женски тайни

маникюр

Дизайн на ноктите: есен

Златна есен – много време, изпята в стихове и песни. Точно в този период, всичко се променя и придобива все по-ярки цветове. Есента-това дори е отразено в настроението, на цвета на косата, ежедневни облекла, особено в маникюре. Защото създаване на модерен, стилен дизайн ноктите-това винаги е творчески процес, който изисква вдъхновение. Затова е много важно да се знае каква техника и цветове ще бъдат актуални през есента сезон 2020. И различни проекти можете да видите на снимката.

Есенен маникюр: реални цветове

Тъй като сезона е богата на ярки цветове, това е време, за да ги използват за дизайн на ноктите. Най-популярни са следните цветове:

тъмно бордо и приглушенно-оранжево. Тези нюанси изглеждат много благородна, затова е добре да не се смесват с други и да се прилагат в чист вид. Идеалният вариант в такива цветове ще бъде трайно покритие, лунен маникюр или френски. Ако обичате снимки, можете да украсите с един нокът красив модел на есенната тема, или да направи приложението. Важно е само да акценти и не се претоварвайте маникюр изобилие от детайли.

– различни нюанси на бяло, бежово и розово. Тази година може да използвате матиран лак и гланц с добавянето на искри или шиммера. Тези цветове могат да се подчертае красива линия на пръста, както и да изведе на пътя към по-нежност, лекота и airness. Освен това, те ще напомнят за горещите летни дни. Маникюр в тези цветове и е подходящо за романтични и мечтательных момичета.

– злато, мед или бронз. Такива ярки нюанси по-добре от други, които характеризират есен. Така че избора им за дизайн на ноктите. Много интересно изглежда прекрасно съчетание на злато и бронз. Фольгирование или злато на по-тъмен, контрастен цвят. Например, в черен цвят. Много момичета избират лак със злато, мед или бронзови покритие с седеф, пълнител. Те изглеждат много добре и са подходящи за този сезон.

черешово червено и червено. Тези светли нюанси са подходящи само силните, смели момичета, които не се страхуват от хората и са готови за експерименти. Като дизайн може да се използва геометрични шарки, черни линии или рисунки под формата на есенни листа.

– черен. Този цвят безспорно е фаворит за сезона. С негова помощ можете да създадете готически модел и маникюр с интересен, оригинален подход. С помощта на декоративни елементи, под формата на страз, пайети, камъни, или ярки декорации, можете да създадете перфектен дизайн.

лилаво. Този нюанс е доста ярък и запомнящ се, така че можете да го прилагат в чист вид. Но ако искате да направите нещо оригинално, да се създаде необичаен дизайн във формата на цветя, допълнителни ленти в контрастен цвят или да използвате кристали. Да Не говорим за това, че пурпурният цвят е един от малкото, което е идеално за маникюр в стил ретро.

– ярко слънчево оранжево и жълто. Есенен маникюр е много трудно да си представим без тези цветове. Но се опитайте да не използвате студените цветове, които са били популярни през лятото. През есента на тази година е много по-добре ще изглеждат топли цветове, в съчетание с геометрични и тематични рисунки.

синьо, синьо и сиво. Много момичета есента е свързана с жълти листа. Но ние не трябва да забравяме, че в по-късен период тя е описана в дъжд и студ. Така че, в дизайна на ноктите може да се използват цветове, които са характерни за тези явления, т.е. хладно сини и сиви нюанси.

Така че този маникюр не изглежда скучна и монотонна, да ярки, контрастни акценти. Например, опитен майстор нийл-арт могат да се нарисува тънка четка на ноктите и дъжд. Той ще изглежда стилен и необичайно. Или да използвате полагане на печат, благодарение на който можете да създадете плосък геометричен модел.

Технология за есенен маникюр

Много представителки на прекрасния пол да падне означава топлите пуловери, уют в дома, за чаша ароматно какао. И всичко това можете да пресъздадете и се прилага за маникюр с право нюанси матово покритие и техника кадифена. Изглежда дизайн в този стил е много необичайно и атрактивно.

Не по-малко популярни през този сезон ще станат технологиите наклон или омбре. Той се състои в плавном преминаване от един цвят към друг. Изберете нюанси на един цвят за създаване на глобата за маникюр. И с помощта на ярки, контрастиращи цветове, ще получите по-смели дизайн. Примери за такива комбинации на снимката.

Есента е прекрасно време за проява на въображение и да създадете красиви модели. Това е в този сезон ще е изключително популярен модел във формата на листата на дъб, клен, грозде офика, и цялата картина с есенното природа.

Ако правите маникюр себе си, може да използва релеф, поради което снимка ще бъде по-ясно. Също така, опитайте се да използвате снимка или переводные етикети. С тяхна помощ ще можете да направите красив дизайн, който няма да се различава от салонного.

И разбира се, не губи значението си маникюр с помощта на специален пясък, прах, камъни, фолио и други материали. Те могат да се наблегне на структурата на фигурата и придава допълнителен обем. Най-често те се използват в създаването на „вязаный“ маникюр или дизайн, в стила на „счупени стъкла“.

Както виждате, идеи за есенен маникюр в 2020 г., оставяйки огромно поле за фантазия и експерименти. Бъдете сигурни, за да опитат нещо ново, и ще бъдете изумени от това, какъв широк обхват и разнообразен декор в света на дизайна на ноктите.