женски тайни

маникюр

Дизайн на ноктите 2020: 100 идеи на модерния

Всяко момиче е хубаво да получават комплименти и да бъде в центъра на вниманието. Но за да стане това, трябва много време на детайлите. И важна част от всичко това е добър маникюр. Например, през 2020 г. в тенденция натуральность във всичко. Затова най-добрият вариант – правилна ногтевая плоча. В края на краищата това може да се направи перфектен френски маникюр с отблясъци, прекрасна фигура и много други.

Най-новите тенденции

Както бе споменато по-рано тази година на първо място трябва да се обърне внимание на формата на ноктите. Твърде остри и квадратни нокти, а удължаване вече не е вярно. Но здравословен цвят на ноктите, плавни линии, с овална или са бадем форма е избор 2020 година!

Действителния цвят

Тъй като тази година е тенденцията натуральности, толкова по-добре ще се отрази на дизайн и пастелни тонове. Най-популярните цветове: праскова, мента, небето, крем, „прашен роза“ и пясък. Използвайте тези цветове може да сола на всички пръсти. Или да направите контрастен дизайн на един от тях. Много мило и романтично изглежда фигура във формата на цветя, листенца или тънки линии. Всеки един от тези варианти ще изглежда много стилно и модерно през тази година.

Като символ на 2020 – Огнен Петел, не може да забрави за ярки цветове и перлата в дизайна на нокти.

Известен още като „котешко око“ отново ще бъде на мода, защото тези бои са невероятно красиви, преливащи се цветове, структура. Този вид на ноктите е най-добре да се носят без никаква допълнителна украса, защото той сам по себе си изглежда луксозно и скъпо. Но ако предпочитате акценти в маникюре и педикюре, след това изберете достатъчно скромни декоративни елементи, за да изглежда подходящо. Например малки цветя или техните листа.

На трето място в списъка на актуалните нюанси тази година-това е една тъмна и ягодоплодни тонове. Най-често те са соло, без допълнителни акценти. Тези цветове през тази година придоби фантастична популярност не само в Лондон, но и в червила, дрехи и аксесоари. Това е естествено, защото те изглеждат луксозно.

Да Не говорим за „метално“ покритие или „virku“. В студения сезон, това покритие в съчетание с матови нюанси на червилото. А през лятото или през пролетта смело комбинират с пастелни цветове. Във всеки случай, този дизайн нокти е подходящ за смели момичета, които не се страхуват от погледите и вниманието на хората.

Предимство на това покритие се състои в това, че метален блясък намалява и в същото време удължава нокътната плоча. Между другото, не е задължително да използвате фолио по цялата дължина на нокътя. Сега има специален слой, който може да се използва в ивици или парчета за декорация на нокти. Това дава възможност за създаване на доста интересен дизайн, но той е лаконичен и скромен.

Новост тази година е и цветно фолио, парчета, които приличат на счупения прозорец. Тези „фрагменти“ по-добре да изберете пастелни тонове или холографски.

За добавяне на гланц за маникюр могат да се използват пайети, захар, шиммер. Не се страхувайте да използвате тези ярки декоративни елементи. Като изберете ги и през зимата можете да сте сигурни, че дизайнът на вашите нокти ще бъде светъл, празничен и игриво.

Стилни идеи

През 2020 г., много актуални тематични рисунки. И като символ на годината-Петел, можете спокойно да изберете като конструкция оперения или рисунки на птици. И през зимата можете да направите фигура елхички, снежинки и други символи на Новата година.

Много приятни за гледане на ноктите с „да плета модел“, който е много подобен на плетене косичек. В основата на този дизайн най-често се използват акрилни кадифе прах или пясък. Що се отнася до цвета, то това е позволено абсолютно всяка сянка. За да създадете елегантен маникюр, разбира се, изберете пастелни тонове. И най-смелите идеален цвят на вино или тъмно-синьо, зелено.

Между другото, ако вие се колебаете и не знаете как да изберете цвят: светъл или леко, а след това просто се опитайте да ги използвате заедно.

Един от най-интересните проекти през тази година-това е абстракция. Този вариант се превърна в най-популярният в тази година. И всичко това, защото той много рядко се повтаря. Поради факта, че конците са с различна дължина, широчина и размер на като цяло, можете да създадете маса възможности. Цвят на самото маникюр, можете да изберете тъмно или по-светло, или да ги комбинирате. Тя изглежда много добре, особено на дълги нокти. Как да се направи такъв дизайн може да не е само с два пръста, но и на всеки нокът.

Еднакво популярни тази година са етнически модели.

Също така през тази година можете смело да изберете дизайн на аерограф. С помощта на този пулверизатор може да създадете плавни переливы цвят омбре или градиент. Той може да се използва за създаване на красиви картини. За това трябва да се приложи шаблон към повърхността и аерограф, за да го нарисува. По този начин можете да направите много интересен и необичаен дизайн нокти.

Невероятната популярност през 2020 г. ще стане дизайн за нокти „мрамор“. Тази закономерност не е винаги актуална. Но сега, все по-често може да се види на дрехи, чанти и пирони. Противно на всеобщо мнение, за това, че е най-добре изглежда бял мрамор в дизайна на нокти-това е много добре и е подходящо изглежда като мрамор в черен цвят. Той изглежда много стилно и в същото време проста, че позволява на този проект, дори и да работят в офиса.

Новост тази година е 3d модели. За тяхното създаване са използвани най-разнообразни материали. Например, шипове, камъни или перли. Повечето от тези шаблони за празнични вечери, тържества и важни събития. Но много е важно при избора на кристали трябва да използвате няколко правила:

    камъни само прозрачен малък размер украса на няколко ноктите.

Още няколко идеи, които могат да ви вдъхнови за създаването на перфектния дизайн на ноктите.

Избора на дизайн на ноктите, следвайте своята интуиция и желания. Защото тази година много широка гама от възможности за графика получи своята популярност. Независимо от модните тенденции, вашият маникюр ще изглежда перфектно.