женски тайни

маникюр

Дизайн за нокти за лятото: ярки идеи

Грижа и нежност може да се прояви в различни аспекти на живота и малките неща, едно от които е на маникюр. Сега доста много варианти за декор на ноктите, но е важно не просто да следват модните тенденции, но и да слуша техните желания и чувства. А през лятото, не се страхувайте да си позволите нещо ново и смело.

Летни тенденции в областта на дизайна на ноктите

Сред най-модните тенденции, които ще са актуални през летния период са следните:

Отрицателното пространство-това е сравнително нов вид дизайн, който трябва да издържат на геометричната форма, оставяйки част на нокътя небоядисана. Тази фигура изглеждаше прекрасно, по-добре да го направи на прозрачен фон. А самите елементи боя в класически цветове като черно, червено и бяло. Допуска сребърни и златни цветя.

2. Френски и лунен маникюр никога няма да излезе от мода. Но първият вариант може да се използва за преобразуване, с помощта на ярки цветове, или създаване на дъга. В лунен маникюр, можете да добавите много повече детайли и допълнителни аксесоари.

3. Омбре и наклон особено популярни през тази година. През лятото е по-добре да се използват светли нюанси или меки, пастелни. Fit розово, червено, синьо, праскова нюанси. Тази комбинация от най-изгодно изглежда ноктите със средна дължина.

4. Щанцоване – това е нещо, без което не може да се създаде красив маникюр с идеално ясни, красиви снимки на тази година.

Защото това ще бъде много популярен през тази година, ще трябва по-подробно да разгледа този тип интериор. Самият дизайн се нанася върху подготвени нокти с помощта на специален печат. Това позволява да направи дори и много сложна картина, която рисуват на ръка е почти невъзможно. А щанцоване има редица предимства:

– точност на резултата. Благодарение на това, че рисунката се нанася ръчно, вероятността да развалят този маникюр е изключително ниско.

– скорост на изпълнение. Вие вероятно вече сте разбрали, че за да се постави снимка на печат значително по-бързо, отколкото да рисувам я на всеки ногте на опашката.

– лесно се нанася. Процесът на използване на штамповочного много лек, така че за декорация на ноктите могат да се справят дори начинаещи. И тези момичета, които правят маникюр в дома си.

разнообразие от модели. Има чинии с различни модели. Най-често едно-до 10. Така че, дори и с една антена могат да се направят много възможности зашеметяващ дизайн нокти.

Модерни цветове Дизайн нокти лято

Невероятната популярност на тази година имам нежни, пастелни нюанси. Това е естествено, защото ноктите, боядисани в такъв цвят, като лавандула, мляко, праскова, синя и други, ще изглежда много красиво и ухожено.

За разлика от тези естествени цветове тази година ще са на мода ярките цветове. И най-важното е, че той е по-ярка, толкова по-добре. Най-популярни са червено, червено, червено, електротехник и други неонови нюанси.

Популярни дизайни и модели

В ноктите през лятото ще бъде на върха на популярността геометрични фигури. Права линия, с ясни контури, кръгове, ромбове и триъгълници-това е нещо, което ще видите на много fashionistas. Тези рисунки са доста сложни, затова често за създаването им е използването на релеф, за които споменахме по-горе.

Любителите на винтажа и нежни снимки, като модел дантела. Тя изглежда елегантно, но в същото време е много сладък. Най-важното е, че той се вписва в почти всеки стил, а това значи, че не трябва да се търсят подходящи дрехи.

Тази година се наслаждават на невероятната популярност на животните и племенни печат. Някой ще каже, че е по-добре да използвате по време на студения сезон. Но ние категорично не са съгласни. Много е важно да изберете правилния цвят. И ако го получи, тогава шаблон за дизайн на ноктите, ще бъде фантастично.

Метален цвят на ноктите може да си позволи само смели момичета, които не се страхуват да експериментират и внимание. И ако принадлежите към една от тях, не пропускайте да опитате този проект. Това изглежда много впечатляващо и стилно. Между другото, това не е задължително да покрива всички нокти гланц и блясък. Двойката си с лак мат или да направите фигура под формата на геометрични фигури.

През лятото на място ще изглежда точка маникюр. Това е много просто, както изглежда чудесно. На нокътната плоча трябва да се постави точка с помощта на специален инструмент. Можете да направите почти всеки модел, който вие искате. Например, геометрични, етническа или прост, прост фигура. Ако правите точков маникюр, можете да получите, може да се използват специални керемиди за стемпинга.

Airbrushing-това е нанасяне на рисунка върху повърхността на ноктите с помощта на специално устройство. Този вариант на дизайн за нокти стават все по-популярни. Това е разбираемо, защото тя дава възможност за създаване на интересни, уникални комбинации от цветове и десени. Че е просто невъзможно да се направи ръчно.

Ами, където през лятото, без да дъгата на ноктите. Наситеност на цветовете, яркостта нюанси-това е нещо, което ви трябва в този период от време. За да направи цветовете на дъгата могат да бъдат под формата на наклон на всеки ногте, ленти или боя на всеки нокът в различен цвят. Каквото и да излезе, това ще бъде много забавно изглежда страхотно в комбинация с леки летни рокли и светли ризи.

За да направи живота си по-лесен, можете да използвате не само за насипни товари, но и специални стикери за нокти етикети. Те могат да бъдат абсолютно всеки начин. Например, писма, портрети, цветя, различни модели и много други. Но е важно да се трансформира така, че да покриват целия нокът, а не част от него. Така че бъдете внимателни и следвайте инструкциите.

Всеки един от тези варианти дизайн ще бъде много стилно изглежда през лятото. Така че не се страхувайте да експериментирате, да опитва нещо ново и надхвърля, поне при избора на дизайн за ноктите.