женски тайни

стил

Цветовете на есента 2020: какви нюанси ще тенденцията през есента 2020 г.?

Всяко момиче, което обича модата и знае, че от сезон на сезон се променят не само популярни фасоны и покрой дрехи, но и я оцвети. И ако мислите, че модерни цветове зависи от настроението дизайнери, това не е така. Оказва се, че има такава организация, Института за Цветове Pantone, който експерти създаване на прогнози за популярния в определени нюанси на сезона. Че те се подготвят за есента 2020 г.?

Модерни цветове есен-2020 г.: тенденции

Мода на натуральность не може да пренебрегне и цветовете на есента 2020. По този начин, Пантеона, като изберете модерни нюанси, обръща внимание на традиционния за нюанси на най-студения сезон. Но, ако на лятото, те предлагат да се съчетаят свеж и леко прикрытые тон, за есента, те се готвят за истински кралски избор.

Модницам били помолени да изберете различни дълбоки нюанси на синьо и винен цвят с оттенък на морска вълна, мек фъстъци и затопляне аромат на цитрусови плодове. Можете да ги създадете, с помощта на лъкове очарова, изненадва подходи и да позволи на всяко момиче се откроява в тълпата.

Гренадин

Това е името, гранатово-червен цвят с различна яркост и здрав. Гренадин ще станат активни, уверени и целеустремленными хора, които винаги искат да бъдат в центъра на вниманието. Така че следващата есен ще можем да го види не само в облеклото, но и в аксесоарите и козметиката.

Пристанище

За разлика от импулсивно Гренадин, нюанс на пристанището вече е синоним на елегантност и изтънченост. Всъщност, гренадин-това е един от нюанси на бордо с добавянето на патладжани, която ще бъде много напомня на популярния в последните сезони цвят марсала. Поради факта, че пристанището е член на семейството на червените, той ще бъде грандиозно дори и в монохромное изображение.

Обаче, това също може да бъде полезно да се съчетаят с всякакъв оттенък, популярен през есента 2020 година. Например, дизайнерите често комбинируют го с масло или сянка на сенчести дървета.

Балетные pointe обувки

Името е дадено в розово-лилав оттенък, който много свързани с блясък балет апартаменти от сатен. Този цвят много прилича на розов кварц, но по-студен. Разбира се, в идеалния случай, това ще изглежда в прозрачна пола, копринени sundresses и леки шифоновые рокли.

Но не по-малко ярка светлина ще палто и вълнен пуловер в този цвят. Цвят туфли изглежда добре в черно-бяло изображение. Въпреки това, стилисти препоръчват да го комбинирате с гренадином. Точно, според тях, ще бъде една от комбинации тенденции есен 2020.

За тези, които предпочитат качеството на изображението е влошено комбинация, те предлагат да го комбинирате с неутрално сиво. Тази комбинация ще помогне да се създаде аристократичен начин, който е подходящ за всяка ситуация.

Масло

Масло е един от нюанси бежовата палитра, която се характеризира с изключителна топлота. Светло кафяво голи бъде най-добрият вариант за създаване на елегантен лук. И благодарение на своята универсалност, тя ще изглежда страхотно, както делови, така и на романтична, вечер и дори от време на време.

Петролът ще бъде основният цвят, в който може да бъдат примирени с почти всеки пастелно тон (гренадин, тъмно син божур злато или вар).

Тъмно син божур

Тенденцията сред есенни цветя трябва да бъде традиционен и спокоен есенен нюанс. Така че през 2020 г. той ще бъде тъмно син божур. Той добре се комбинира почти с всички цветове, вариращи от Златната липа и завършва с гренадин.

Тъмно син божур символизира стабилност и увереност, така че той може лесно да се замени черно. Между другото, с черен стилисти препоръчват мач.

Неутрален сив

Благодарение на своята универсалност и щедрост, неутрален сив цвят ще бъдат популярни през есента 2020 година. Дори може да се нарече краля на неутрални нюанси. При създаване на изображение може само в сянка и ще можете да го комбинирате с някои други. Във всеки случай, вие ще получите оптимално съчетание на цена и модерен външен вид.

Сенчеста смърч

След като видя този нюанс, всеки обръща внимание на своята чистота и вътрешната енергия. Сянката на Сенчестата евро хармонично съчетава в сянката на гората, кръпки вечнозелени и дълбочината на океана. Сред най-хармонични съчетания на Сенчестата евро стилисти наричат Portway и неутрално сиво.

Златната Липа

Уникална комбинация от натурални тонове злато, осигурява златен нюанс на лимонов сок, за да е свеж, създадени с помощта на изображения. Този цвят успешно съчетава предимството на свежа зеленина и жълта енергия.

Марина

Сянка, че това е женско име може да се нарече един от фаворитите на есента 2020. Много често дизайнерите използват, за създаване на колекции. Цвят Марина е била толкова силна и самодостатъчна, което ни позволи да създадем най-атрактивни лъкове. За да се допълни сянка Марина сив, млечни продукти, червено и слонова кост цвят.

Есенен кленов

Този нюанс е перфектно за есента начин. Защото точно по това време на годината листата на много дървета, особено кленови. Това се обяснява с факта, че този нюанс е получил името си.

Цвят Есенен клен е бил най-топлият от всички популярни есен 2020 г., така че тя може да изберете всички, на които трябва да се вдигне настроението ви и цветен свят, в топли цветове. Благодарение на экспрессивности този оттенък, то ще е в черно-бели снимки.

Но да избират своите съседи, трябва силно да опитат. Според стилисти, най-добрият спътник на него, отколкото на цвета на Марина е трудно да си представим. Тази комбинация ще изглежда много ярко и привлекателно. За тези, които предпочитат по-скромни изображения, можете да комбинирате оттенък есенен кленов с шоколадов или тъмно на цвят охра.

Избирайки тези нюанси и комбинирането им заедно, можете да сте сигурни, че никога няма да се откаже без внимание.