женски тайни

маникюр

Френч с пайети: луксозни идеи за маникюр с блестящ интериор

Пайети са чудесна алтернатива за обемни кристали. Работа с мъниста-удоволствие, защото за декорация на нокти тези микроскопични блестящи частици, не изисква специални умения.

Пайетки – един елемент от декора, който ще се побере в нито нокти. Като за френски маникюр, блясък, Понякога просто е необходимо. Те освежат кратки плътен ноктите изкуства, акцент в кореновата зона, помощ в оформянето на омбре. Момичета, в допълнение към просто сухи пайети много друг декор, че красотата не е по-малък кристали. В тяхното число, гел-лак с блясък, камимусуби, фолио и т.н. всичко може да се комбинират в една обща категория – пайетки.

Френски маникюр с пайети: къде да поставите декор

Говорейки за маникюр с пайети, ние имаме предвид десетки интересни нийл-арт, различни по цвят, дизайн (цветя, геометрия) и местоположението на основните декор.

Що се отнася до цветовата палитра на френски, тук на практика няма ограничения. Класически розов и бял тон са все още на мода. Основната конкуренция им представляват ноктите си в бяло, черно, бордовом цвят. Всички тези цветове и много от техните нюанси се съчетават с кристали и пайети.

Къде да поставите пайети, за да не развали очарованието на френски маникюр? Има няколко възможности:

    базальная зона – просто россыпь пайети в дупката, изглежда оригинално и стилно. Но не си струва поръсва се с твърде много на ноктите, в противен случай дизайн ще изглежда по-детински неуклюжая. декор по ръбовете на нокътната плочка – е да се използва сух блясък и гел-лакове с пайети. Основен цвят на нокътната плочка може да бъде абсолютно всеки, защото основното декорация на нокти ще „усмивка“ с пайети. декор на геометрични форми – в допълнение към класическите форми на „усмивката“, можете да използвате триъгълни, наклонени и други. Именно тези необичайни форми страхотно се комбинират с пайети. Повтарям линия „усмивка“ с кристали, или да създадете стилен обрат-при рапицата, където един от цветя ще переливающимися пайети. комбинирана яке с пайети – означава комбинация от френски и на лунния маникюр. Сложи пайети в тези места, където трябва да бъде рисунка по краищата на нокътната плоча и дупки. Алтернативен блясък гел лак на ноктите си различни, добавете кристали.

Френски маникюр с пайети за къси нокти

Естествената дължина на ноктите вече няколко сезона е много популярен сред момичетата. Това е преди всичко удобни, с дължина не пречи в ежедневието и на работното място, например по време на печат на текст.

Къси нокти-няма причина да се откаже от оригиналния френски, който между другото първоначално е бил предназначен за декорация, което липсва на ноктите. Експертите съветват да се създаде за нокти френски маникюр в ярки и свежи тонове. Тези нюанси не нарушават дължина, подчертават женствеността и елегантността си обладательницы. За къси нокти спешно тънък „усмивка“. Широка лента по ръба на нокътя, визуално ще бъдат реконструирани и съкращаване на ноктите.

Френски маникюр с tirkai: готина алтернатива на искри

Пране представлява всички тези искри, но те са смачкани в микроскопическую прах. Текстура Вирки толкова малък, той е подобен на брашно или нишесте.

Маникюр с tirkai – нов дизайн на ноктите, който вече е носител на огромна популярност. Дори прост маникюр с tirkai изглежда невероятно стилно и елегантно. Що се отнася до французите, tirkai можете да украсите с един пръст на целия проект или го подчертае край на нокътната плочка. Особено красиво Вирка гледа на бял гел-лак за нокти. Препоръчваме ви да опитате Пърл virku и ще получите невероятно красиви преливащи се цветове на невен.

Стилен френски камифурано

Камимусуби – друг вид обувки. Размер carefulyou могат да бъдат различни, както и форми. Използвайте ги за украса 1-2 акцент ноктите по целия френски стил.

Камимусуби изглеждат чудесно в класически цветове на гел-лак. Много нежни и женствени, тези големи пайети изглеждат чудесно на бял лак за нокти, очарова и заинтригува – черно. Искате да видите на своите нокти шик нийл-арт за специални случаи, когато използването на бордо като доминиращ цвят. Украсете ръба на нокътната плочка камифурано трудно. Размер на материала е толкова голям, в сравнение с обичайните блясък, най-добре да си по-близо до кореновата зона.

Френски маникюр с цифри и пайети

Пайетки – не само украшение със стилен френски. Момичета не пропускайте възможността да украсяват ноктите тематични рисунки и със сигурност ще подчертае тяхната кристали.

Дизайн на ноктите може да бъде абсолютно всеки: цветя, животни, лозунги, геометрия и др. Ярки детайли с пайети, например, да украсяват своите листа, отделни фигури. Ако размерът на изображението не ви позволява да добавяте елементи с пайети, а след това изберете под блестящи топчета отделен пръст. Просто покриване на ноктите плътен слой гел за нокти, с искри в 2 слоя и ярък акцент е готов.

Червено яке с пайети

Ние вече споменахме за това, че са най-добре е в унисон с класическите нюанси. За бяло и черно камуфлаж ние не знаем почти всичко. Навсякъде, където ще ги поставите, вашият дизайн ще изглежда ухоженно и стилно. В случай на червено или бордо сако, а след това има няколко нюанса.

Бордо сако с пайети – вариант единствено за тържествен повод. Бордо – отлична алтернатива категоричен, и понякога неуместни, черен цвят. Използвайте пайети акцент на безименния пръст или на кутрето, пририсовывать с фини линии пайети. Декор бордо лак за нокти са подходящи класически сребърни пайети, и злато. Вместо това, използвайте повторно пайети фолио или фолио, ленти.

Пайетки – лесният и икономичен начин за декорация на нокти. Използвайте блясък на всяко момиче, те изглеждат чудесно на ноктите си и се съчетават с повечето нюанси на гел-лак. Въпреки изобилието в модерен стил, като кристали в различни форми, balonek, гипс и т.н., са все още тестван и красив начин да декорирате ноктите си.