bbd1f385703ed95a2678356219e717b0 - Електронни етаж везни – какви да изберем, отзиви, битова и медицинска модели за калибриране
стил

Електронни етаж везни – какви да изберем, отзиви, битова и медицинска модели за калибриране

Много популярни на пазара от ОНД са електронни везни. Че е по-добре да избера? В края на краищата, днес на пазара може да намерите много и различни модели с различна функционалност и цена.

За да си купите подходящ модел, ние ви препоръчваме да се анализира спецификации и допълнителни настройки на устройството.

bbd1f385703ed95a2678356219e717b0 - Електронни етаж везни – какви да изберем, отзиви, битова и медицинска модели за калибриране

Цифрови везни: кои са най-добрите?

Електронни везни етаж. Какви по-добре да изберете за дома си? При избора се препоръчва да се съсредоточи върху характеристики и оценки, на базата на коментарите на потребителите.

Икономични варианти

В достъпен ценови сегмент, има:

Скарлет СК-BS33E060 – това е надеждно устройство с платформа от закалено стъкло.

7db4d18250a71e829e63861eb47fbb8c - Електронни етаж везни – какви да изберем, отзиви, битова и медицинска модели за калибриране

Максимално тегло – 150 кг. устройството е снабдено с две индикатори за претоварване и такса от вграден източник на захранване. Грешката на уреда не по-0,1 кг
Скарлет СК-BS33E060Танита в HD-382 – евтин продукт с Висока точност на измерване. Устройството се включва автоматично.

77182110f0b34a28824ca1459028cb0c - Електронни етаж везни – какви да изберем, отзиви, битова и медицинска модели за калибриране

Максимално допустимо натоварване от до 150 кг, снабдена с голям и удобен дисплей модел се отличава със стилен външен вид.
Танита като HD-382

Средният ценови сегмент

Потребителите предпочитат и средна категория сегмент електронни везни. Че е по-добре да избера? Отговорът ще ви помогне оценка:

Компанията Omron BF508 – това е надеждно устройство, оборудвано с дистанционно управление.

57f1ed02bf969c2d518819fd2253cb5f - Електронни етаж везни – какви да изберем, отзиви, битова и медицинска модели за калибриране

В допълнение към определянето на маса лесно да се извърши диагностична функция. На разположение различни единици на измерване.
Компанията Omron BF508Танита СЛЪНЦЕТО-587 – устройство с максимален товар от 200 кг., Може да се определи биологичната възраст на човека.

52a90fec8b2a1cd3829af1495c048885 - Електронни етаж везни – какви да изберем, отзиви, битова и медицинска модели за калибриране

Моделът е оборудван с по-голям дисплей с подсветка и паметта на блок е предназначен за 4 потребители.
Танита СЛЪНЦЕТО-587

Скъпи дизайнерски Везни

Уморени от еднообразни прости стоки? Препоръчваме ви да погледнете:

Soehnle 63308 слънчева супериорна мярка за тегло.

2ddf55ec8e2b4febb34c33186fc479b1 - Електронни етаж везни – какви да изберем, отзиви, битова и медицинска модели за калибриране

Soehnle 63308Beurer GS10 с атрактивен дизайн и възможност за измерване с точност до 100 грама.

5dc89f6144f6859ed048d012632c6496 - Електронни етаж везни – какви да изберем, отзиви, битова и медицинска модели за калибриране

Компанията Beurer GS10

Популярни марки

Мисля си, как да се избират подови везни, обърнете внимание на производителя. Доверието в марката, освобождаването на продукти за претегляне на човека – индиректен показател за качеството.

Рейтинг на марки, участващи в производството, включва:

Компанията Xiaomi

  • Китайска марка за производство на качествени и функционални продукти за различни цели.

Скарлет

  • известни местни потребителите, марката е известна за потребителските устройства.

Тефаль

  • – производител на домакински уреди.

Танита

  • – да функционира под марката средната цена на стоката.

Омрон

  • – производител на висококачествени стоки.

Редмънд

  • – руска компания, произвеждаща оборудване за кухня.

Жасмина

  • доверени марка на продукти за дома.

Компанията Beurer

  • – Немски производител на сравнително ниска цена, но надеждни продукти в областта на здравеопазването.

Медисана

  • – марка, която е специализирана в полу професионални продукти.

Soehnle

  – производител на хардуер, който включва широка гама от измервателни функции.

b217c085b51a331516b1d685e967acfb - Електронни етаж везни – какви да изберем, отзиви, битова и медицинска модели за калибриране

На Таблица с основните технически характеристики на Тежести

Предлагаме решат, какви са основните характеристики на това устройство.

Характеристика
Това означава

Граница
Максимално тегло на измерване

Точност на претегляне
Грешка на измерване

Минимално тегло
Най-ниската стойност на масата се определя оборудване

Размери
Размери на работната област

Батерия
Тип на източника на захранването

Допълнително
Способността на оборудване за измерване на теглото, да изпълнява допълнителни задачи

Преди закупуване на съветвам ви да вземете решение за покупка. Допълнителните характеристики включват:

Материал на работната платформа

  • . Има уреди със стъклена платформа. Обзавеждане с пластмасови платформи е по-евтино, но той лесно деформирана и не може да се справи с механични увреждания. Достъпни са модели с метална платформа, но те не са много популярни и това се дължи на факта, че металът, когато тя влиза в контакт с тялото, не е много приятно тактилни усещания.

