женски тайни

стил

Дамски пуловер

Традиционно, изделия от трикотаж, свързани с гъста, пухкава-пуловери, джъмпери и други подобни топли дрехи. В днешния свят това не е така, в края на краищата, има дори и спортни костюми от този материал. Материалът се отличава от обикновените тъкани начин за създаване на картини е перпендикулярен тъкат на два вида нишки, използвани в плетене. В този случай тъканта може да бъде дебела и тънка, в зависимост от начина на плетене.

Облекло за жени, трикотаж е по-удобен за повечето ситуации е важно да изберете най-подходящите варианти. Обикновено, дрехите се разделят на:

    дома; битови; спортни; изход.

Домашен Трико

Този вид знак на всички жени, че дрехите, като crochet ръчно. Мек, дебел, неброский външен вид и удобство и добре видими трикотажни линия. Разнообразие от рокли, туники, пуловери и костюми – всичко е направено за домашна употреба, така и като материал гигиеничен, лесно и издържа на пране и много мек на допир. Това не означава, че дрехите грозно – тя просто се използва за почивка и сън, и, следователно, има минимум декор. Поради особеностите на тъкани може да има някакви рисунки без употребата на дразнещи шевове.

Домашен Трико

Случайни пуловер

Този вид облекло е по-интересно – това е просто дреха, без излишни звънци и свирки, повече са насочени към поддържане на престиж. Той използва материал от тънки вплетени нишки, която осигурява незаметность отделни вериги. За да се разграничи изисквани от плат дотошно без внимание изключително трудно, така че мнозина дори не знаят, че го използвате всеки ден да плета.

Външен вид може да се различават поради различния тъкат от същата прежда ви позволяват да създадете материали, които се различават по дебелина, степен, участък, форма, фигура и така нататък.

Спорт Джърси

Разглеждане на дебел пуловер плетен тънък и елегантен шорти за фитнес е трудно да си представим, че те могат да произвеждат същите начини. Въпреки това, продуктът се вписва по метода на „скопчвам“, се използват за спорт. Тънки нишки се преплитат помежду си, което осигурява висока гладкост тъкан, но оставят много порите на въздуха, осигуряване на лесен пот, което е много важно по време на всяко упражнение.

Заслужава да се отбележи, че от плат често правят бельо и дрехи за новородени, защото хигиена и гладкост като естествена коприна, но е значително по-евтино.

Вязаный спортен костюм

Почивен пуловер

Откакто Коко Шанел стилни тениски зае своето място сред вечерните рокли и празнични премени. Колекцията не е първата, но това е „легализовано“ в първия уикенд на съоръжения от този материал.

Днес, с развитието на технологиите, които ни позволяват да се създаде по-тънък и по-силен поток, могат да бъдат красиви плетени дрехи, оставяйки далеч зад себе си обикновените тъкани. Главната особеност тук е възможността участък материал, дори и дебел пуловер в състояние плътно прилепнали дамски форма, която позволява да се подчертае, женственост и сексуалност. И най-добрите възможности, трикотаж „скопчвам“ или „велур“, позволяват да се създават неща, недостъпни дори за ликра.

Много сортове, красота и дълъг живот ви позволява да използвате плетени дрехи за всякакви цели. Само трябва да изберете подходящите неща, без да мислят за това, как да създадете материал.