женски тайни

стил

Дизайн на кухня в различни стилове — снимка идеи

Често чуваме, че мястото на жените е в кухнята, така че нека го направим най-удобно и любимо място в дома.

Избора на дизайн на кухня, трябва да се определи цвета му. Ако вие сте нежна и изискана природа, употреба на леки и тънки нюанси, тъй като те ще балансират своя вътрешен свят.

Ако сте непредсказуеми и творчески човек, аз съветвам ви да изберете кухнята дизайн в светли цветове, които ще ви вдъхнови, за да приготвяте разнообразни вкусни шедьоври.

И ако не е бизнес-дама, който рядко се подготвя, трябва да се търсят в бял или черен, функционална кухня, защото тези цветове изглеждат много елегантно и изящно, така и за бизнес дама като вас.

Когато цветът сме избрали, е дошло време за избор на кухненски уреди в своя ъгъл.

Предлагам изберете съвременен метод, който е много практичен, гъвкав и комплимент към дизайна на кухнята.

Например, не се харчат пари за отделен хладилник и фризер, които заемат много място и не са много удобни за използване, по-добре гледайте в хладилник с голям фризер.

Ако не знаете, че по-добре да изберете техника, в специален магазин, можете да се възползвате от съвет на опитен консултант, който ще дойде на помощ в този труден за управление на истината.

В допълнение към кухненските уреди в нашата кухня много различни масите и рафтовете, тъй като нашата кухненска посуда трябва да се съхраняват някъде.

Ще Покажем няколко примера за това, което може да бъде кухня дизайн.

Дизайн на кухня: лек класически

Класическият стил е винаги на мода, така че дизайнът на кухнята винаги ще тенденция.

Кухня с дизайн в класически стил, можете да направите това:

  Преградни стени; златна украса; тъмен пол; добри и нежни кухненски мебели; уреди за кухнята съветват да избират на принципа – колкото повече, толкова по-добре; малки цветя в саксии, не ще бъде излишно.

Основният акцент в дизайна на кухни в класически стил е елегантен лукс, така че ние препоръчваме да не се запишете на строителни материали, домакински уреди и мебели.

Дизайн на кухня: селски Прованс

Дизайн на кухня в провансалски стил ще зарадва любителите на целия лек и сладък.

Не забравяйте, че прованс стил-това е много мека и приятна, така че не ви съветвам да изберете ярки цветове, най-добре да разгледаме нежно-розово, лилаво, синьо и нюанси.

Аз предлагам да се направи дизайн на кухня в провансалски стил:

  Бели стени, сив настилки от дърво; син на кухненски мебели – етажерки, нощни шкафчета, маса и столове; само най-необходимата кухненска техника – готварска печка, хладилник, микровълнова печка, аспиратор; няколко селските декоративни елементи.

Надяваме се, че този дизайн на кухня ще ви вдъхнови, за да се създаде разнообразие от вкусни ястия.

Дизайн на кухня: обезопасяване и минимализъм

За да направите минималистичен стил е елегантен и кратък, можете да използвате комбинация от два цвята – бял и кафяв.

Например:

  Бели стени и подове, кафява дървена кухненски мебели, шкафове, рафтове, необичайни бяла маса и столове за хранене; малък, но богат на функции кухненски уреди.

Уреди за кухнята по-добре е да изберете малък размер и неутрални цветове, така че нашето място е чудесно.

Не си струва да зареди кухня дизайн в стил минимализъм с различни побрякушек, тъй като това би било ненужно и неуместно.

Дизайн на кухня: нов модерен

Модерен стил днес е много популярна, тъй като той е удобен и практичен за употреба.

Например, можете да направите дизайн на кухня в съвременен стил:

  Бели стени, тавана и пода; кафява дървена маса и шкафове; светло бар столове; модерна техника, която се крие в кухненските мебели. Малки тела.

Най-добре е да използвате кухненски мебели, която вече е вградена кухня с уреди, защото това е много практична и не заема много място и, между другото, дизайн на кухня в съвременен стил изглежда много необичайно.

Дизайн на кухня: натурален таванско помещение

На тавана ще се интересува от необичайни домакини, които не се страхуват да експериментират и да изпробват нещо ново.

Ние ви предлагаме да погледнете този дизайн на кухня в стил loft:

  Малко тухли и бели стени; Кухненски мебели от два цвята – черен и бял, необичайна форма на дървена маса с оригинални столове за хранене; малък от дървени елементи.

Осветлението в стаята може да се направи с помощта на необичайни тела и големи прозорци, комбинирани с дървени елементи, те ще дизайн на кухня в стил loft много естествено и комфортно.

Дизайн на кухня: светъл лъч на слънцето

Ярък и оригинален дизайн на кухня ще се радвате на екстравагантни момичета, които обичат да правят различни кулинарни експерименти.

Необичаен дизайн на кухня изглежда добре в съчетание на бяло, жълто и синьо, например:

  Дървени подове и бели стени, бели шкафове; жълто и синьо малки керамични плочки, които са разположени хаотично в стената, уникален масичка за кафе и необичайни жълти изпражнения, ярка практическа кухненски уреди.

Много е сладък, ярък кухня по проект, който може да се допълни много интересни машинарии, което го прави по-интимен и специален.

Дизайн на кухня: студена черен

Черен цвят прави на кухненски дизайн елегантен и модерен, така че този интериор може да представлява интерес за бизнес-дамата.

Дизайн на кухня в студен черен цвят, може да се направи нещо подобно на това:

  Грей тавана и пода; няколко лавици може да се направи сиви, а други черни; кухненско оборудване е по-добре да се скрият в мебели; оригиналната дървена маса с черни столове, голям прозорец и малки тела, за да се облекчи.

Прозорци от тавана до пода, ще бъде идеално, за да светне малък ъгъл, и допълни черен дизайн на кухня.

Надяваме се, че ви хареса поне една кухня по проект, който сме описали, и ще го правят в своя ъгъл.

Само не забравяйте, че мъжете обичат жени не само за нашите чувство за стил, но и за вкусни ястия.

Дизайн на кухнята — Невероятна снимка идеи за вашата кухня