afedd0e63e9082a1d3d284dde1947c11 - Изберете подходящо облекло за нова година
мода

Изберете подходящо облекло за нова година

Нова година е празник, който се случва само веднъж в годината, това е всяко момиче, за него се опитва да бъде много внимателно се подхожда по отношение на празника и избор на дрехи, и говорят за това

afedd0e63e9082a1d3d284dde1947c11 - Изберете подходящо облекло за нова година

Домакин на следващата година ще бъде червена или огън-Петел, птица опърничавата, амбициозни и много неспокойно. Че той ни донесе? Като се лаская покровител на 2017 година? Как да се облича, да се моля за него и по този начин да поиска по-голям успех и просперитет през идната година?Да, той започва с това 90% от статии, посветени на коледна тематика. Като прочетете всичко това е така и искаш да кажеш: „stooop!“. Ами, какво отношение към стил и мода източен хороскоп? Как може да се „благоразположението“ Нова година на Петела, който е в правото си да влезе само в края на януари? Точно така, човече. Защото, както вече сте разбрали, за това какво да се носят на Нов 2017 година Петел, ние ще говорят по-малко, обръщайки внимание на най-скъпите и най-търсените изображения, които ще ви направят истинска кралица на този вълшебен празник. Така че и да отидете.

Малко повече за модните тенденции в облеклото

Разбира се, основната и почти единствената тенденция тази година-червено и огнен на цвят, пера и много блясък, който така обичат да се Конкурират. Сега сериозно. Тенденциите тази година не могат да се радват, защото на почивка може да си позволи много ярки и запомнящи се неща. Има три основни направления:

Кадифе (велур, брокат). Тогава вие трябва да бъдете много внимателни, защото това изцяло зависи от избрания модел. Ти си кралицата на вечерта, и вашият начин ще ви напомни за детството и мамином рокля – всичко зависи от вас. Не наддавате повече от десетина години, бягайте от модели с волани, набори, яки-рафтове. Свободен приятелка, прав силует – ето какво трябва да се обърне внимание.

bebe3cf1598aabfe8111dde03f92fa60 - Изберете подходящо облекло за нова година

Дантела. Те може би никога няма да се оттеглят от модните подиуми, както купена нещо, което може да ни направи щастливи възможно най-дълго. Като на Коледа дантела украшение, тогава е важно да се види тънка (toovercome) границата между сексуалността и пошлостью. Ако дантелено с телесна подплата, която не позволява ви да бъде гола, но ще добави жар заедно. И спално бельо! Прозрачни неща не носят дантелено бельо! Само скромен, елегантен сутиен! И това се отнася не само за дантела, но и всички други прозрачни капаци.

9657ccaab0874503a7f6dd4a6a2d2b6e - Изберете подходящо облекло за нова година

Пайети. Е, къде е Нова година без тях, защото на този празник искам да блестят и се преливат. Но тук също се опитват да се отдалечат от крайности и не свети като коледна елха. Това трябва да бъде блясък и играта на цветовете, а не СПАРК евтини россыпях мъниста. Избор на костюм с пайети, имайте предвид, че те трябва да дадат лесно метален переливом, но не и преливащи блясък.

fd6f6089c76d34a17db83b5d34bbd04b - Изберете подходящо облекло за нова година

По принцип, този разговор на тема „Какво да облека на Нов 2017 година“ може да бъде изпълнена: тенденции обяви, посоката на търсене изпуснат, възможните грешки, ще бъдат разпределени. Но ние не можем просто да се спре, защото това е време, за да се обсъжда и да се търси нова година. Да започнем с преддверия празник – корпоративна.

Избор на рокля за развитие на предприятията

Фирмено парти и толкова добра, че те могат да се откажат от себе си строга офис начин и в пълен обем да се отпуснете в компанията на хора, които са станали почти на втората семейството си. Може би затова желание „да не падне на лицето в калта“ преди да се отправят на парти е огромен, и да изберете най-подходящия костюм, ние сме готови да отделят почти цялото си свободно време. Единственото нещо, което трябва да се започне с мястото, където ще се проведе тържеството, защото нека отделно да разгледаме всеки един от възможните ситуации.

a43e285fe80fd8a3a02a85b7a2f18c4c - Изберете подходящо облекло за нова година

Селска къща за гости. Компанията е скучно, седнал в богато наредена маса, предпочитат активната почивка. Какво може да бъде по-добре, отколкото да се измъкнем на ски база, е достатъчно накататься на ски, а след това завърши деня с вкусна шашлыком и дискотека, в края на краищата, държава на пенсиите в по-голямата част анимация за новогодишните празници. Как изглежда шик в такава ситуация?

