женски тайни

маникюр

Интересни идеи за модерен маникюр за къси нокти 2019-2020 ; снимка новости

Много дълги и нарощенные ноктите сега не е много на мода. Вече няколко сезона маникюр толерира естествената дължина на ноктите на върха на тенденциите. Затова маникюр за къси нокти се счита за най-модерен и актуален в днешно време.

Стилен маникюр за къси нокти може да изглежда по различен начин. Изискване добър къс маникюр-това е хигиенична почистване на нокти, по-специално цялостна обработка на кутикулата.

Направи корекция на формата на нокътната плочка и внимателно рязане на епидермиса, можете да изберете как да се украсяват малки гвоздеи. Прост обикновен маникюр изглежда скучна, въпреки, че и е идеален за къси нокти, дамите са по-склонни към по-оригинален дизайн на къси нокти, което дава възможност да се открояват и да се подчертае настроение.

Модерен маникюр за къси нокти 2019-2020 ясно показва всички тенденции нийл арт. Благодарение на уменията на специалисти за изграждане на нокти, мода маникюр има безброй варианти и идеи за дизайн на къси невен.

Идвайки в друга експрес маникюр, можете да изберете уникален нов и смел дизайн. Най-новите тенденции в маникюре на къси нокти в предстоящия сезон и най-ефектни идеи кратък маникюр 2019-2020 представени в този пост.

Ние няма да се разглеждат класическите методи тип френски или лунен маникюр, който, между другото, къси нокти изглеждат не по-зле. Нашата фотогалерия, посветена на по-оригинални, ярки и модни идеи за маникюр за къси нокти, които се уверете, че дори и при къси нокти може да се направи истински шедьоври на ноктите изкуство.

Безупречен маникюр за къси – минимализъм и геометрия

Модерен маникюр за къси нокти 2019-2020 обича краткост и не понася комбинацията от ярки цветове с пайети и големи бижута, особено ако използвате за декорация на всички нокти.

Минимализъм в кратък маникюр на почит, в края на краищата, за да се подчертае красотата на естествени нокти, достатъчно изолиране на един или два нокътя, и дадох ги на един прост модел. Освен това, дизайни и модели в минималистичен стил, в повечето дизайни за къси нокти, за да се прилага черен цвят, перфектно се съчетават с всякакви нюанси на лак за нокти.

Простота и краткост идеален за геометрични фигури, особено на ленти. На къси нокти, като маникюр може да изпълни на всички пръсти, редуващи се хоризонтални и вертикални ивици.

Модни рисунки на къси нокти

Дори ако ноктите са много къси, това не е причина да се откаже от маникюр с цифри. Майстор на нокътната индустрия и тук са намерили достоен изход. В модерните къси 2019-2020 маникюр стана популярна, за да подчертае модел на ноктите на големите пръсти на краката.

Изглежда къс маникюр с шарките на хензел и е много готино и оригинално. Тук нокътната плочка дава повече простор за творчество, затова с този маникюр за къси нокти, за да се превърне в един от най-горещите идеи за сезона.

Не забравяйте класически маникюр с петна, защото всеки има своя собствена красота характеристика на малки пирони и често размер на нокътната плочка направи красив модел на ноктите.

Умелая ръка на съветника за дизайн на ноктите, ще представят къси нокти всяко изображение – от нежни флорални мотиви на трендови и сезонни тематични рисунки. Примери за маникюр за къси нокти с красиви модела ще откриете в колекцията си от снимки.

Маникюр за къси нокти в стил отрицателно пространство

Днес модерен маникюр в стил „отрицателно пространство“ включва всички възможности за дизайн с незаштрихованной част на нокътя. Всеки направен маникюр за къси нокти с прозрачен фон се нарича отрицателно пространство.

За такъв кратък маникюр 2019-2020 е характерно не само стилни геометрични фигури и познати на всички класически дизайн Луната. Специалисти на нокътната любителите предлагаме дизайн модерен маникюр оригинални идеи с прилагането на различни однотонным модел на прозрачна основа.

Между другото, спам В този вариант, маникюр за къси нокти ще бъде незаменим. Последната новост кратък маникюр отрицателно пространство се превърна в трайно покритие на ноктите „голи“ фигура. За този маникюр ще трябва да изберете платна с ясен силует. Модерен сърца, птици и котки.

Дизайн на маникюр за къси нокти различни декор

Напълно окупират фалшиви съвети за нокти не е най-добрият вариант за вашия маникюр, независимо от това, че модата икорный маникюр и се използва като ежедневно. Този кристал покриване само на индекса на нокът.

По-добре да се придържаме към минималистичен и гарнирайте с кристали къси нокти, в зависимост от дизайн и цвят за маникюр. Освен мода кристал Swarovski кратък маникюр 2019-2020 Народната воля microbasin, камифурано и 3D декорации, които мигновено превърнете обикновен маникюр в страхотен дизайн.

Позлата или сусального е не по-малко актуална, тъй като обикновените блясък, като къса лак за нокти Кралски блясък и обаяние.

Модерен дизайн на маникюр за къси нокти 2019-2020 носи в себе си-малко ограничения и максимална гъвкавост, така че вдохновляйтесь на идеи и създаване на нови шедьоври маникюр, който ни позволява да се подчертае индивидуалност и вкус всяка жена.

Избери своя маникюр за къси нокти — шедьоври на истинско фото дизайн на маникюр за къси нокти 2019-2020