разделяне на чорапи и чорапогащи (котешки уши, сърца, зайчета).

От това става ясно, че бизнес облекло е подходящ само два от най-добрите сортове чорапогащник-чорапи, „фигура“ чорапи оправдано само в гардероба на подрастващите, а останалите две разновидности могат да се използват за вечерни излизания и срещи.

Чорапогащник с имитация на отглеждане трябва да се комбинира с прости дрехи.

Чорапогащник с имитация на отглеждане за ежедневието на деловия живот

Стереотипния бежово чорапогащник вече не е в тренд. Черен, прозрачен, стрелката назад, чрез симулиране на ретро-чорапи – това е най-модни чорапогащи за бизнес гардероб. Женственост на този модел безспорно, с мини-пола в стил молив или с цепка отзад, тези чорапогащи изглеждат особено вълнуващо. Краката в тези чорапи, изглежда, да бъде безупречна, и на целия начин на изискан и женствен.

Стилен офис начин е невъзможен без качествени чорапогащи.

Чорапогащи-чорапи със стрелки трябва да се носи с класически лодочками. Всички други модели на обувки може да бъде скрит в компанията на трика. Тяхната текстура говори за времето, в което да се създаде този модел и само обувки, които носели обувки-лодка среден наклон. Допуска свобода петата височина, на равна подметка, обувки от christian Louboutin, най-важното – това е традиционната форма на обувки – остър нос, открит, с овална горната.

Пола, костюм – достойна компания в чорапогащи-чорапи със стрелки и обувки-лодка/балет апартаменти. Дължина на коляното права пола и сако до средата на бедрото с колан или съкратен сако в зависимост от стила, топ или блуза, елегантен кок или матово червило естествен начин на грим и за офис е готов.

Добави романтика и в бизнес гардероб с помощта на рокли. Монофонични midi с расклешенной пола или дебнещ с геометричен модел – и двамата прекрасно с чорапогащник със стрелка и лодки-класически.

Чорапогащник с имитация на отглеждане за вечерта начин на снимка

Нощ-това е повод да се обличаш наистина е луксозен, бляскав и смело. За вечерна рокля, може да вземете най-екстравагантните модели на колгот с имитация на отглеждане.

Границите на чорапи и чорапогащи може да се почистват:

    кристали; злато; стрелки; пайети.

Тази обстановка може да ефектно изглежда през процепа на дълги, тесни рокли. Стрелката на колготках-чорапи в ретро стил може да бъде злато, да се носят тези чорапогащи нужда от малка черна рокля за коктейл.

Ако дейността на скромен, чорапогащник-чорапи може да се носят под къса рокля или дълга рокля с цепка, като обикновен чорапогащник или чорапи. Когато той ще бъде видим само от вас, трябва да носят прости чорапогащник с имитация на чорапи, те изглеждат елегантно, но не pretentiously.

От чорапогащник с лъскава нишка е да се въздържат – те вече не са на мода.

Чорапогащник с имитация на чорапи-удобно, защото те не плъзне като обикновен чорапогащник и дават атрактивен ефект, както и чорапи. За това, за да не се шокират околните за разглеждане на неговите дрешки, изберете класическа елегантност чорапогащи, подобни на чорапи класически, и да ги комбинирате с рокля до коляното.

Не си струва да се носят чорапогащници-чорапи с рокли, дете дол, има риск да стана като в японската готик лолита“, че това не е уместно в ежедневния живот. Следва да се въздържат от комбинацията на чорапогащи, чорапи и мини рокли, в противен случай, това стереотипния образ несериозни жена.

Чорапогащник с имитация на чорапи в комбинация с черни рокли или рокли, дълбоки, наситени цветове. В зависимост от дълбочината на цвят рокли избран от непрозрачност чорапогащник. Например, светло прозрачен, тъмно – силен, по-плътен.

Цветен чорапогащник-чорапи-добре за наградата на модата, като дамски чорапогащник с модел, лъкове, жартиери, животни, цветя.

Чорапогащник с имитация на чорапи, за романтични срещи снимка

В случай, че някоя чорапи ще бъде повече от актуална, разбира се, дата. Те вече носят с романтични рокли, поли с цепка и костюм за двойки.

Чорапогащи-чорапи, благодарение на своята практичност и елегантност, са станали по-популярни, отколкото конвенционални или обикновени чорапи чорапогащи

На романтична среща, вие можете да изглеждате по различен начин, в зависимост от това, от коя страна на женственост искате да покажете на мъжа, така че чорапи чорапогащи изберете хлад на пълно изображение:

Малка черна рокля, дантелени чорапи, чорапогащи, ярки червила и помпи – съблазнителна. Рокля с нов облик, чорапи със стрелки, ярки лодка, къдрици, завила – изискан. Рокля, геометричен, чорапи-чорапогащник, лъскавите лодки – елегантно. Рокля в цветен принт, изчистен, прозрачни чорапи, чорапогащи, пастелни лодка – леко.