женски тайни

стил

Дизайн на спални: идеи, тенденции на сезона 2020 – 2021

Спалня – може би първият номер, в обзавеждането на който трябва да се обърне специално внимание. Именно тук ние прекарваме голяма част от нашето почивка, точно тук ние можем да мечтаем за нещо мислите или се отпуснете, да четете любимата си книга, в края на краищата, просто да се насладят на уюта и специална атмосфера. Разбира се, мода и тенденции-това не е причина драстично да се промени дизайна, но подчерпнуть нещо ново и актуални, за да добавите няколко акценти и всичко могат. Така че това е – спалня 2020 – 2021? Нека да разгледаме подробно.

Общите тенденции в дизайна на спалнята 2020 – 2021

Изразителен таванско помещение, много огледала и стъклени повърхности, акцент върху контрастира и ярки цветове – всичко е малко уморен от съвременния гражданин. Искам да се промени този стил.

Съчетание от модерен минималистичен стил с натурална текстура на дърво и светли пастелни тонове, с дълбоки нюанси на благородна, дискретна и функционални мебели със скрити системи за съхранение – новите тенденции тази година.

През 2020 – 2021 дизайн, сигурност, може да се дължи на необичайно елементи в обзавеждането, оригинални детайли в декора, но общи за обезопасяване на спалня интериор е проектиран.

Скульптурная стена придава особен чар в дизайна на фона на общата простота и спокойна цветова палитра.

Мебели за спалня 2020 – 2021

Скрита панел, чекмеджета и рафтове – най-добрият вариант за малка стая. Творчески лампа за стенен монтаж в стил хай-тек перфектно ще допълни изисканата сдържаност на интериора.

Организацията на тази спалня е просто перфектна! Легло в платформата – функционални идеи, как да просторни, така и компактни спални. В една малка стая, той дори и спестява пространство. Вграден подиум, апарати не само удобно съхранение, но и изпълнява и естетическа роля на стълбите.

Нов декор и комфорт

Съвременните хора все по-често прибягват до естествен декор, аксесоари ръчна изработка, са единствените по рода си предмети и старинни бижута. Тези отличителни неща, за да запълни дом уют и топлина, което ни липсва „душа“.

Нови тенденции в интериор за спални – екзотични синтез. Необичайна изложба на стената може да се превърне във всяко време и да закупите на абсолютно всеки формат – това може да бъде ефектен шал или луксозен вечерен тоалет.

Модерни решения за шик Стил шебби шик: ненатрапчиво тъмно син цвят на стените в комбинация с естествено бежово, елегантни форми на мебели, естествени материи и естествени художествени мотиви декор.

Необичайни решения и смели идеи, винаги впечатляват и привличат погледи на околните. Но дори и това изискана обстановка, като плочки с интересно съчетание за украшение на главата си, може да бъде много чувствително допълват спокойни и пастелни цветове.

Довършителни и цветови предпочитания 2020 – 2021

Ясен фаворит 2020 – 2021 – приглушени и пастелни палитри сенки. Но това не е банална светло бежово, млечни продукти и маслинови цветове, и, главно, сложни и дълбоки, изразителни, топли цветове и комбинации. В тенденцията ще бъдат покрити от зелен, сиво във всичките му форми, цветна палитра на синьо и синьо, приятно розова, и всякакви топли тонове на естествено дърво.

Луксозно съчетание на благородна синьо, сиво, синьо и тюркоазено и схема с интересната игра на цветовете – карта 2020 – 2021! Повечето дизайнери и съвременници, много ми хареса тази гъвкавост.

Приятни топли нюанси от светло дърво доб органичен вид в множество комбинации. И разбира се, изобилието на бял фон във всички времена остава актуална. Защото той е бял като никой друг, дава възможност за създаване и допълване на интериора с помощта на интересни подробности, текстури, цветове.

Така че, зелен цвят, напомнящ ни за природата, но този зелен цвят не натрапчиво, като откровено наситени гори и тревисти нюанси. Този цвят е мек и приятен, е доста ярък.

Кулминацията на този дизайн е акцент на стената в таблата с вертикални ленти. Органично съчетание на зелено със сиво – знак, различен вкус и стил.

Тази година, землистые тонове на естествено дърво са добре дошли.

На следващата снимка, еко дизайн на интериора, без съмнение. Най-концентрирани и физически елементи и естествени цветове. И на таблата на леглото, като декор от самата природа, умело украсени с ламперия от дърво.

Тухлени стени в модерна спалня също са подходящи. Ако брутален тухла в интериора за теб това е твърде, под слой водоэмульсионной бяла боя, това ще изглежда по-тънък. Това е отлична база настоява за по-нататъшни експерименти в подходящ стил.

Страхотен модерен дизайн и фаза на вземане на голата тухлена стена, за да приключи бяла рамка-франзела. Тази панел изглежда като изключителна фигура на стената.

Един нов поглед към един стар класически

Мода, но класиката винаги е бил, е и ще бъде завинаги, особено за платежоспособните фенове. Но и тук дизайнерите се опитват да измислят стар и добавяне на модерни акценти. Заслужава да се отбележи, е те това много добре и много биологично.

Аристократичный щрих в дизайна на тази спални играе важна роля. Смело решение в стените перфектно се съчетава с елегантни антични мебели, като майстор е наследил.

В никакъв случай тенденции 2020 – 2021 – това са само идеи, които могат само да допринесат за създаването на нещо специално и уникално за вашата спалня. Във всеки случай се ръководи само от личните предпочитания в дизайна. Тъй като спалня-това не е само мода и стил-това е вашият комфорт, уют и настроение!