женски тайни

маникюр

Идеи за маникюр: пролет – лято тенденции на сезона

С идването на пролетта, всяко момиче се променя пред очите ни. В гардероба отново къси поли, рокли и ярки цветове. И дори маникюр често изглежда по-меко и романтично. И през май, дами предпочитат по-ярки цветове. Затова ние предлагаме да се помисли модерен дизайн опции за по-подробно.

Общи препоръки

Със сигурност вече знаете, че в този сезон дължина на ноктите трябва да е средна или къса. Но това важи само за квадратни и овални форми на ноктите. Така те изглеждат много красиво, нежно и естествено. Но ако сте любители на миндальную форма на ноктите след това можете да ги дълги.

Що се отнася до цветове, а след това през май ще са актуални не само ярки и пастелни цветове. Поради наближаване на лятото, можете да изберете ярки, наситени цветове. И дори и да се направят допълнителни украшения във формата на щамповане, кристали или слайдер дизайн. Във всеки случай, това е месец, за да се прояви въображение и да съчетаете нежни и ярки цветове в едно маникюре.

Тенденцията на дизайн маникюр

Един от най-популярните варианти на дизайн, пролет-това е градиентный маникюр. Това е техника на боядисване, чрез които безпроблемно в различен цвят. Освен това, нюанси може да се избере не само един цвят. И дори несочетаемое или контрастни цветове изглеждат много впечатляващо, ако ги комбинирате с техниката омбре.

За да добавите малко оригиналност, аз ви съветвам да използвате кристали, специален прах или слайдер дизайн. Ако искате, можете да ги комбинирате, но избягвай да поддържа хармония.

Страхотен модел в комбинация с техниката омбре идеален за последните дни на пролетта. Всъщност, след като те идват горещо слънчево лято, пълно с приключения и пътувания.

Омбре може да бъде както хоризонтална, така и вертикална. Ярък пример за този на снимката.

Има още един вариант, градиентной оцветяване, където всеки нокът трябва да бъдат боядисани само в един цвят. При това всеки следващ трябва да бъде малко по-тъмен от предишния. Преход на цветове и в този вариант ще бъде видимо при добавяне на пръстите на ръцете.

Геометричен дизайн

Следващата по популярност може да бъде геометричен дизайн. Разбира се, възможност за рисуване на ноктите не всяко момиче. И всичко това, защото съществува голямо разнообразие от дизайни от прости, ежедневни, така и по-смели, странни и дори екстравагантен.

Страхотна идея за тези, които не знаят как да се направи геометричен дизайн гладко и подредено. Просто използвайте самозалепваща се лента!

Страхотен, стилен дизайн, който съчетава в себе си геометричен модел и красиви цветя.

Свеж, ярък и пищен дизайн е отлично решение за отворени и позитивни момичета!

Следните параметри геометрични смея дизайн да изберете само някои от момичетата. Съгласете се, че те изглеждат добре, много необичайно!

За да създаде този дизайн, можете да използвате самозалепваща се лента или украшения във формата на правоъгълник, квадрат.

Стилен слайдер дизайн

Ако не ви харесва да рисувам, и аз не знам, как да направите ноктите си в истински картини, това е вашият вариант – слайдер дизайн. С появата на този забележителен формата на украса, той е лидер по честота на употреба. Наистина, благодарение на него, специалист ноктите може да спести много време, а дизайнът да изглежда добре. Освен това, съществува огромно разнообразие от модели за всеки вкус и цвят.

Това може да се направи от себе си, но определено трябва да потренират малко. За начало, покрийте ноктите основен слой лак и изчакайте, докато изсъхне. След това се плъзгат леко се овлажнява с вода, докато вие не може да го отдели от основната хартия. След това нанесете върху ноктите и се покрива с капак или прозрачен лак.

Ако не се страхуваш изглежда сладък, малко наивно и обича да гледа комично, защо да не се представят основните герои в ноготках?

Най-често слайдер дизайн за ноктите. Но в същото време, никой не забранява да го използвате за украса, няколко ноктите, което изглежда много оригинално.

Штемпелевать

Не по-малко популярна в може да се дизайн с релефни. Част от комплекта декор често включва в себе си печат, стъргалка и шаблон. Между другото шаблони има изключително голям брой, така че ще можете да изберете нещо за себе си. Само наличието на тези три точки ще ви помогне да създадете маникюр, който няма да определя кабина. Но първо все пак трябва да положат усилия и практика.

Така че, преди да можете да покриете ноктите основен слой лак и оставете да изсъхне. След това нанесете специален лак на шаблони на тънък слой, премахнете остатъците от стъргалка и прехвърлете рисунката на печата. Боя не е замръзнала, да го регистрира в ногте. За трайността е по-добре да се направи допълнително прозрачно покритие. И останките на фигурата, който е бил пренесен върху кожата, могат да бъдат лесен начин за премахване на лака.

На фигура, която е създадена с помощта на щамповане не е задължително да е основният фокус. Спокойно можете да го комбинирате с други видове декори. На снимката е чудесен пример как да се съчетаят декор, за да получите стилен и хармоничен дизайн на ноктите.

Както виждате, преди да нанесете на фигурата си без да се боя ноктите. Това ще помогне да се създаде по-тънък и дискретен дизайн.

Цвят на кутията

Въпреки това широко разнообразие от елементи, някои момичета предпочитат стилен и елегантен дизайн. И понякога само обикновена покритие. И няма нищо странно, защото всяка жена има право на изява, както те смятат за добре. Така че ние ви предлагаме няколко красиви модели, които ще са актуални през май.

Избор на дизайн ноктите-това е много интересен процес, който дава възможност да проявите своята фантазия и чувство за стил. А да ви води в избора на един или друг модел?