Ако продукцията не е планирано, и къмпинг цялата си програма, най-важното, за да е удобно и топло. Така топлината thermococcus и обувки за подобна разходка. И не е важно, какъв цвят да се постави на Нов 2017 година или какви стилове.

3a655be2b365ebc43db9df8bf37eeee3 - Изберете подходящо облекло за нова година

Ако зимата не се отдадете силни студове, може да изберете украшение просто: любими дънки, топло яке, шапка, ръкавици и шал (за предпочитане той да не е от същия комплект, но е последователно в цвят и текстура), и разбира се сми. Тук е моментът и мястото за разходка! Избора на облекло за събирания в топла стая и не се нуждае от прекалено се притеснявам: пуловер голяма е задължителен за употреба в комбинация с дънки, а ако го удължи, може и с гамаши.

Нощен клуб. Това е много популярно място за съвместно честване. Там вече мисля, че дрешки ще има много по-внимателно. И това не трябва да си рокли, За щастие, дизайнери ни предлагат голям избор. Първо, и може би най-популярният вариант е да гащеризон.

1fae8204afac7b2f07c9b05c15348082 - Изберете подходящо облекло за нова година

Настоящият модел е преминала от своя предшественик толкова далеч, за да се превърне в един от най-успешните екипи за партита. На какво да се обърне внимание при избора на подходящ модел? На първо място това е дължината и нивото на талията. Дължина трябва винаги да съответства на обувките, които имате намерение да носите с него. Има само два варианта – или напълно затворени крака, когато се вижда само стелката на обувки, или напълно отворена, когато штанина завършва в началото на обувки. Много е важно, да не е имало разлика, защото дори такава дреболия може визуално да „намалят“ растежа си. вторият момент, който не трябва да се пропуска в никакъв случай-това е нивото на талията. Той трябва да съвпада с естествен свита.

e61f8a46fc0162acd56a8d7e36158888 - Изберете подходящо облекло за нова година

b4fb441c80f0f7866c0fbda740c86884 - Изберете подходящо облекло за нова година

Мисля си за това какво да се носят на корпоратив на Нова година, ние не трябва да забравяме и за такъв вариант, тъй като брючный костюм. Не, не е скучно, когато ти и така всеки ден да се носят в офиса. Брючный костюм на партията трябва да бъде много по-интересно и по-ярка. За да добавите оригиналност на модела ще игрив ивици и яке, например, може да се замени с удължен жилетка. Тук са подходящ избор на сако, обилно украсени с мъниста и пайети, които ще светят, което отразява блясъка на софитов.

3463de94accd712faeaabd932a31dbb9 - Изберете подходящо облекло за нова година

И разбира се, на всяка нова година тоалета – рокля. В случай на корпоративна трябва да се вземат предвид най-важният момент – Ти не трябва да изглежда вулгарно. Дължина, нивото на прозрачност и откритост, които обръщат внимание на първо място, защото от това може да зависи репутацията в екип.

967aa7626c66fd95d0ee3dd193c46285 - Изберете подходящо облекло за нова година

89e353e757cda9eba2ff93a38cf99af9 - Изберете подходящо облекло за нова година

Начин за новогодишната нощ

Тук критериите за подбор малко по-различна от предходната, защото рокля трябва да бъде уместен в една среда, в която планирате да празнуват. Абсолютен лидер в последно време се смятат за дом за събрания. Но това не означава, че трябва да бъде опъната тениска или по-лошо в хавлия. У Дома също може да изглеждате елегантно, ето някои варианти, които ще бъдат доказателство, че:

