женски тайни

прически

Дамски прически за къса коса 2019 – 2020 г.: тенденции, 110 снимки, стилни новости

Прическа краси момиче, прави си начин на пълно и запомнящо се. В статията ще разгледаме дамски прически за къса коса 2019 – 2020, модни тенденции. 110 красиви снимки до 40-годишна възраст и след 50, ясно показват всички. Ние ще обсъдим:

  най-популярни стрижками през този сезон, прически, подходящи за различни възрасти; полезни съвети за това как да се запази гордостта на прически.

Pixie

Пред вас прическа най-модни дамски 2019 – 2020 г. за къса коса. Снимки на известни личности ще се съгласите – да го носите с почти всичко. Одри Хепбърн носеше го в класически филма „Римска ваканция“. Каква е привлекателността на pixie и защо е толкова обичат дамите?

Pixie – олицетворение на женствеността, кокетства и по детски безотговорно maiden природата. Историята на популярността му може да се проследи до 1954.

 

Pixie любов и романтични дами, непокорни момичета. Грижа за косата е проста и отнема много време. За къса коса се нуждае от малко пяна или гел, за дълги трябва утюжок за коса или сешоар.

Интересен вариант с дългата наклонена бретон, за предпочитане за хора с гъста коса.

Има ли недостатъци? За някои от спомена. Не забравяйте, че на елфа отваря лицетои изисква внимателно и драматичен грим. Промяна на имиджа на радикално не – къса коса на квадрат се получава. Посещение на фризьорски салон, не трябва да се забави повече от месец и измиване на главата често. На несвежие косата, pixie изглежда.

машина за подстригване на коса

Карэ

Каре – модни прически за къса коса 2019 – 2020. Това е нововъведение, увеличаване на звука, натиснете и задръжте първите места в продължение на много години, polybushes и момичета, и стилисти. Първо го избират за лекота на полагане, втората – за благодатта на изображението и възможност за експерименти.

Тази година има два вида прически:

  раздяла в средата; със странично пробором.

 

Раздяла отстрани и най-актуалното – прикрива недостатъците на лицето, форма, лесна за декорации (с него надета превръзка и шипове).

Не забравяйте, че каре изисква обновяванеи без редовни туризъм в бръснарница, за да не се получи. Прическа и грим. Пищен цвят, за увеличаване на изображението, добавяне на здравословен обема на косата и гладка (този ефект с помощта на течност).

Гладки прически, подходящи за момичета с овална форма на лицето, подходящо за пълно. Висока кроющую лъскав челото бретон. С тесен и тънък лице, изберете сила на звука на каре, образувайки по подобие на шапка.

 

Есен/зима 2019 – 2020 г.

Стилни дамски прически за къса коса за това време на годината, за предпочитане е къса и асиметрични. Косата разрошен, обемни , въпреки, че е зима. Дълъг бретон – обект на експерименти. Стайлинг с нея са по-различни, дават простор за творчество.

Оставете ушите си отворени – това ще открие лице, то ще се направи допълнителен акцент. Къса къдрава коса е добре да не се косят. Правилно да ги понякога отнема много време, и през есента шапка няма да ви помогне да запазите формата на прическата.

 

Пролет/лято 2019 – 2020 г.

Модни дамски прически за къса коса през лятото се концентрира върху свежестта начин, своята непосредственост. Различни асиметрични прически-големи и те се използват за създаване на бизнес стил.

От началото на нулеви декларации на ефекта „мокри кудрей“ – те хидратира корените. Като опция – гладка, не расставаясь или гребен, направи раздяла отстрани, улавя бретон нагоре. Този стил в съчетание с бизнес стил и внимателно подбрани костюми. В противен случай къса коса изглеждат немытое и Мърляв.

Полагане на мокра коса се различават. Гульки и коси изглеждат еднакво елегантно, въпреки небрежност.

Акцент през 2019 – 2020 г. е направена на хвостах, но определено е необичайно , събрани на върха на главата му, разтоварват на рамо или взет под ръб. Позволете си да мечтаете за себе си, нека в душата живее вечна пролет.

Хората над 30 години

За жените тази възраст е важно да се подчертае елегантността на шията. За тези цели да изберете ъглов боб: прическа се характеризира с ниска настройка. Идеално място за бизнес-дамата.

Модел maladewa лицето, дълга е грапава бретон до веждите. Желателно е да създаването на бретон опитен стилист, иначе това ще бъде мръсен.

Не мисля, че възрастта се отразява на способността да се носят къси коси. Pixie и боб – чудесен вариант за жените, че има време за правилното и внимателна настройка.

Кой е на 40 години

За да изберете правилно прическа за 40 години, за да се подчертае младостта на лицето и за покриване на появяващи се с напредване на възрастта, малки недостатъци. Дебел бретон визуално намалява дължината на носа, а собствениците на курносые носовете къдрици.

За жени над 40 години, оптимално кратък дължина на косата. Да се грижим за тях не е трудно, те са подредени по няколко начина. И не се откажат от бретон. Единственият нюанс – необходимостта от редовни посещения при фризьор.

 

Полза от нея, че тя крие бръчки на челото, прави очите по-изразителни и живи. За такива цели са особено подходящи асиметрични бретон.

Стилисти препоръчват да не се тревожете за възраст и да си позволи да романтични и изображения на младежта: с локонами, swirls и вълни. Къдрици распрямились и се оставя къдрави стайлинг. Единственият съвет – не растат дълги кичура, събира ги на снопове и миди.

