женски тайни

маникюр

Дизайн на ноктите: най-добрата работа 2020

В днешно време не може без красива, модерен и чист маникюр. Защото всяко момиче иска да изглежда стилно и модерно. Хубав маникюр е неразделна част от имиджа. Но че той е не само красива, но и значима, трябва да се следи непрекъснато за нови нокти. И така, какви възможности за дизайн най-актуални през 2020 г.? Нека да разгледаме най-общи тенденции и най-добрите произведения на нашето време.

Комбинация от френски и на лунния маникюр

Най-естествения вариант на дизайна, разбира се, на френски маникюр. Ако предпочитате класически стил в облеклото или не харесват ярки акценти върху ноктите, това е добре.

Въпреки това, всяка година френски маникюр все по-често избират не само жените, но и младите момичета. Причината за това е неговата гъвкавост. Освен това, можете допълнително да добавите вид маникюр повече довършителни работи. Но е много важно, че той е сдържан и скромен. Най-често изберете мек фигура или кристали за няколко ноктите.

В топлите месеци на годината можете да направите не само стандартния вариант на френски маникюр, но се използват ярки цветове, за да промените формата на усмивка или добавяне на кристали и пайети.

От своя страна, лунният маникюр и не губи актуалността си. В края на краищата, това изглежда доста впечатляващо и ви позволява да създавате различни проекти. Такъв дизайн е и много практичен, защото с отглеждане на ногтевая плоча не е толкова забележимо. Много момичета предпочитат да правят това в период на почивка. За да направят ноктите изглеждат красиво и стилно, но не трябва да се променят дизайн.

Да Не говорим за комбинация от френски и на лунния маникюр. Този вариант беше по вкуса на много представители на нежния пол. Защото това ви позволява да създавате различни комбинации. Примери можете да видите на снимката.

Дизайн на ноктите самозалепваща се лента

Скоч-това е уникален елемент на декора. Благодарение на това вие можете да създадете невероятен брой различни варианти на дизайн. Освен това, разположението му може да бъде хаотично. Що се отнася до цвета на лака, вие можете да изберете подходящата опция. Но най-често се използват нюанси на синьо, бежово, розово или черно.

Освен това, доста често лепенка се използва за създаване на различни видове френски и лунен маникюр. Това позволява значително да се ускори процеса, както и да се направи линия усмивки гладка и ясна.

Лепенка помага да се създаде по-шарени маникюр. Използвайте го, за да направят правилния, една линия. Но не забравяйте, че той също може да се използва, за да се направят красиви, интересни модели. Например, комбинацията на някои бои, вие ще получите интересен вариант на геометрична фигура.

Кой ще дизайн се стремят да създадат важно е да се спазва правилната техника. Първо трябва да залепите самозалепваща се лента в зависимост от вашите идеи. А след това да се направи за оцветяване. Много е важно, за да свали лентата преди полски изсъхва. Само така дизайн ще изглежда точно така.

Слайдер дизайн

Миналата година слайдер дизайн буквално взриви света на изкуството нокти с неговия гений. И модни към него и се запазва през 2020 година. Това е наистина уникално изобретение, което позволява сравнително лесно и бързо да създадете уникален рисуване на ноктите. И най-важното е, че това може да се направи дом за всяко момиче.

За начало подгответе ноктите и нанесете слой лак. След като тя е суха, влажна плъзгача във водата. Това трябва да се направи, за да разбера откъснат от основата. След това се прилага на плъзгача на ноктите и покриване на прозрачен лак. По-долу са представени различни варианти за маникюр, които използват слайдер дизайн.

Монохромен маникюр

Все още са в тенденция на модата класически обикновен маникюр. Ако ви харесва това покритие, купи няколко от любимите нюанси на червилото, за да ги промени в зависимост от настроението и стила на обличане. Най-модерните цветове: бежово, тъмно червено, бордо, злато, сребро и черно. Може би, някой ще ви се стори доста скучен и банално. В този случай може да се добави малко пайети, камъни и пайети. Но е важно да не се прекалява. Ние ви препоръчваме да използвате този декор на една или две ноктите си.

Стилно решение – наклон

Ако обичате да експериментирате, то идеалният вариант за това градиентный маникюр, когато един цвят плавно в друг. В резултат на това се получава страхотен ефект, който изглежда страхотно както на дълги, така и къси нокти.

За да започнете, е важно да изберете подходящите нюанси. Те могат да бъдат от един цвят или контрастни. Всеки от вариантите се получава добър резултат. Като техника на изпълнение, преди да нанесете върху нокътната плоча е по-добре да тренират на хартия. Така че, на повърхността се прилагат ивица лак. Важно е, че те са били близо един до друг и на границата малко смесват. Всичко това трябва да се направи достатъчно бързо, така че лака не е изсъхнал. След това с гъба с малки пори на няколко пъти prodavlivaet фигура и да го отпечатате на ноктите. Този прост метод дава възможност за създаване на много красив и интересен дизайн нокти.

Геометрични и етнически модели

Хаотична линия, различни геометрични фигури и други рисунки, които са в тренд вече няколко години. Така че опитайте се да се направи такъв дизайн. Основното и предимство е гъвкавостта. Бъдете сигурни, че геометричен модел трансформира не само на ноктите е твърде кратко, но доста голяма. За да се постигне този ефект, много важно е правилно да изберете цвета на лака за нокти. Най-подходящият вариант – тъмен фон с бели цифри. И се опитват да ги поставят диагонално или вертикално.

Представените варианти за дизайн на ноктите по-добре от други подчертават формата на ноктите и ръцете. Така че не се страхувайте да опитате нещо ново.