женски тайни

стил

Дизайн тераси — снимка идеи за декорация на тераси.

Лоджия-това е красив и необичаен ъгъл в къщата за цялото семейство. Но първо нека да ни разберете по какво се различава балкон от лоджия, защото това е грешка да мислим, че това е едно и също нещо.

Балкон-е, обслужващи дизайн, по-често само с една стена, която разделя пространството от останалата част на апартамента или къщата.

Балкон за разлика от балкона, вградени в стаята и затвори с две, три или четири страни. Често лоджия, е съобразена с кухненски бокс, но също така това може да се комбинира с хол или спалня.

Лоджия на основните стая могат да бъдат разделени на:

    Колони, арки; стъклени прегради; закуска-бар.

Сега лоджия е станал много популярен, тъй като той е много практично и уютно допълнение дома.

Дизайн на тераси може да се извърши в различни стилове и за различни нужди. В лоджия ще могат да работят или да учат, да си починете от суетата на ежедневието, да се пие кафе сутрин или вечер с любимия човек, и най-краен срок, ние предлагаме да се направи лоджия в спалнята.

Всеки иска да има свой уютен кът в дома, и затова ние искаме да дадем няколко примера функционален и модерен дизайн тераси.

Дизайн тераси: Скандинавия в дома си

Ако ви харесва скандинавски стил, тя може лесно да се реализира в дизайна тераси.

Дизайн на балкона в скандинавски стил предполага използването на ярки цветове из цялата стая и само няколко светли петна.

Също така препоръчваме да използвате естествени материали, особено на дървото, което ще атмосфера Скандинавските страни (Финландия, Норвегия, Швеция).

Ние искаме да предложим този дизайн балкони в скандинавски стил: светли, с големи прозорци, преградни стени, малки дървени предмети, малка масичка до прозореца, сладък столове, стол-хамак и малко жива зеленина.

Практичен и модерен дизайн, балкон, където можете да се отпуснете от забързаното ежедневие.

Дизайн тераси: модерен Прованс

Ако сте любители на спокойните и деликатни нюанси, изглеждат в провансалски стил.

Дизайн на балкона е направен в нежно розово и лилаво нюанси ще се успокои, и се изправят вас.

По-добре да не правим ярки контрасти, и „играе“ с розови и лилави тонове.

Може би ще ви хареса този дизайн тераси в близост до прозорец, за да се направи тясна маса, а под него много рафтове и шкафове, високи меки лилави столове и малка крушка.

Такъв дизайн лоджия функционален и практичен, тъй като може да се добавят различни изящни украшения.

Дизайн тераси: ярък класицизъм

Класически стил – то не трябва да бъде скучен бял цвят, можете да направите някакъв аромат, ако добавите в дизайн лоджия-малки ярки детайли.

Например, можете да направите дизайн на лоджия: големи прозорци, украсени с нежни завеси, светлина тесен, но дълъг диван с възглавници, голям рафтове, които могат да бъдат допълнени от ярки детайли и цветове.

Този вид дизайн на балконите ще се хареса не само на възрастните, но и децата, тъй като там можете да се отпуснете, и да правиш това, което обичаш, и работа, и децата в това лоджия, ще се радваме да четете различни книги.

Дизайн лоджия: естествен в модерността

Много от съвременните хора обичат такъв стил, като ар нуво. Това е много удобно, функционално, но малко изкуствена, затова ние ви предлагаме да го направи по-естествено.

Стилен и естествен дизайн на балкона: на светли стени, модерен бял стол, жълт оригинален бюро с рафт, лампа необичаен дизайн и малко от живи цветя.

Естествено осветление ще даде стая комфорт и необичайно. И да добавите натурални дървени елементи.

Идеален за такъв дизайн на балкона за хора от бизнеса, тъй като той позволява да се отпуснете и да работят.

Дизайн лоджия: лек таванско помещение

На горните етажи е много трудно да се направи лек, защото е сив цвят и зидария изглежда доста грубо.

За да мансардна е мек и отпуснат, могат да допълнят дизайна на тераси сладък елементи.

Например, може да се опитате да направите такъв изискан дизайн балкони в стил loft: тухлени стени, две сенки на стени, малки прозорци, бара, с тесни прозорци, удобни затворени рафтове, високи дървени столове и тъмната окачен лампа.

Да се допълнят с такъв дизайн балкони могат да бъдат цветя в необичайни саксии.

Дизайн лоджия: сладко детска

Дизайн на тераси може да се извърши в ясли, където децата ще направя уроци, да играе образователни игри и просто да се отпуснете.

За децата е по-добре да направите лек дизайн на балкони, а също така предполагат, че това е функционален и практичен.

Дизайн лоджия в стаята: големи прозорци по цялата сграда, тясна, но дълга маса, удобни столове, много рафтове с различни форми и цветове, малки, но много съществени неща.

Прави домашна работа по тези тераси ще е хубаво.

Дизайн тераси: една спалня

Ако ви харесват необичайни спални, можете да го комбинирате с балкон. Тази интересна идея определено се хареса на любимия.

Дизайн тераси-една спалня: удобно и меко легло, голям прозорец с тънки завеси, малка поставка за цветя и няколко ярки картини.

Този вид дизайн на балкона ще бъде като чешит двойка, която не се страхува да експериментира и е готов да опита нещо ново.

Също така има лоджия, спалня може да се използва не всеки ден, а само за романтични вечери с любимия човек.

Ние сме разделени само няколко възможности за избор, като можете да лоджия, но има голямо разнообразие от стилни и необичайни дизайни, които ви харесват и чантата си.

Направи си една малка и необичайно място, можете да го замените за нещо друго.

Малка селекция от снимки на най-интересните проекти тераси