e1a8b240fb88c0024c6d5a7781923369 - Експресна грижа: плат маска за лице
стил

Експресна грижа: плат маска за лице

В съвременните условия на живот не всяка жена може да намери свободно време за приготвяне на домашни маски. В тези случаи идват на помощ на тъканта маска за лице. Те са в състояние бързо се гарантира здрав вид на кожата и придават блясък. Отзиви свидетелстват за високата ефективност на този козметичен продукт. Подробно опишете какви маски, въз основа на който той е направил и как да го прилагат.

Какво е маска

Тъканни маски за лице представляват увлажненную плат със специална обработка на гел, които съдържат витамини, минерали и други полезни съставки за кожата. Маски има прорези за очите, устните, ноздрите и крилата на носа. Те добре се отразяват на лицето си, не се плъзга и не слизат. Тези маски могат да се използват само един път. Запечатани опаковки запазва състав от изсушаване, типичния срок на годност маски до три години. Това позволява носенето на чанта и се използва при необходимост по всяко време на деня.

e1a8b240fb88c0024c6d5a7781923369 - Експресна грижа: плат маска за лице

Нанесете маската върху лицето

Като маска работи на кожата

Маска дава възможност за бързо улетучиваются хранителни вещества, осигурява дълбоко проникване в слоевете на кожата. Лек серум с малки молекули, не запушва порите и позволява по-бързо да се накисва. Памук фонд прекарва ги в това време като реакция на енергийни компоненти. Това осигурява висока ефективност и ефективността на маски. Само за няколко минути, човек се трансформира, добре поддържан и помолодевшей.

За много заети дами тъканни маски са незаменими в пътя. Понякога ще видите жена в кърпа на лицето си маска на самолет или влак. Те не трябва да го премахнете, трябва да изчакате за пълното усвояване на състава, и ако това не е възможно, да чакам, достатъчно дрехи, за да се намокри лицето. Лесна за използване, дава възможност за създаване на потребителски графики за грижа за кожата в продължение на седмици и месеци.

Уникалността на тъкани маска

    Ефектът е забележим веднага след първата употреба. На сутринта тя се събуди, вечер се отстранява признаците на умора, а до срещи с партньори, светски събития ще освежи и ще се лекува човек. Процедурата не отнема много време – 15 минути на ден и вие в целия си блясък. Цената може да се опита да намери желаната опция от различни производители. Удобство и лекота на употреба. Широка гама от състава на маската позволява да изберете точно това, което искате, да направите вашата кожа. Повечето положителни отзиви в кърпа маската се оставя за корейски и японски стоки. Те били приети с голямо внимание и популярност, за сметка на естествени съставки и липсата на консерванти, парабени и други вредни вещества. На рафтовете маска обогатена с коллоидным злато, жен-шен, не причинява алергични реакции. Пречистена, хидратирана и еластична кожата здравословен блясък-това е в резултат на добре подбрана маска в състава и редовна употреба.

e64cfabc169678aa1e4bd919b5fad54e - Експресна грижа: плат маска за лице

Маска

Избор на маска според типа кожа

Основните съставки на маската помагат да се лекува редица проблеми:

    • С акне, обрив, ще помогне да се справи екстракти от жен-шен, алое, Бреза, гранат, цинковая миро. Преждевременни бръчки разгладятся маска с екстракт от плацента и колоидни злато, водорасли,

Хиалуроновата киселина

    и ретинол. Мазна и възпаление на кутията ще ви помогне екстракти от чаено дърво, прополис и алое. Суха и дехидратирана кожа с алое вера, масло от арганы и авокадо, хиалуронова киселина и екстракт от секрет от охлюви. Екстракт от лимон и лайка, лавандула и перлата на прах, които придават блясък.

Обикновено ефектът основен компонент подсилени с допълнителни компоненти, които имат положително въздействие върху кожата.

a4ae595b81318e10ec615a477b6a3e39 - Експресна грижа: плат маска за лице

Как да се използва маска

Как да се използват тъканни маска

Маската се побира върху почистени от грим от кожата. Затопляне или охлаждане средство в съответствие с инструкциите на производителя, за да го подготви за съответното приложение. Опаковки трябва да бъдат внимателно отворите, завъртете кърпа и внимателно разпределете го по лицето, разглаживая гънки и неравности. Годни осигурява равномерно разпределение на активните съставки и тяхното въздействие върху кожата.

След нанасяне се препоръчва да се вземат удобна поза, отпуснете се на 15 минути. След това използвайте маска подобава да се използват. Да Не се използва повторно маска, като издължена при първоначалното прилагане на токсините от кожата, забавят неговото действие и да доведе до обратния ефект. За усилване на ефекта може да се масло или любимия си крем и масажирайте с кръгови движения.

При избора на маска, помислете за индивидуална непоносимост на компонентите и възможността от възникване на алергична реакция. Моля, прочетете внимателно състава и избират маска с подходящи компоненти.