Обемът на вътрешната памет

  • (полезно при използване на множество хора);.

Водоустойчив

  . Се прилага в помещения с висока влажност.

За разлика от електронните модели механични

Основната разлика между механично манометров се основава. Първата се състои от система, втората е специална единица за измерване. При излагане на извор на напрежение, стрелката на дисплея започва да се движи подобно на хранителни единици.

Електрически продукти в маса измерва специален сензор, който изпраща сигнал към контролера и дисплея.

4125d11a477cb17d74f91e8e342a65e8 - Електронни етаж везни – какви да изберем, отзиви, битова и медицинска модели за калибриране

За да разкрие основните предимства и недостатъци на механични устройства:

  Надеждност и стабилност, способност да издържат на високи механични натоварвания. Упорита устройство на влага. Механични модели са в състояние да издържат и се измерва голяма маса, което е важно за хора с наднормено тегло. Преди да използвате уреда, много е важно да се установи стрелката на нула, което не е особено удобно. С помощта на механични везни, само може да се измери. Да изпълнява други функции, тези устройства не са предназначени.

Говорейки за продукти на електронен тип, техните предимства и недостатъци включват:

  Устройството не може да работи без източник на захранване: батерия, обикновените батерии, слънчева светлина, на механична енергия. Съвременните модели имат възможност за автоматично включване и изключване. При използване на електронен брояч, няма нужда да ги представиш на блока за индикация на нула. По оборудване с уреди от този тип са електронни компоненти, можете да ги използвате не само за измерване на теглото на тялото, а също и да получите повече информация за здраве.

3377b0b4647f4e8c68b91fa33ecbbf9b - Електронни етаж везни – какви да изберем, отзиви, битова и медицинска модели за калибриране

Електронен тегло метра може да бъдат снабдени с редица интересни характеристики, включително:

  Автоматично изчисляване на индекс на телесната параметри. Първоначалните данни: пол, възраст и ръст на потребителя на устройството. Изчисляване на съотношението на масите на мазнини, мускули и кости, съдържащи се в организма взвешиваемого човек. Везни, които могат да изпълняват подобна функция, са лесно разпознаваеми метални пластини, установени на тяхната платформа. Помни и да влезе в памет на информация за взвешенности няколко души, които постоянно се ползват тежести. Проследяване на динамиката на промяна на теглото. За да го използвате, трябва да въведете стойност в баланса на ръка, тогава те ще могат да уведоми звуков сигнал на потребителя за резултата.

Видове подови модели везни

Съществува разделение инструменти по предназначение:

  Тегло на предмети и стоки. Те включват търговски сметки и търговия. Е Предназначен за измерване на животни. Определяне на теглото на човек: къщи електронни везни интериора или механични; медицински изделия, включително и електронни везни с метрова височина. Устройства за автомобили.

Коментари за 3-популярните модели

Кои са по-добре везни. Мнения на потребителите Ви помогне да разберете:

Танита СЛЪНЦЕТО-587

Този модел хареса от пръв поглед, тези стилни Везни не се срамува да се постави в апартамента. След 3 месеца употреба никога не съжалява, че ги е купил. Много полезни функции, с висока точност, голям цветен дисплей.

Редмънд РС-размер на 728 б

Виждал тези приятели на везни, и веднага купи. Те идеално се вписват в интериор на нашата кухня. Моделът е с много функции. Особено приятно ми е с по-голям дисплей.

Xiaomi Mi Смарт-Везни

Компактен и удобен с тегло, работи от стандартните батерии. Главната особеност е възможността за свързване на вашия смартфон.

Калибриране

След закупуване на устройството е важно да знаете как да конфигурирате електронни под скалите. Този процес се нарича калибриране. Това е просто да се провери с помощта на собственото си тегло, за да изпълнява 5 пъти.

Продуктът работи правилно в случай на различия в резултатите от не повече от 400 грама. Ако стойността надхвърля оборудване трябва да бъдат върнати обратно на продавача.

Случаи на процедурата:

  първият от тях е включването на ново устройство; промяна на условията на експлоатация на уреда, която сериозно влияе върху точността на измерване (мястото на инсталацията, температура и влажност на въздуха).

75e26f3ae1677a4dab6b0f6923ed429f - Електронни етаж везни – какви да изберем, отзиви, битова и медицинска модели за калибриране

За проверка на работата на устройството Ви препоръчваме да се калибрира през 3-5 месеца. Подробни указания се съдържат в техническите спецификации и инструкции на данни, които придружават стоката.

За да се калибрира уреда често се използват обикновени гира с тегло до 10 кг.

Се препоръчва да се извършва ясна последователност от действия:

  Кликнете специален бутон на контролния панел на устройството и режим на конфигуриране на предаване. Проверете инсталацията на „нулата“ на уреда. Изберете референтна маса на устройството платформи на базата на изискванията на системата. При липса на заявения тегло ръчно да изберете някоя притурка меню. Изпълни допълнителни настройки на устройството. Процедурата се извършва, ако стойността на маса от Тежести и един метър да има разлики.

Процедура на калибриране може да се извърши самостоятелно или в сервизен център на производителя. Вторият вариант се препоръчва, освен ако не е на желаното тегло или сериозна повреда на устройството.