Дизайн на ноктите: пролет

Въпреки, че навън е още зима, сега трябва да разберем кои цветове и образи ще станат популярни в дизайна на нокти пролет. Например, бордо, череша, или тъмно синьо и нюанси вече ще бъдат не толкова от значение как в студеното време на годината. През пролетта човек винаги иска нежно или ярки цветове, както в облеклото, така и в маникюре. Нека погледнем какви възможности за дизайн на ноктите ще са актуални през този сезон.

Дължина и форма на ноктите

Разбира се, на върха на популярността на тази година къси и на средна дължина на ноктите. Но е важно да се разгледа не само модните тенденции, но и да се обърне внимание на формата на дланите, на ширината на нокътната плочка и неговата структура. Всичко това ще ви помогне да определите вашата идеална дължина.

Но формата по-добре помислете. Много дизайнери все повече клонят към по-закръглена форма на ноктите. Това е знак, че естествеността и натуральность отново е на мода. Миндалевидная форма има по-малко значение, но, както и много момичета го предпочитат, този факт е невъзможно да се игнорира. В същото време, квадратни нокти, с леко заоблени ъгли също не губят своята популярност. Именно тази форма най-добре е подходящ за създаване на интересни фигури и ярките цветове.

Класически цветове: за или против

Колкото и да е странно, това е пролет, комбинация от бяло и черно, ще бъде особено важно. Опитайте се да изразяват своята индивидуалност, да измислят интересни модели и експеримент. Етнически мотиви, геометрични мотиви в черно-бели тонове изглеждат много стилно, смело и модерно.

За да създадете перфектния маникюр за работа в офис използва класически вариант на покритие. Това означава, прозрачен или в пастелни нюанси. Чист, елегантен дизайн като допълнение към писалката.

Пастелни цветове през пролетта на 2017

Ярък и колоритен маникюр не е подходящ за всяко момиче. И ако вие сте един от тях, изберете спокойни, пастелни нюанси, които също ще бъдат основната тенденция през тази пролет. Вижте на тези нежни цветове, най-добре ноктите със средна дължина. Формата може да бъде всякаква. Например, овална, остри или правоъгълна.

Ако правите маникюр за романтична среща, а след това задължително използвайте бежово, прасковен или коралов оттенък. Смята се, че те са напълно подходящи за това приятно събитие.

Смелите момичета могат да избират по-наситени пастелни цветове: жълт, зелен, оранжев, син. Този маникюр ще изглежда много интересно, и ще бъде в състояние да вдигне настроението. Направи необичаен дизайн и креативни могат да бъдат с помощта на техника osmre. Това е, плавен преход между нюанси.

Френски и лунен маникюр

Френският маникюр винаги ще е на мода, без значение от сезона. През пролетта, може да се разнообрази чрез добавяне на тънки или светли нюанси. И с помощта на кристали, пайети или gliter ще получите необичаен, и оригинален дизайн.

От своя страна, лунен маникюр набира популярност. Това е доста просто, важно е да тренирате и вие със сигурност ще успеете. Смисълът на това е, че по време на покритие на ноктите трябва да остави малък отвор. Можете да го напълни с друг контрастен цвят, или изберете ярки, наситени цветове.

Някои от момичетата, които искат да донесе този вид дизайн оригиналност, просто оставете дупка безцветен. Това решение изглежда доста интересно и мека.

Маникюр в стил розов

Пролет – време за романтика, запознанства и лекота. И розов цвят е идеален за това. Въпреки това, много момичета тя не ми харесва и се свързва с детството. Напразно, защото има огромна палитра от нежни, деликатен розов оттенък до ярки и наситени цветове. Така че можете да изберете за себе си това, което предпочитате. И не забравяйте, че твърдо покритие вече никого не можеш да удивиш. Кристали, стикери, ваденки, ивици, красиви шарки и рисунки – това е нещо, без което е невъзможно да се направи през пролетта на 2017 година.

И модни технологии наклон с постепенен преход от един цвят към друг, ще се използва просто луда популярност.

Сини нюанси в маникюре

Тюркоаз, синьо и ментов цвят, които са в тенденция на миналата година, не отдава своите позиции. Въпреки това, те изглеждат много свежи и модерни.

И ноктите майстор предлагат съчетаят помежду си или с други пастелни цветове. Например, нежно бежово или розово. Много интересно, те изглеждат страхотно в съчетание със сребро и бяло.

Цветен маникюр

Когато става въпрос за пролетта, себе си, без да искат, представлява слънцето, топлината и, разбира се, цветя. Така че защо да не използвате тези асоциации в дизайна маникюр. През 2017 г. тази тенденция се завръща в модата и това е нормално. Лайка, Сакура, розови, и дори слънчеви слънчогледи – всичко това можете да рисувате по ноктите си.

Но е важно да изберете добър майстор, който ще реализират вашите идеи в живота и да направите фантастичен маникюр. Между другото, като украса често избират момичета като сватбен дизайн.

Геометрични фигури

Геометрията на тази година особено популярни, независимо от времето на годината. Това е добре, защото можете да създадете множество проекти, които не са сходни помежду си. Триъгълници, зигзаг, прави ленти, квадрати, и много други, можете да рисувате по ноктите.

И различни шаблони и насипни помага да се направи дизайн по-ясни и гладки.

Бунт от цветове

Въпреки невероятно признание тази година в пастелни цветове, има място за най-различни цветове. Жълто, синьо, зелено, розово и лилаво – чудесен избор за дръзки момичета, които са готови да експериментират. Мач несочетаемое, използване на множество цветове и да не забравяме за допълнителни орнаменти.

Както можете да видите, като изберете модерен дизайн за вашите нокти са доста широки. Тенденциите, които са актуални в продължение на дълго време, в комбинация с нови идеи изглеждат много интересно и необичайно. Но избора на проекти за себе си, винаги се съсредоточите върху собствените си чувства. Само така ще можете пълноценно да се насладите не само на красотата, но и вътрешната хармония.