    Панталони + суитчър или топ. Най-доброто от всички: широк cut копринени панталони, на което е удобно и хлопотать около празничната трапеза и да се забавлявате на Коледни танци; гащеризон. Дори да е просто приятелка, разреден празнични аксесоари, ще се превърне в светъл и празничен вид; рокля. Има два интересни варианта: лека рокля с директен покриване, която ще се затвори краката и елиминира нуждата от носенето на чорапогащи, или отново са на мода рокля-ночнушке (или сън рокля, както я наричат стилисти и красота-блогъри). Последният вариант е доста необичайно, тъй като можете да го комбинирате с водолазками (плътен или дантела), черен чорапогащник или да носят само чрез добавяне в начина на докосване на сексуалността. Особен шик – дългата дължина на бархатное рокля до средата на прасците. Особено обърнете внимание на това, ако планирате да пътувате и да посетите.

157b298ff744335c5d308924849fcdad - Изберете подходящо облекло за нова година

6c51388a26a73e6774831a25814fbc5a - Изберете подходящо облекло за нова година

3a6e79696a247c2ad15c6292ddf501c6 - Изберете подходящо облекло за нова година

28454a54095b6bce3faab54b213fff36 - Изберете подходящо облекло за нова година

Това не означава, че трябва да се ограничи опциите, защото ще пижамная парти или костюмиран бал.

Ако отидете в ресторант или клуб, на това място, за да опита на тези снимки:

    Рокля в пайетках. Опитайте се да изберете мат възможностите, които ще даде скъпо преливане на течен метал. Тези екипировки сега последен писък на модата. Но избора на такъв екстравагантен костюм, ще трябва да се мисли за това какво да се носят за Нова Година 2017 г., защото заедно с любимия човек, вие трябва да изглежда хармонично. Разбира се, този ефект няма да се постигне, ако вашият съпруг е в дежурно дънки и тениски; горна част и панталон. Тук разбира се простор за фантазията: голи рамене, дизайн ръкави, без покрой. Поли е добре да прави или нагънат под коляното. И не забравяйте: не плета или сходство в фланелка-алкоголичке, отдавна излезли от мода, и фигурата на много разваля; дантели. Те могат да бъдат в рокля или в горната или пола. Уверете се, че облеклото няма да изглежда вулгарно, в противен случай вечер може да окаже съществено влияние върху заядлив малки (и не толкова) рицари. Под дантела винаги трябва да бъде на лигавицата или скромен, дори пуританска бельо (но не и спорт, разбира се), кружевную блуза или топ, могат да бъдат допълнени с яке, който скроет всички съмнителни места; брючный костюм. Aprobirovany той корпоративе, отново може да се разхожда на повод. Рокля в пода. Чудесен вариант за ресторанта. Освен това, на практика единствената възможна, тъй като по-елегантно и женствено облекло перфектно. Невероятна гледка модели кадифе или кадифе + дантела; рокля за коктейл. Уместно е всичко, от прости cut черна рокля до невъобразими лъскави пайети. Най-важното, не забравяйте за баланса аксесоари: лесно се реже, избирайте ярки, триизмерни и различими и ефектни рокли в комбинация само с много скромни аксесоари.

607dca1848f2f9aa5b8e35eb0f2cefb4 - Изберете подходящо облекло за нова година

bc95b71944897845190d0069f62f0cce - Изберете подходящо облекло за нова година

8bbe649c4b6af81fd52b4760e12c5cfc - Изберете подходящо облекло за нова година

c7ada9e137f3fcb1e8189a0339547346 - Изберете подходящо облекло за нова година

b1526a81d6ad426d924a6df3b95931e1 - Изберете подходящо облекло за нова година

b24082a650b523bf2d9566b560bad4cf - Изберете подходящо облекло за нова година

И накрая: почивка в селска къща. Там никога не ще бъдат от значение дълги Джърси и плетени рокли. Ако те трябва да бъдат прошиты блестяща нишка, след това по-добър вариант дори не си заслужава да се търси. Плюс е, че не трябва да се мисли за избора на аксесоари, защото там ще органични дори коледни мъниста.

4582b8ab4a772370fa086f9eaab55b61 - Изберете подходящо облекло за нова година

Разбира се, ние не трябва да ограничаваме нашите предложени варианти, защото нашата цел е да се даде храна за размисъл, и крайният избор винаги е твой!