женски тайни

стил

Дънки 2019 2020

За своя доста прилична история дънкови панталони има натрупан много трансформации. Започва своето съществуване с изключително здрава, признати от дрехи моряци, миньори и други служители на миналия век, те постепенно перекочевали в ежедневието и зае специална ниша в модната индустрия.

С нови идеи мода, дънки са успели не само да засили своите позиции в шкафове, а на модните подиуми прет-а-порте. Модни дизайнери са създали нови модели дънки, по-различен от предишните си кроем, детайли или интериор.

Всеки нов модел е взела армия от фенове и возводили ги на пиедестал в продължение на известно време. Такава радикална трансформация през цялата история на дънки е забелязана от много, и доскоро само един стил може да бъде модерен смята се, не като конкуренция.

В днешно време е много по-интересно, защото тази тенденция може да бъде няколко вида дънки. Най-известните модни дизайнери са взети за модели на популярни през миналия сезон и няколко години, и добави няколко оригинални щрихи, за да изведат своя предишната си популярност.

Тази колекция дънки 2019 2020 г., не без известно пътуване в миналото, от които дизайнерите са взели всичко най-добро, с нови модерни акценти.

Какъв цвят дънки ще са на мода?

Палитра сочни нюанси, съвсем наскоро, като е хит-парад на цветя за дънки, окончателно и безвъзвратно е загубила своите позиции.

На мода се върнаха обичайните цвят от тези панталони — синьо и синьо, които ще станат основните фаворити година. Тези цветове изглеждат еднакво ефектно като одноцветные, така и с използването на елементи на избелване.

Couturier вдъхнали нов живот в традиционния цвят дънки, който е бил забравен за няколко години.

Меки цветови преливки, ефект на храносмилането, зона за промяна на цвета във формата на ленти или на мотиви, както и промяна в цвета на парцели под формата на различни фигури с ясни граници — всичко това може да се види в извадката, дънки 2019 2020.

След като цвета си, без допълнителна обработка на използвани фъстъци, кафе, бежово, бяло и черно.

Интериор и декорация на дамски модни дънки 2019 2020 г. — снимка

Използването на декоративни облицовки очевидно не се различава минимализъм. Ако дизайнери идват за украса на готовото дънки, след това се опита да запълни елементи на почти всички свободно пространство на повърхността. В движение са били добре познати техники за обработка, шевни принадлежности и на всякакви други достъпни средства.

Основния тренд на годината — Дънки трябва да бъде или съвсем без украса или да се къпят в изобилие.

От отрежете дънки са най-популярни?

    окъсани цепки; лепенки за моделиране; бродерия; подплата бутона различни диаметри и форми; лот украшение, ленти; модели с пайети; дантелени вложки; икони украса; мозайка изкуствени камъни.

Дънки класически дамски 2019 2020

От година на година в касата, класически дънки обогатява с нови модели. Това е така, защото някои стилове с историята многократно спечели на Олимп мода за времето на своето съществуване.

Стандартните класически дънки, се считат за прави или леко изтъняваща крака. Нито които облегают бедрата и краката, както и занижени линия на талията и реч не може да бъде. Само свободно cut без режийни джобове и други принадлежности.

Класически елементи небрежност и хулиганства — нова визия на традиционния модел.

В такива твърди рамките на малко може да излезе с нов, но съвременните модни гуру разбавил класика щрихи 2019 2020

Маншет. С прилагането на тази проста техника, дизайнерите са дали модели на един вид небрежност. Дълги дънки могат да бъдат запазени нагоре по много тясна лента на не повече от сантиметър, и може да има широк клапи значителна ширина. Излъган прорез. Още един елемент от декора, който намалява строгост на класическия стил, без да я променя.

Тези елементи на дизайна, дънки могат да се използват поотделно или и двете едновременно в един модел.

Дамски дънки с контрастни акценти 2019 2020 г. — снимка

Комбинация от несочетаемого никога не се страхува от истинския гуру на модата. Игра на контрасти много интересно въплъщение в дънки, един от които е използването на технологии за текстилната мозайка. Преди дизайнери стоеше само на уреди с мозайка, преображая си до неузнаваемост.

Да експериментирате с контрастни цветове и тъкани с различна текстура, прикладываемое за модела дънки 2019 2020.

Експерименти с лепенки е изразена в различни модели, сред които могат да се разграничат три основни:

Многоцветен деним. Дойде модата на комбинация от различни цветове деним техника мозайка безопасно перекочевали от миналата година. Нов модел дънки с инкрустации друг цвят отдалеч прилича на мозайка, но в действителност този модел е направен от различни нюанси на деним. Поставете в повечето случаи са с правоъгълна форма с различни размери. Иновации в новите колекции са станали дънки, униформи от плат с изображение, имитирующим контрастни акценти. Скъсани дънки с заплатками. Красиви скъсани дънки до дупки изглеждат съвсем естествено, когато те са вкарани в слота на задната страна на засилени с пъстра кърпа. След тези дънки на „бомжеватого“ плашат минувачите, спазващи закона граждани. Сега този модерен експеримент модни дизайнери ще се превърне в един от основните ярост. Максимален контраст. Връзка на ярки цветове в същия модел могат да бъдат не само контраст. Също толкова важна структура на материала, която може да се различават. Фрагменти от кожа, велур, памук и твида в тихо и наситени нюанси на деним не само ще обърне върху себе си вниманието, но ги разгледа.

