женски тайни

мода

Изберете дамски пижами флисовые

Качеството на съня зависи от много фактори, и пижами заема далеч не на последно място. Здрав сън е гарантиран, ако бельо сшито от естествена материя, е правилната плътност и приятен за тялото. Опише от какъв плат е по-добре да изберете пижами и продава най-модерните бельо.

Видове материали за шивашки пижами

Дамски пижами, изработени от различни материали, но предпочитанията на изделия от трикотажни платове от естествен произход. Естествени материи, приятни цветове радват очите и не предизвикват раздразнение на кожата. Приятен бонус за плетиво пижами определя на разположение, в сравнение с изделията от коприна и сатен.

Дамски пижами са пришити от трикотаж следните:

    Здраво футер е най-подходяща за студено време. Смесена тъкан отвътре е с мек ворсистый повърхност, а горната е гладка и хомогенна. Долен слой позволява да създадете около тялото въздушна слой, който запазва топлина. Пижама от kulirki добро за това време на годината и добре отапливаемые поставен. Плътност на блатни птици могат да бъдат съвсем различни, но всички видове на тази тъкан се характеризира с лекота и способност да пропуска кислород.

Crochet памук от 100% натурални съставки, не дразни кожата, позволява й да диша, отвежда потта от повърхността и не предизвиква алергични реакции.

Лека пижама

Трикотажни пижами

Стил дамски пижами

Преди закупуване на оценка на пижами, които определят в най-голяма степен е подходящ за вас. Ако в апартамента си топлината на лятото и през зимата, избирай комплекти с къси панталони и тениска на колани, ако през зимата отоплението не е достатъчно, пижами, панталони и яке не ще ви позволи да замръзне. За да се харесат не само на тялото, но и за очите, за да изберете доставчиците, който носи естетическо удоволствие.

Пижама с къси панталони

Пижами сив

Къде да купя пижами за дома

Има пижами, украсени с инкрустации от ажурного дантела, които драпируются деколте, украсена с рюшами долния край на една от частите в комплекта. Цвят на кант и накъдрен в тон тъкан-това е много популярен дизайнерски ход. Често тече кант в лентата, на които може да се завърже на лък. Някои модели са украсени с переводными снимки с различен дизайн. Младите момичета могат да избират пижами със сладък коте, флирт птица, сърцето или анимационен герой. И дамите с по-умерен вкус можете да изберете геометрични мотиви. Често изделия са украсени с декоративни аксесоари, но понякога той изпълнява ролята на устройството. Дизайн копчета и катарами на коланите се избира в съответствие с общия стил на комплекта.