женски тайни

прически

Дамски расти: струва ли си да направя 70 с допълнителни снимки

Въпреки факта, че расти съвсем наскоро се утвърди в света на модата, тази прическа е един от най-старите в света. Появата на дредов има своите корени в религията Растафари и индуски практики отшелник. В дните, когато не е имало нито ножици, нито гребен за дълга коса, да расте естествено, навита на руло в дългите килими.

Модерни момичета за създаване на натурални расти трябва да бъдете търпеливи и да забрави за косата за няколко години. За щастие, повтаряне на главата коса древните хиндуистки, днес е много по-лесно и по-бързо. В нашето ревю ние ще говорим за това как плитка расти и да отмени, какви видове плетене има и как да се изгради расти прическа.

Дамски расти какво е това, и кой е

Момичета с дредами изглеждат много впечатляващо и атрактивно. Думата „расти“ се превежда като „ужасна и силна“. Може би тази фраза вырвалась сред европейците, когато за първи път видях сплъстена коса от представители на индуската религия. Расти визуално да увеличи обема на косата, да рисува очите на околните, изглежда нестандартно и интересно.

Има няколко основни вида дредов, които се различават в зависимост от тъканта, продължителността на чорапи и дължина.

Дамски Джа-расти

Стилно, но не за дълго расти (средно 3 месеца), което е достатъчно 5-6 см собствена коса. Джа-расти-това са фините изкуствени расти, които лесно са вплетени в косата метод осмици или обикновена плитка. Джа-расти радват с разнообразие от нюанси, оригинален външен вид и предпазна мрежа.

Жените де-расти

За създаване на де расти се използва канекалон материал, подобен на естествени коси. С помощта на канекалон можете да създадете расти всякаква дължина, те ще изглеждат като native косата. Ако искате да създадете по-дързък и смел поглед, изберете някоя сянка канекалон, разнообразие от които е огромен. Посъветвайте се с майстор в съчетание със сочни нотки на къдрици, като по този начин създава фантастична картина.

Де расти вплетени в естествена коса по метода на осем. Срок чорапи де-дредов-2 месеца, след което те могат да бъдат използвани повторно.

Безопасни жени расти

Все същите канекалон, но в специални заготовки, които са приложени към родните си косата. Използването на защитен Dred, можете да създадете дълги расти всякакви дължини и цветове.

Непалските расти

Един от най-необикновените и атрактивни разновидности на страха. За създаване на nepalinux Dred се използва филц детайла. Разбира се, текстура се усеща веднага се набива на око и фокусира вниманието върху senatorelect на косата. Ако това е безопасно, или расти де расти ще ви помогне да създадете образ на героинята аниме, това се усеща и да бъдат свързани с растаманского мотив. Освен това, филц заготовки когато са мокри имат много специфичен мирис.

Расти опасен

Естествени расти, които са създадени от любими на косата. Дължина на такъв Дреда зависи от първоначалната дължина на косата, която трябва да се достигне поне 10-15 виж, Има много начини опасен ширити Dred:

    изплитането на една кука necesitaria усукване и износени коса

Метод за създаване на расти преговаря с капитана, така че обърнете внимание на краищата на косата. Те могат да бъдат скрити във вътрешността или да остане „жив“.

Расти заплахи са направени в продължение на няколко години. Изправяне на косата и тъкат допълнителни расти прераждане на косата трябва на една кука.

Правилната грижа за дредами

Според повечето момичета, да се грижи за расти-това не е трудно. Наистина, ръководител на расти могат да се мият по-рядко. Вие сте освободени от дневна процедури, за стайлинг на косата, с изключение на шампоани и балсами. Въпреки това, важно е да се знае, както и от измиване на расти, за да изглеждат правилно.

    изкуствени расти се препоръчва да се мият един път в седмицата обикновен шампоан, разреден с вода. Използването на балсам за коса не трябва да се сушат Dred се наложи. расти заплахи изискват малко повече внимание през първия месец на носене. В рамките на този период те трябва да се измиват с обикновена вода всеки ден подкручивать къдрици от корените до върховете, създавайки дебела наденица. По-късно косата трябва да се измива редовно шампоан или сапун с добавяне подсолена вода.

Прически с дредами

Расти сами косата си и рядко се нуждаят от всяка инсталация. Собствениците на безопасен dred и Dred-лесно да се справят с коса като канекалон достатъчно еластичен материал. Расти от канекалон може да се завърже на възел да тъкат ги в плитка, сигурно оригиналната игли.

Естествени расти по-трудно да се съберат. Обикновено те вратовръзка голям възел или поставяне на специална превръзка-еластична. Винаги има възможност да украсяват расти опасен пръстени или висулки.

Косата след дредов

Състоянието на косата зависи от това, какви видове страх, които сте използвали. Собствениците на изкуствени расти почти не се притеснява за косата си. Малко грижат за тях и брави отново придобиват първоначалния си вид.

След като опасни Dred косата ще се нуждаят от спешна помощ. Къдрици посушится и запутали, така че много хора прибягват до радикално решение да се обръсне наголо.

Расплетение дредов-това е дълъг и болезнен процес, сопровождающийся внезапна загуба на косата и изтъняване на косата. Това се дължи на факта, че расти-това са космите, които отдавна са напуснали главата и вплетени в расти. Да се грижат за косата, използване на маски, Грижа за кожата и за възстановяване на шампоан, втирайте в кожата на главата, екстракти и витамини.

Расти-това е прическа, която си струва да се следва, ако сте свикнали да бъдат в центъра на вниманието и да се наслаждавате на живота на макс. Косата изглежда стилно, ярко и привлекателно, и как игриво и закачливо. Ако сте готови за коренно промени в своя начин, след това се опитайте първо Безопасни и де-расти.