Дамски дънки в стил ретро 2019 2020

След като е спрял върха на популярността на някои стилове дънки ги заведе в редиците на редки модели. „Банани“ и „варенки“ също са оставили, за да може напълно да се разтвори в модерния пространство, така че връщането им е само въпрос на време ярък отпечатък.

Понякога те се завръщат… за радост на феновете на ретро-стил от дизайнерите си спомни, ретро, дънки.

Връщайки се на Олимп модата няколко сезона назад, „банани“ да продължи да седи на завоеванном място. Дизайнерите решиха да запазят класически стил, добавяйки обем и без свободен намаляване на бедрото, и да се премести на талията с няколко сантиметра по-горе.

Различни разводи и петна, създавайки ефект на лошо храносмилане с хлор, са били забелязани на всички стилове на дънки — от ултра-скинни тесни изключително богат „клеш“. В темата за меки преходи цветове и контрастни петна.

Тесен дамски дънки 2019 2020 — модни тенденции

За обладательниц дълги и снажен крака, тесни дънки са истински подарък, защото имате шанс да покаже своята красота в цял ръст. За да се засили този ефект ще помогне струя черни тесни дънки, които ще бъдат популярни през новата година. Този модел е приемливо за формално стил и кэжуал.

Дънки скинни през Новата година ще бъде още по-плътно.

Освен черно цветове ще бъдат актуални са всички нюанси на синьо и син деним. Още един първи за монтиране дънки ще бъдат увеличени стеснение, което присъства в кройката.

Така наречените тесни преки „дудочки“ ще останат верни на своя класически дизайн и ще бъдат представени в светли нюанси на синьо и синьо на цвят с ожулвания, порезами в скута си.

Дамски дънки-бойфренды 2019 2020

Спешност се появи няколко сезона назад момчета през 2019 г. 2020, не намалява. Въпреки факта, че отделяща мужеподобные костюми само снажен длинноногих дам на човек, това не попречи на „заседнал“ в света на модата.

Пол микс от класически модели дънки доведе в необичайна инкарнация, въпреки простотата на стил.

Стилни щрихи за дънки, например, с ревери, контрастни вложки, ивици и „duravest“, се оказа много полезен. Привидно проста модел започна да изглежда по-стилен и модерен.

Що се отнася до размери, дизайнерите са използвали класически стил дънки с характерните прави штанинами, които в редица случаи се скъсява до 3/4.

Някои от най-екстравагантните момчета е най-прост модел. Тъмно син деним с класическа жълти шевове в стил, който се характеризира с простота на директни линии, изглеждаше много необичайно в близост до бяла блузой с яка и платформа бордо ботильоны.

Дамски дънки „клеш“ 2019 2020

Модели разкроена дънки са се появили в колекциите 2019 2020 в класическия си вариант, без шокиращи детайли или декор.

Ширина „raskrashennoy“ варират от много малки до много обширна. Небето-синьо, светло сиво и тъмно синьо — цветовете, използвани от дизайнерите. Заслужава да се отбележи, дължина на краката, което се характеризира с разширение и включва обувки на висок ток или платформа.

Нова интерпретация на забравени модели разкроена дънки ще влязат в различни сфери на живота.

От нововъведения за „огнища“ може да предостави някои от най-ярките:

    ревера подгъва; оръфан и ragged; дължина 3/4 и 7/8.

Дамски дънки в гръндж 2019 2020 — снимки

Кой би си помислил, че след бунтарский стил музика ще доведе до появата на културно движение, което се отразява на мода? Скъсаните дънки, които са основна част от начина на рокер, гръндж, протестират срещу блясък, сега красят гардероби най-запалените дендита. Парадокс, но е факт.

Дънки в стил „гръндж“ от намаляване и стил. Това е особено украса ще даде на всеки модел непокорни стил. Изкуствено създадени ожулвания, порязвания, охлузвания, прилагани дизайнери от 90-те години.

Дънки в стил „гръндж“, вероятно е единственият необичаен бар в модерен лук.

В новия модел е „украсена“ този декор или на отделни части, или пълни по-голямата част от дънки. Освен това, ефекти се прилагат градиентные и избелване в хаотичен ред, което предизвикваше тези бъркотия.

Дънки гръндж твърде съдържащи елемент начин, така че издържат до нея само дрехи в стила casual. Всички други модни тенденции и в съседство с „мятежным“ ще даде образ на лош вкус и кич.

Скъсяване на дънки за жени 2019 2020

Дизайнерите са решили да режат модерните панталони в зауженные фасоны, клеш, класически, „банани“, „тръби“, „момчета“,…

В допълнение към стила, няколко възможности за лечение на дъното драстично се променят обхвата на приложение на модела. На ръба на краката може да бъде postrace, сгушено или изобщо не подшитый и растрепанный вид.

Елегантността на женската квалификация ще украсят всяка модерен лук, дори и в присъствието на имиджа на консервативния и груба дънки.

Скъсяване на дънки с акцент не само на съблазнителните представители на гривна от прекрасната половина на човечеството, но и на обувките. Така че струва малко повече време, за да се избере подходяща двойка.