Над 50 години

Стилисти наричат Кратък боб прическа най-подмладяване. Той е подходящ за дами с високо чело. Казано по-просто, дава допълнителен обем на фините коси.

Не се страхувайте да експериментирате! Прическа „момче“ ще бъде подмладяване на лицето, да се направи ясен овал, скули и изразителен. Помни, че прически, обнажающим на врата си, прави по-видими бръчки по нея.

 

 

Боб

Тази универсална прическа е намерил своето място в 2019 – 2020. Тя има множество опции за всеки тип коса. Чудесно изглежда на преки косата, показва привлекателността на вълнообразни къдрици.

Най-модерен вариант на класическата симетрична на косене до меката част на ухото, гладък контур. Прическа изглежда прекрасно преки и къдрава коса, подчертават овал на лицето и красотата на очите.

Един бунтовен род – текстурирани на косата с мек контур. Подходящ за коса с всякаква дебелина, но най-вече на момичета с вълнообразни кичури.

 

Асиметрия

Асиметрични прически – избор на момичета, които не искат да бъдат като другите. Асиметрията е много опции. Той е еднакво изглежда в дълги и къси косата. През този сезон се препоръчва да се използва максимално нередности направления , за да се постигне ефекта на шокиращо.

Това освежаващо избор за обикновения изглеждат каре и Боб. Необичаен модел привлича вниманието, и запомнящо се.

 

На кутията

Прическа за освобождаване от отговорност на ретро. През този сезон спечели популярност благодарение на своята елегантност. Това е оригиналът бретон и рамкиране на кичура коса нежно, отглеждане на от короната.

Асиметричен вариант на капака се отваря линията на шията. Разкъсването на кичури изглеждат надменни, но не вулгарно, за повече свежест. С бретон при полагане трябва малко проблеми, но като цяло се грижи за нея не е трудно. Не забравяйте да посещавате фризьорския салон всеки няколко месеца.

 

Страница

Има страница – дълги гъсти бретон, че рамката на женско лице. Изберете си момиче с леко изтеглени овал на лицето. Това изглежда красива и квадратна форма на лицето. Не всички „страници“ на кръгло лице, прическа с кръгла форма, като се подчертава, изпъкнали скули.

Линията на косата се получават меки от кант – фризьорски салон, който е подреден външен направления, така че те да останат по-дълго, отколкото вътрешните. Страницата се нуждае от инсталация, периодични корекции на косата и често миене на главата.

„На крак“

Най-модерен през този сезон, прически – са подредени кичури и правилна линия на косата, подчертавайки елегантността на шията. Избират уверени в себе си момичета, които не се страхуват да изглеждат елегантно и изискано и луксозно.
Характеристики – леко стриженых „toe“ на гърба и дълги странични кичури. Тази форма позволява да се постигне обем и резки линии.

Плюсове има много:

Подходящ

  • почти всеки вид на лицето;

Не се изисква

  • цялостна грижа на косата

Виж пространство

  • ;

Недостатъци

  формата на главата.

  

При избора на прически „на крака“ стилисти препоръчват да не се пренебрегва характеристики на човека. За кръгло или квадратно лице костюм е дълъг бретон, без резки линии. Тежка функции улеснява полукръгла бретон, в комбинация със странични кичури. Овално лице не изисква бретон, полагане изглежда впечатляващо с голямо странично пробором.

Преди да започнете резитба, се препоръчва да се рисува, да се определи цвета на косата. Яснота линии подчертава наситен тъмен цвят.

машина за подстригване на коса

Сессон

Прическа сессон – тренд на сезона момичета, тъй като той изисква много малко коса. Тенденцията за избор на сессон проследими бизнес-дама, няма свободно време, но искат да изглеждат съблазнително. Дължина на косата варира от меката част на ухото до рамото. Къса коса изглеждат пухкави и обемни, има възможност за покриване на изпъкнали уши.

Всичко е правилно правя тази прическа само на професионалистите, затова е необходимо да се опитате да намерите истински майстор. Формата на периодично да се актуализират – плевене растеж на косата изглежда непривлекателна и разхвърляна.

 

Гаврош

Оригиналната версия на къса прическа, подходяща за всички възрасти – може да се носи и на двадесет, и петдесет жени. Подходящ за всяка форма на лицето, добавя елемент на луд. Не напразно е наречен в чест на един от героите на класическия роман на Виктор Юго „Клетниците“ – смел малко момче Гаврош.

Подходящ Гаврош крехко момиче с тънки черти на лицето. Тя отваря лицето и подчертава скулите, светли очи. Стилен вариант – прическа с дълги кичури в тилната област. Косата са подредени нагоре.

Гарсон

Гарсон е въплъщение на френски чар и елегантност. Стилисти съветват да го опитате поне веднъж в живота си. Тя преобразява външния вид определя човека. Отбеляза малки изисквания на косата на момичето. Гарсон е подходящ за косата плътност и обем, подходящи за гладки и вълнообразни коса.

През този сезон са предпочитани прически гарсон с обемен силует на makuleke област. Този вариант е подходящ за момичета с тесни лице и остър брадичката – сервитьор коригира формата на лицето.

стайлинг

Pixie-Боб

Pixie-боб – вид на модна pixie. Функция – на запазване на обема на короната. Косата не кратък почиства, а бретон наляво, поставяйки го с пяна или ягодова пяна.

Кратък боб – най-добрата прическа за жените, които обичат смели образи. В този сезон, pixie-боб с дългата наклонена бретон.

стайлинг