женски тайни

5cfe3afaf8098329f53ee17aa00b5d3c - Елегантни обувки от Шанел, а не за спорт
мода

Елегантни обувки от Шанел, а не за спорт

Маратонки Шанел, а не на спорт — нещо, което трябва да се разбере, преди да купите. Разбира се, можете да стартирате чаша, втора, но не повече. Те са предназначени за ежедневно носене, в стил на спортен шик.

5cfe3afaf8098329f53ee17aa00b5d3c - Елегантни обувки от Шанел, а не за спорт

Спортен стил на години, буквално по миллиметру, за да спечелите място за себе си изява в ежедневния живот, тъй като появата на модните тенденции днес спортен шик е само въпрос на време. Но ако обикновено ни диктува правилата на висшата мода, в района е роден само след като в масите, и гуру на модата да отговори на търсенето. Окончателното разкъсване на шаблони дойде, както винаги, неочаквано, и от тези, от които очаквате беше просто невъзможно. Изход на подиума модели маратонки на Шанел направи фурор, защото това е Карл Лагерфелд е изтрита последната граница между удобство и лукс, тъй като спортни обувки се превърна в неразделна част от марката. И така, нашата днешна тема — маратонки Шанел.

Този елегантен спорт

Донедавна маратонки са част от изключително спортен стил и да ги представят в ансамбъл, да речем, пола, е просто немислимо. Новите модни тенденции обърнах всичко с главата надолу и да позволи на тази обувки, за безопасно преминаване на праговете спортни зали и намери своята ниша. Стил на спортен шик е просто култ, поради неговото основно предимство е, че той въплъщава всичко, женските мечти, което им позволява да бъдат елегантни и стилни, при това винаги да се чувстват комфортно, дължащи се на удобни и красиви обувки.

d59a350b7968b8f866f53d732e04f9f4 - Елегантни обувки от Шанел, а не за спорт

Какви решения ни предлага модна къща “ Шанел? Вижте спортни обувки в тяхната реализация беше много неочаквано, защото това е, на пръв поглед не много добре се вписва в идеята за елегантност и лукс, която е въплътена в дрехите на тази марка.

Въпреки това, всичко е отдавна са забравили, че основната цел на великата Коко е да се направи красива и елегантна дрехи за жени и удобно. По този начин появата на дамски маратонки Шанел е само въпрос на време и, разбира се, ако на Шанел са толкова разпространени, както е сега, едва ли тя щеше да устои на изкушението да използва тази обувки в колекцията си. Но такива смели идеи, въплътени в живота на Карл Лагерфельдом.

92362af7e0143b7e24995728b9b3e234 - Елегантни обувки от Шанел, а не за спорт

Как да се опише образи, предложени дизайнер? Това е революционен, дръзки, смели, но в същото време елегантни. Както може би се досещате, носенето на модели маратонки, той не е оставил нито капка повече спорт в техните образи. Елегантни силуети рокли, подпис обезопасяване твидовые костюми и дори сватбени облекла нежност той успя да се свържете с спортни обувки, така че в тези снимки няма никаква дисхармония, те изглеждат като едно цяло.

f742a5385fa85d4fddd2a7872184b8d7 - Елегантни обувки от Шанел, а не за спорт

36dee3b36334a98cbfdf28a9152a7044 - Елегантни обувки от Шанел, а не за спорт

Разбира се, има изключително параметри на пистата за излитане и кацане, която е по-скоро арт-обекти. Например, в реалния живот е трудно да се съчетаят откровен спорт версия на бизнес-костюм, но гледам, в стил на спортен шик или небрежно, те просто го правят неустоим.

Кулминацията на спортни обувки

Разбира се, дори името на „Шанел“ – това е повод да си купи модни нещо. Но в случая с кедами, когато има невероятна конкуренция със специализирани марки? Какво може да накара да се разделят с цяло от държавата (и на цената на модерни джаджи са наистина впечатляващи)? Наистина съкровените две букви на СС? Това е малко вероятно. каква е тайната? И тайната тук дори не една:

    Богат избор. Асортимент от маратонки от известната марка включва в себе си няколко линии на марката от спорта, много нежни и романтични възможности за обувки. Сред тях можете да вземете един чифт за обучение, както за създаване на много женствен и романтичен образ; удобство. Би било най-малкото наивно да се предположи, че марката в световен мащаб име и половин вековна история може да си позволи да произвежда несъвършени обувки. Разбира се, тя има отлични обувки, които просто не се усеща на крака, стана просто да я продължите. Купувайки обувки от тази модна къща, ние плащаме на първо място за комфорт, безтегловност и лекота, а след това име, ако разбира се това има макар и някакво значение; туид. След като се появява в костюм, този материал се превърна в икона за къща Chanel. Разбира се, мотивите на туид се появи и линия за обувки, придава елегантност и специален, уникален стил; Камелия. Любимо цвете великия Габриел, който се превърна в символ, тънка линия върви все по събиране, приличащо на повторенията рокли, декор, на чанта или шапка. Доста невероятно да се види го маратонки на Коко Шанел, но неговата идеална форма дори и тук изглежда много органично, превръщането на това, което преди се е смятало, спортни обувки в истински шедьовър; ръчно изработени. Тук всеки детайл е толкова внимателно изпипана, че това е обикновена машина за печат е просто невъзможно. Разсипа мъниста, цветя, бродирани мотиви, всичко е създадено от ръчно.

43f1fdc1e01c4016760abdb9f964bb47 - Елегантни обувки от Шанел, а не за спорт

Как да се предпазите от фалшификати

Китайските евтини стоки, обаче, са се превърнали в обект на клюки, смята, че всички фалшификати е родом от много лошо. Нелегални производители, намиращ се някъде в гаражи, мазета и, може би, дори през стената на съседната квартира, пълна. Изработка на тези майстори, понякога са толкова високи, че те са подходящи за пускане на моделите си под нова марка. Така че да ги различи от оригинала е много трудно.

ce7c0e536e6c62ca38a1e75e9cfb8cb4 - Елегантни обувки от Шанел, а не за спорт

48c9ba5538d1971ad7056747e645872f - Елегантни обувки от Шанел, а не за спорт

Първото нещо, което трябва да ви притеснява-това е цената. никога не се изкушавайте да си купите обувки от Chanel разпродажба-много ниски цени във всеки интернет магазин, и дори повече. Но гаранция, че измамниците ще иска да ви продаде фалшифициране на цената на оригинала, разбира се, не, защото трябва внимателно да се види стоката. Ето какво трябва да се обърне внимание на:

    Само натурални материали. До дантели. Кожени модели са изработени от телешка или коза кожа и велур. Без изкуствени вложки, да не говорим за прословутия еко-кожа; надпис. Името на марката винаги присъства на ток, кецове или маратонки. Под езика има вмъкване с посочване на модели и размери; опаковка. В допълнение към полето сникерсов, всеки поотделно опаковани в калъф. За всеки модел се добавя в паспорта с подробно описание. Линия. Като добра чанта, хубави обувки винаги се отличава с много високо качество на линиите. Ако е ръчна изработка, всички шевове добре, не може да бъде идеално гладка, ако обзавеждане, следим за качеството на конци и гладкост на бода.

Но за накрая да ви освободи от всяко съмнение може да бъде само покупка, направена в магазин, или да поръчате от сайта на производителя.