женски тайни

маникюр

Френски образец: идеи 2020 снимка

Френски маникюр в днешно време се превърна в класика, както и Най-популярните дизайни на нокти. И това не е изненадващо, тъй като той е подходящ не само за ежедневието, но и за по-официални или делови мероприятия. И разнообразие от опции, ви позволява да експериментирате и да изглеждат по различен начин всеки път.

През 2020 г. стилисти настояват да изляза от зоната си на комфорт и да опитате нещо ново. Това се отнася дори за маникюру. Различни техники, красива графика, триизмерна художествена картина, плъзгачи, преге, кристали и shimmeree покритие – всичко това можете да използвате, за да създадете един красив френски маникюр възможности.

И ако дизайнът е позволявала на всички дисплеях, но с дължина и форма на ноктите, има ограничения. За да остане на мода тази година, опитайте се да не правим прекалено дълги нокти, и изберете овални, с форма на бадем или квадратни, но със заоблени ъгли.

Действителния цвят

Ако предпочитате класически френски маникюр, изберете крем, бледо розово, бежово, кремаво и млечни тонове, за база. Такива възможности са подходящи за работа в офиса и за ежедневието.

През лятото можете да експериментирате и да направите цветен френски. Костюми нюанси на оранжево, лилаво, зелено, жълто, червено, синьо и златно. Много красив модел маникюр. За да създаде това, можете да покриете всички ноктите с различни цветове или да направите ефект омбре.

Класически вариант

През 2020 г. голямо внимание се отделя на маникюру. Това е, преди да можете да създадете дизайн, вие трябва да се уверите, че ноктите са с идеална форма и добре се полира. И надкожицу ефективно решаване.

За създаване на класическия френски маникюр по-добре да използвате стандартния формуляр усмивки основа корабно цветове и млечно бяло на върха на нокътя. Така че този нийл-арт изглеждаше по-изразителен и да се съхраняват минимум седмица, прилага гел-лак.

Ако искате за малко да разнообразят класика, може да се комбинира с такъв дизайн с Луната. Най-често дупки и край на нокътя се покриват бял или млечен на цвят, като основа за правене на розов или бежов цвят. Този вариант е най-хармонично и нежно.

Френски маникюр за къси нокти

За разлика от минали сезони, през 2020 г., на къси нокти. Но е много важно да изберете правилния дизайн, който няма да наруши пропорциите на ноктите. Така Например, традиционният вариант на френски не е много добре за тях, изглежда. И дори тънка линия усмивки визуално да направят ноктите по-широк. Но творческа или избор на цвят ще изглежда страхотно. Изберете за основа и усмивка цветове от една и съща цветова палитра. Например, оранжево, жълто, синьо и синьо, лилаво и лилаво. Това ще помогне за създаване на красив и бляскав френски маникюр.

Дизайн на френски маникюр

Ако класическият вариант на френски маникюр скучно ви е или просто искате нещо ново на ноктите, това е време, за да се направи допълнителен дизайн. По-добре да не се избират стандартни изображения, които тенденция този сезон. В края на краищата декор френски език трябва да изберете специални модели и дизайн.

Ленти

Много интересен и стилен дизайн, състояща се от ивици. Това може да се прави ленти или крива. Но класическият вариант на френски маникюр могат да бъдат допълнени с една линия за визуално разделяне на ноктите на две части. За ежедневието изберете пастелни лъки. А за да се създаде празничен вариант, могат да се използват златен или сребърен лак, а също и пайети и кристали.

Точка като елемент на декора

За да превърнете стандартния френски в нещо оригинално, можете да направите линия усмивки точки с един размер или различни. При това можете да създадете полукръгла линия усмивки, но и триъгълни, квадратни. За това ще ви трябва специален инструмент – дотс. За да се създаде такъв дизайн на дома, можете да използвате ватную пръчка или клечка за зъби.

Рамка

През 2020 година ще бъде валидна още една новост в света на ноктите дизайн в рамките на графика. До края на ноктите подава обръща светло или Тъмно покритие. Поради това изглежда, че маникюр рамка, като реалната картина. И тази комбинация от методи с французите изглежда много впечатляващо. Особено ако имате контрастни цветове. Примери можете да видите на снимката.

Слайдер дизайн

Ако предпочитате да направите маникюр на себе си, но искате да направите френски повече от оригинала, идеално плъзгачи. За тяхното използване не е необходимо да имате някакви умения или допълнително оборудване. Достатъчно е да купите съответните стикери, малко потопете ги във вода и лепило от подготвени нокти. Просто трябва да се хареса.

Цветен френски маникюр

За да разнообразите обичайния дизайн, опитайте се да го направите в светли цветове. Има няколко варианта, които ще са актуални през 2020 година. И така, първото нещо-това е най-ярката линия на разпознаване на усмивка в комбинация с основния цвят морско.

Не по-малко интересно изглеждат контрастни цветове за създаване на френски език.

Много добре изглеждащ тъмно покритие, като кафе, слива, черен, бордо и зелено.

Изглежда невероятно стилен „сако вампир“. Това е ярко-червени линии усмивки с черен или бежов основа.

За празнично събитие или парти можете да направите френски маникюр в черно и златни тонове.

Просто фантастична популярност са придобили през тази година матиран френски маникюр с метална. Това е, когато в основата на матиран лак или прозрачен, а линията на усмивката метална, или лъскава. Този вариант е подходящ за смели момичета, които не се страхуват да бъдат в центъра на вниманието.

Както виждате, френски маникюр отдавна е престанал да бъде стандартен и монотонен. В края на краищата, през 2020 г., представен невероятно количество ярки, интересни, стилни възможности за дизайн, примери за които вие сте се виждали.