женски тайни

маникюр

Идеи за маникюр: пролет-лято 2020

В света на ноктите дизайн е трудно да се измисли нещо ново и по-рано не е използвано. Обзавеждане за маникюр, така е учил и работил хиляди пъти, че много хора искат да дадат нови идеи в обичайно изкуство на своите нокти.

Сезон пролет-лято 2020 г. предвижда модницам възможност и предлага едно уникално и стилно решение за дизайн на ноктите.

Френски маникюр нова

Френски език притежава невероятната способност да съчетават съвременен стил и изразителни модни снимки 2020. Френски маникюр през новия сезон предлага модницам изразят своята индивидуалност и смърч, обикновена техника стилни идеи.

В новия сезон избор на цвета на ръбовете на нокътя, който означава нов етап в развитието на тази технология. Пастелни цветове, френски тръгват на заден план, зад мястото на по-плисък на младежки цветове.

Грим и маникюр

Най-интересната тенденция 2020 – хармонично съчетание на грим и лак за нокти. Този метод особено популярен през пролетта, когато снимки на модата по-отворен и по-светъл.

Пайетки

Блестящи нокти никога не излизат от мода. Този популярен дизайн, винаги ще намери своите последователи, които искат да направят образ лъскави детайли.

В тенденцията пайети цвят злато и сребро. Те са подходящи за почти всеки дизайн, независимо дали са случайни маникюр с малки разсипи страз в кореновата зона или моно-маникюр, изцяло съставен от малки точки.

Дизайн с негативно пространство

Техника на негативното пространство се среща в почти всички колекции за нокти-майстори.
Той включва в себе си дизайн и обратното, това е цветен лак, са обхванати от отделна част на нокътя, а останалото пространство е свободен.

В сезон пролет-лято техника на негативното пространство се изразява в неутрални цветове – бяло и черно, ярки цветове и пастелни.

Ленти за нокти 2020

Група покори не само в света на модата, където е невъзможно да се осигури стилен външен вид, без нещата с хоризонтални или вертикални ивици. Тази популярност се отрази върху дизайна на ноктите, където ленти се използват като базов шаблон.

Група по право уникален дизайн, който ви позволява да създавате огромно количество нокти, с помощта на няколко нюанса на лака за нокти.

За да изпълните маникюр с ивици може всяко момиче, достатъчно е да се редуват няколко нюанса на лака за нокти на един нокът, рисуване на хоризонтални, вертикални или диагонални ивици.

Дори такава популярна техника, като омбре, вдигна нарастващата популярност на ивици и предлага модницам изправено вариант е стилен дизайн.

Мозайка за нокти

Не бъркайте мозайка от цветове и ефекта на дъгата за вашите нокти. Мозайка 2020 г.-това е модерна технология, реализирани във вид на пукнатини, платина, сапфири, блестящо и отразяващи повърхността.

Лак за нокти трябва да свети, което позволява да се стреля ясно дизайн и рисуване на ноктите.

Жълт

Според източния календар господарка на следващата година ще Жълта Земен Куче. Ето защо жълтият цвят трябва да присъства не само в облеклото, но и в детайли, основният от които е на маникюр.

За сезон пролет-лято 2020 жълто как да не са актуални. Този слънчев наситен цвят, най-често се среща в дизайна на нокти.

За твърди жълто маникюр не може да бъде изключено, че е прекалено лесно и скучно. Маникюр 2020 с жълт оттенък – това е произведение на изкуството, включително картини от различни декорации и комбинации от тях.

Можете да използвате жълто като основен цвят, за разнообразие си лятна модел под формата на плодове, цветя, листа.

Жълтият цвят има много нюанси пясък, праскова, лайм и други. За бизнес имидж, изберете по-спокойните цветове, например светло-бежово и да се създаде скромен яке в тази сянка.

Матиран маникюр 2020

Матова повърхност и тъмни нюанси на червилото-най-доброто съчетание, което може да се измисли в областта на дизайна на ноктите. Маникюр с дълбок тъмен цвят матиран лак ще създаде начин на уверен в себе си характер, в края на краищата не всяко момиче вземе решение за дизайн на ноктите.

Матова текстура може да се извършва на 1-2 акцент ноктите на останалите пръсти, за да покрие обикновен лак.

Разбира се, черен цвят, на абсолютно не пролетните и летните цветове, така и на някои дизайнери предлагат по-ярки и изразителни цветове. Например, много неочаквано и красиво ще изглежда матова маникюр бледо-розов цвят.

Линия на епидермиса

Все по-нарастващата тенденция с подчертаване на кожичките вече привлича вниманието на много дендита. Тя се нарича още обратните лунен маникюр, т.е. базальная зона осветена дупка, която е крива, в обратна посока.

Тук обаче трябва да изготви дупка колкото е възможно по-тънки, за да изглежда като повече са на линия. Можете да допълни този дизайн отразяващи ленти по ръба на нокътя, свързващ две тенденции – на обратната френч и лунен маникюр. Ноктите ви ще бъдат в рамка, която фокусира вниманието върху него.

Шах маникюр

Геометрични мотиви върху ноктите си са били използвани в продължение на дълго време, но през сезон пролет-лято 2020 г. те ще се прояви по нов начин. Сега доминира по модните подиуми-това е шахматна маникюр.

Клетки на дъската може да бъде абсолютно всеки цвят е важно да се запази дизайн, правим линията колкото е възможно по-пряко и пропорционално.

Червен маникюр 2020

Червен заедно с жълт цвят има много нюанси, нар, червено, Бордо и т.н., така че не се страхувайте, че този цвят ще изглежда твърде провокационно. Изберете най-подходящите за вашия начин, грим и дори червило и лак за нокти цвят и ще изглеждате неотразимо през пролетта 2020 година.

Не забравяйте най-важното правило на червен лак за нокти – трябва да бъде в съчетание с минималистичен грим и дрехи.

Основната препоръка маникюр пролет-лято 2020 – е позволено всичко, което не е забранено, така че момичетата могат да ползват разнообразни нюанси, техника и бижута на своите ноготках.

Не се страхувайте да изглеждате ярко и привлича мнения: маникюр-2020 ще бъдат напълно ще ви позволи да го направите.